Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] ProMT2

alchemik1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wysłał by ktoś na mega.co.nz?

Pobieram tego z Download.. Ale zacina się na 99%, Byłem w sklepie nie było mnie 2h. Nadal stało na 99%.

Jak chciałem z FTP to chyba nie będę czekał 80 dni...

• Odpowiedzi 80
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wysłał by ktoś na mega.co.nz?

Pobieram tego z Download.. Ale zacina się na 99%, Byłem w sklepie nie było mnie 2h. Nadal stało na 99%.

Jak chciałem z FTP to chyba nie będę czekał 80 dni...

Ten temat nie dotyczy tego gównianego PRO co jest teraz, więc wątpie żeby ktoś Ci podał klienta.

Pomogłem lub starałem się pomóc? Like mile widziany ;)

687_logo5_bez_t_a_tn.jpg

Opublikowano

Ostatnio wbiłem po ponad roku przerwy, pograłem kilka godzin i miałem dosyć. :huh:
To już nie ten sam serwer co kiedyś, za dużo item shopu. -.-

• 10 miesięcy temu...
Opublikowano

Serwer chyba padł:

1.Na stronę forum.promt2.com.pl na górze strony napis PANDORA i informację o tym, że forum OFF

2.Na serwerez cały czas taka sama liczba graczy, licznik ustawiony ;p

3.Serwer tylko pod $$$, wszystkie najlepsze przedmioty na 255lvl w IS były.

minecraft.jpg
Opublikowano

Serwer chyba padł:

1.Na stronę forum.promt2.com.pl na górze strony napis PANDORA i informację o tym, że forum OFF

2.Na serwerez cały czas taka sama liczba graczy, licznik ustawiony ;p

3.Serwer tylko pod $$$, wszystkie najlepsze przedmioty na 255lvl w IS były.

1.Pierw czytaj fb promt2 potem pisz :)

2.Jest reaktywacja start jutro....

3.is nie daje dużej przewagi....

4.Licznik mogą zmienić do jutra nawet nie wiesz a piszesz...

https://www.facebook.com/ProMT2compl

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

nie polecam tego nowego Pro gó*na nowa odsłona jest strasznie ograniczona pierwszy raz spotkałem sie z serverem gdzie dostajesz bana za obrazne na wszystkie konta + na ip administracja nie wywiązuje sie z tego co obiecuje + is tak naprawdę daje dużo więcej graczowi co go ma niz temu co go nie ma mialo byc ulepszanie isu to tej pory tego nie ma admin grający prywatną postacią daje ci bana jak mu sie to nie spodoba tak ze serdecznie nie polecam to nie to samo co bylo kiedyś ( to jest tylko moje zdanie nie musisz sie z nim zgadzać )

Opublikowano

Skoro zasłużyłeś to dostałeś bana. Nie dostaje się go bez powodu. Serwer polecam, idzie się fajnie pobawić w PVP. Większość bugów ogarnięta.

Opublikowano

Te ProMt2 co teraz jest jakoś mnie nie kręci pamiętam pierwszą odsłonę promt2 jeszcze za czasów Lomaxa mhm to był serwer a teraz to nie kreci jakoś za bardzo

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

A jeszcze pamiętam jak płaciłem  około 3 zł za rejestracje na PROMT2  ;p ahh i eq na 1 lvl żeby jak najmniejsze hity :)

No i oczywiście dropnie broni na 30 lvl :P 

A potem się zaczynało futerka coraz mnie warte potem dodali że wchodzą perf bony 15% max ( wcześniej x4 15% to było coś) a na samym końcu zabili serwer nowymi broniami dostępnymi tylko z is bronie na 150 lvl :(

55381514166733279449.gif

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Te ProMt2 co teraz jest jakoś mnie nie kręci pamiętam pierwszą odsłonę promt2 jeszcze za czasów Lomaxa mhm to był serwer a teraz to nie kreci jakoś za bardzo

Masz rację, Lomax był najlepszym serwerem na jakim grałem, po prostu cud, malina, miód. Chciałbym, aby te czasy wróciły, chętnie bym zagrał i na pewno dużo więcej osób by także zagrało.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Serwer nigdy nie będzie zamknięty ;) Ma 5 lat i mimo przerw w działaniu nadal to jest Pro i tak zostanie już na zawsze. Nie ma ukrywania się pod innymi nazwami - Pro to pro. Każdy kto zna ten wróci. Obecnie liczba graczy wzrasta

Opublikowano

Serwer nigdy nie będzie zamknięty ;) Ma 5 lat i mimo przerw w działaniu nadal to jest Pro i tak zostanie już na zawsze. Nie ma ukrywania się pod innymi nazwami - Pro to pro. Każdy kto zna ten wróci. Obecnie liczba graczy wzrasta

Gram 4 lata i skończyłem teraz bo jest bez sensu 4x srebra rozdałem. :)

Opublikowano

No więc ile aktualnie gra ludzi na Pro?.

Opublikowano

Niby tak, może ma te 5 lat. Dużo się na nim działo itd, ale ten serwer się już wypalił. Tak ja pisał @DoM1naToR, lepiej było by zrobić coś nowego. 

­

­

Opublikowano

Masz rację, Lomax był najlepszym serwerem na jakim grałem, po prostu cud, malina, miód. Chciałbym, aby te czasy wróciły, chętnie bym zagrał i na pewno dużo więcej osób by także zagrało.

Próbowali już przywrócić lomaxa i nie wypaliło. Lomax to lomax legenda serwerów!

Opublikowano

Jedyne czego temu serwerowi brakuje na chwilę obecną to balansu i reklamy, ma za to smycz gratis. Jak Deco się z tym upora i reklama się uda to może będzie się z kim lać (serwer przerobiony tak, że IS będzie się dało zdobyć w grze, jest parę interesujących pierdołek). Póki co to osobiście cierpliwie czekam na usunięcie smyczy (minimum to), bo na chwilę obecną jest tragiczna ._.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...