Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Maxy za 240zł

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jest różnica.

BO oryginalne Air Maxy kupujemy ze względu na wygodę jaką zapewnia nam umieszczony w nich system. Buty podrobione go nie posiadają, został zastąpiony kawałkiem plastiku nie zapewniającym żadnej amortyzacji.

Co więcej, możemy się przez niego nabawić poważnych schorzeń i wad stóp. Materiały wykorzystywane do produkcji podrób są jakościowo gorsze, mało wytrzymałe, zaś samo obuwie jest wykonane niechlujnie (brzydki szew, krzywo wycięta łyżwa); rozpadają się po krótkim czasie

tu się z Tobą nie zgodze, malo wiesz koelgo.

Poczytaj sobie na ten temat tutaj

Mało wiesz koleżanko. Nie masz pojęcia na czym polega proces produkcji w chinach, a także jak działa dystrybucja butów przez np. Nike. Na tej twojej stronce nic nie ma, jedynie numer nadawany przez Nike, "zakaz" kupowania z podejrzanej lokalizacji i inne brednie. Pokaż mi buty, gdzie ten 'system' jest zastąpiony kawałkiem plastiku.

Opublikowano

Można kupić orginalne ale z zagranicznego kraju, na przykład za takie z Holandii maxy dasz masz na Polskie 250 zł i to są te same orginalne tylko że zagraniczne.

Jak sprawdzić orginalność?

Po metce z językiem buta, jak masz tam rozmiar to nad tym powinien być napis EUR jeżeli chodzi o zagraniczne orginalne :P

Opublikowano

Co za różnica czy podróby czy oryginalne? W tej cenie buty i tak nie mają prawa się zniszczyć

Musisz być tępą cipą by nie widzieć różnicy w oryginałach, a podróbkach.

Opublikowano

Musisz być tępą cipą by nie widzieć różnicy w oryginałach, a podróbkach.

ej, ej nie przesadzaj z tymi negatywnymi określeniami. Pamiętaj, że brak szacunku rodzi brak szacunku, ale ja nie jestem taki glupi i nie będę cię przezywał. No, a jaka jest niby roznica? Inny material? Co z tego, buty za 250 zl to drogie buty, i tak nie powinny Ci się rozwalic.  a jak rozwalą to jest gwarancja

XrgAYyk.png

Opublikowano

ej, ej nie przesadzaj z tymi negatywnymi określeniami. Pamiętaj, że brak szacunku rodzi brak szacunku, ale ja nie jestem taki glupi i nie będę cię przezywał. No, a jaka jest niby roznica? Inny material? Co z tego, buty za 250 zl to drogie buty, i tak nie powinny Ci się rozwalic.  a jak rozwalą to jest gwarancja

Np w maxach podróbkach nie ma systemu Air i możesz się tylko nabawić jakiegoś schorzenia stopy od tego plastiku co tam jest wsadzony 

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

Np w maxach podróbkach nie ma systemu Air i możesz się tylko nabawić jakiegoś schorzenia stopy od tego plastiku co tam jest wsadzony 

nie wiem o jakim plastiku mowisz, mam buty za 140 zł, w nich tez jest plastik? To dziwne, bo nic ze stopami nie mam

XrgAYyk.png

Opublikowano

nie wiem o jakim plastiku mowisz, mam buty za 140 zł, w nich tez jest plastik? To dziwne, bo nic ze stopami nie mam

Czytaj dokładnie, mówilem o konkretnym modelu.

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

Czytaj dokładnie, mówilem o konkretnym modelu.

A ja ogolnie mowie. Ludzie chcą w dzisiejszych czasach mieć jakiś znaczek orygialny, lans na miescie, a moim zdaniem firma nie jest wazna, tylko wygoda w noszeniu owych butów, to jak wygladaja i czy podobają się MI, nie komu innemu oraz to, czy  są w miare wytrzymale

XrgAYyk.png

Opublikowano

A ja ogolnie mowie. Ludzie chcą w dzisiejszych czasach mieć jakiś znaczek orygialny, lans na miescie, a moim zdaniem firma nie jest wazna, tylko wygoda w noszeniu owych butów, to jak wygladaja i czy podobają się MI, nie komu innemu oraz to, czy  są w miare wytrzymale

Według mnie maxy są ładne, wygodne i trwałe więc w czym problem ^^ ?

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

Według mnie maxy są ładne, wygodne i trwałe więc w czym problem ^^ ?

w tym, że oryginalne kosztują 500 zł, są to buty dla mnie za wysokie oraz gimbusy się nimi jarają, to skreśla je z możliwości kupna, przynajmniej ja tak mam. 

XrgAYyk.png

Opublikowano

w tym, że oryginalne kosztują 500 zł, są to buty dla mnie za wysokie oraz gimbusy się nimi jarają, to skreśla je z możliwości kupna, przynajmniej ja tak mam. 

większość ludzi noszących maxy ma 90 z sieciowych sklepów bo nie są w temacie i ich nie stać na lepsze modele

dlatego jedynki > 90

nie róbcie z air maxów jednego modelu bo jest ich naprawdę wiele

Opublikowano

większość ludzi noszących maxy ma 90 z sieciowych sklepów bo nie są w temacie i ich nie stać na lepsze modele

dlatego jedynki > 90

nie róbcie z air maxów jednego modelu bo jest ich naprawdę wiele

co w tym smiesznego, że kogoś nie stać? 

XrgAYyk.png

Opublikowano

Człowieku wyjdź na dwór, na co mi szacunek u kogoś takiego jak ty na forum? Co mi to da, beka #stypa

top@ VSVP dobrze mówi, co z tego że masz buty za 140 zł, dla mnie możesz mieć i za 500 zł. Ale jak to podróbki to dla mnie nie są warte więcej niż ich produkcja (miska ryżu).

Opublikowano

Człowieku wyjdź na dwór, na co mi szacunek u kogoś takiego jak ty na forum? Co mi to da, beka #stypa

top@ VSVP dobrze mówi, co z tego że masz buty za 140 zł, dla mnie możesz mieć i za 500 zł. Ale jak to podróbki to dla mnie nie są warte więcej niż ich produkcja (miska ryżu).

mam oryginalne buty firmy umbro. ale nie rozumiem czemu podróbki są niby gorsze. Wiadomo, oryginalne buty są najczęściej lepiej zrobione, ale myślę, że ten argument nie istnieje jeśli mówimy o podróbkach za 250 zł. To nie są tanie buty. To średnia cena. 

XrgAYyk.png

Opublikowano

mam oryginalne buty firmy umbro. ale nie rozumiem czemu podróbki są niby gorsze. Wiadomo, oryginalne buty są najczęściej lepiej zrobione, ale myślę, że ten argument nie istnieje jeśli mówimy o podróbkach za 250 zł. To nie są tanie buty. To średnia cena. 

Jednak jesteś tępy... 

Cena butów jest NISKA, air maxy kosztują ponad 400 zł, podróbki są wystawiane za 200 zł czyli 50%. Cena ta jest niska dla konsumenta, a jednocześnie atrakcyjna dla sprzedającego. Buty NISKIEJ jakości sprzedawane za WYSOKĄ cenę, nie stają się butami WYSOKIEJ jakości. Rozumiesz już?

Opublikowano

Jednak jesteś tępy... 

Cena butów jest NISKA, air maxy kosztują ponad 400 zł, podróbki są wystawiane za 200 zł czyli 50%. Cena ta jest niska dla konsumenta, a jednocześnie atrakcyjna dla sprzedającego. Buty NISKIEJ jakości sprzedawane za WYSOKĄ cenę, nie stają się butami WYSOKIEJ jakości. Rozumiesz już?

Czyli sugerujesz, że podróbki air maxów są słabe, ponieważ płaci się za nie, bo przypominają air maxy, a w rzeczywistości są warte 100 zł gdyby się pominęlo ten fakt, że są wlasnie podobne do tych air maxów? To ma sens, masz racje. Przepraszam.

XrgAYyk.png

Opublikowano

Przeczytaj co napisałeś wyżej, a co w tym poście... sam sobie przeczysz. 

Człowieku..

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

Przeczytaj co napisałeś wyżej, a co w tym poście... sam sobie przeczysz. 

Człowieku..

Podaj mi moje sprzeczności na tacy, bo ja ich nie dostrzegam. 

XrgAYyk.png

Opublikowano

Podaj mi moje sprzeczności na tacy, bo ja ich nie dostrzegam. 

a moim zdaniem firma nie jest wazna, tylko wygoda w noszeniu owych butów, to jak wygladaja i czy podobają się MI, nie komu innemu oraz to, czy  są w miare wytrzymale

A zaraz sugerujesz, że nie kupisz er maxów bo się nimi gimby jarają.. coś tu nie gra.

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

A zaraz sugerujesz, że nie kupisz er maxów bo się nimi gimby jarają.. coś tu nie gra.

pisalem ogolnie, ze w butach wazna jest wygoda i to czy mnie się podobaja, a mi automatycznie air maxy nie podobają się przez fakt, że są spopularyzowane przez gimbów i p****ów. Nie wiem czemu, ale tak mam. Jest taka chińska bajka, sao. Baaaardzo popularna. Kazdy się nią jara, daje 10/10. Ja dalem 7/10. Czemu? Pewnie dlatego, ze nie podobają mi się popularne rzeczy nawet jak nie są najgorsze. Jestem ekscentrykiem :P

XrgAYyk.png

Opublikowano

pisalem ogolnie, ze w butach wazna jest wygoda i to czy mnie się podobaja, a mi automatycznie air maxy nie podobają się przez fakt, że są spopularyzowane przez gimbów i p****ów. Nie wiem czemu, ale tak mam. Jest taka chińska bajka, sao. Baaaardzo popularna. Kazdy się nią jara, daje 10/10. Ja dalem 7/10. Czemu? Pewnie dlatego, ze nie podobają mi się popularne rzeczy nawet jak nie są najgorsze. Jestem ekscentrykiem :P

Dostanę warna za ten spam ale muszę to k***a wiedzieć: ILE TY MASZ LAT?!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...