Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Maxy za 240zł

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ale powiedzcie mi tak szczerze co ładnego jest w takich butach? Toć to zwykłe trampki są ładniejsze...

jak ktoś jest karłem to chyba koniecznie musi kupić. xD

Poczytaj komentarze czy nie fake / 

Deus vult

Opublikowano

I tak drogo ,polataj po miastach i poszukaj jakichś małych sklepików ,osobiście trafiłem 1 za 220zł ,z 2 letnią gwarancją ,bo facet zamyka sklep :P

10544513_664476116980201_947240622_n.jpg

Jeżeli chcesz pomocy wal PW ,mogę Ci sprowadzić od niego taniej :P

Opublikowano

I tak drogo ,polataj po miastach i poszukaj jakichś małych sklepików ,osobiście trafiłem 1 za 220zł ,z 2 letnią gwarancją ,bo facet zamyka sklep :P

10544513_664476116980201_947240622_n.jpg

Jeżeli chcesz pomocy wal PW ,mogę Ci sprowadzić od niego taniej :P

Ładny kąsek naprawdę, nic tylko pogratulować. Sam ich szukałem.

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

Ja polecam chmielna20, buty jana, albo po prostu jak masz opcje to przejść / przejechać się do nike store i nic tylko brać. Ale w storze ceny niskie nie bedo, bo ja swoje ( nowy model ) kupilem bodajze za 570?

Opublikowano

Fejk w uj ja za swoje air max 90 og 2 miesiace temu dalem 479 zl. 

dlaczego sadzisz ze to podroby, tylko po tym bo kupiles sam za 479 zl? gratuluje tak bardzo przeplacic

nie masz zadnych arumentow oprocz ceny

­

Opublikowano

dlaczego sadzisz ze to podroby, tylko po tym bo kupiles sam za 479 zl? gratuluje tak bardzo przeplacic

nie masz zadnych arumentow oprocz ceny

Bo na allegro wszystkie maxy ponizej 350 zl to chinskie podrobki. Jestesmy w polsce nikt ci takich butow tanio nie sprzeda.  Popatrz na podeszwę i tam nie pisze chyba nike.

"Upadli powstaną"

Opublikowano

Bo na allegro wszystkie maxy ponizej 350 zl to chinskie podrobki. Jestesmy w polsce nikt ci takich butow tanio nie sprzeda.  Popatrz na podeszwę i tam nie pisze chyba nike.

W takim razie mam oryginalne podróbki.

Takie ceny dochodzą na allegro takich niskich, dla tego bo to są importowane.

Poza granicą jak dobrze poszukasz to kupisz maxy/conversy i inne drogie buty za grosze.

733761405517115815990.png

"To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia" ~Jonathan Carroll

Opublikowano

Widać od razu że fejki, kupuj na chmielnej 20 tam są teraz w wyprzedaży po 350 bodajże.

Opublikowano

Podróby, sama kupilam.. mialy byc oryginalne, metka itd.. dalam 260zl. Doszly podroby, ktore szly 2 msc. I co z tego ze bylo pudelko i metka jak podróby? nie polecam. za 260zl air maxow oryginalnych nie kupisz.

Nie znasz mnie tak naprawdę, ale nie martw się. Wszystkiego dowiesz się od tych, którzy nawet ze mną nie rozmawiali ;>

Opublikowano

te twoje 'podróbki' są produkowane w tych samych fabrykach co 'oryginały'

Opublikowano

Co za różnica czy podróby czy oryginalne? W tej cenie buty i tak nie mają prawa się zniszczyć

XrgAYyk.png

Opublikowano

Jest różnica.

BO oryginalne Air Maxy kupujemy ze względu na wygodę jaką zapewnia nam umieszczony w nich system. Buty podrobione go nie posiadają, został zastąpiony kawałkiem plastiku nie zapewniającym żadnej amortyzacji.

Co więcej, możemy się przez niego nabawić poważnych schorzeń i wad stóp. Materiały wykorzystywane do produkcji podrób są jakościowo gorsze, mało wytrzymałe, zaś samo obuwie jest wykonane niechlujnie (brzydki szew, krzywo wycięta łyżwa); rozpadają się po krótkim czasie

te twoje 'podróbki' są produkowane w tych samych fabrykach co 'oryginały'

tu się z Tobą nie zgodze, malo wiesz koelgo.

Poczytaj sobie na ten temat tutaj

Nie znasz mnie tak naprawdę, ale nie martw się. Wszystkiego dowiesz się od tych, którzy nawet ze mną nie rozmawiali ;>

Opublikowano

Co za różnica czy podróby czy oryginalne? W tej cenie buty i tak nie mają prawa się zniszczyć

Po co podjeby od których sobie psujesz układ stopy i są twarde jak drewno?

Każde buty mają prawo się zniszczyć, a to czy tak się stanie zależy od tego jak od nie dbamy.

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

Po co podjeby od których sobie psujesz układ stopy i są twarde jak drewno?

Każde buty mają prawo się zniszczyć, a to czy tak się stanie zależy od tego jak od nie dbamy.

mam buty za 150 zł i nie mam takiego problemu

XrgAYyk.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...