Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

świadkowie jehowy

Gość l4ndiago

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niestety, ale to część ich religii - w niedzielę chodzą od mieszkania do mieszkania, i pukają. Tych co ja spotkałem to na szczęście kulturalni, ale w Polsce w niedzielę są prawie bezkarni, bo mogą wyprzeć się religią, która w Polsce jest niestety w świetle prawa OP (over power). W krajach z dobrze napisanym prawem religia ma działanie w miejscach kultu (budynki kościelne) oraz w mieszkaniach wyznawców - gdzie indziej mają się zachowywać jak  nie religijni (często nie mogą się nawet modlić czy nosić rzeczy, które zasłaniają twarz).

W Polsce uważa się za "religijnych pogromców" islamczyków, nieraz słyszy się jak np. w autobusie zabijają kogoś, kto je kanapkę z wieprzowiną. Niestety, ale podobne zachowania są u NIEKTÓRYCH wyznawców innych religii, z tym, że robią to tak, że nie wiadomo, jakiej religii ten ktoś był. Ja do nich nic nie  mam, ale często sami nie wiedzą za dużo o tym, o czym mówią, ale przynajmniej nie narzucają się, prosisz, żeby nie wchodzili, i nie wchodzą, w trakcie rozmowy prosisz, żeby wyszli - bez problemu wychodzą.

Moje posty:  100 200 300 400 500 600 700 800 900 1000 1100 1200 1300 1400 1500 1600 1700 1800 1900 2000

Opublikowano

Ale wiesz co , u mnie kiedys tez tacy chodzili , natretne k***y ze ja p******e.

I co gorsza były dwie ekipy trzyosobowe. Jedna to dwie babki kolo 40 i facet kolo 50 , a druga jakas druzyna aktimela , dwie grube 25-30 i dziewczynka z 10 lat.

Z trzy razy zastali moja starsza , ktora nie potrafi sobie z takimi poradzic , ale jak trafiło na mnie , to juz sie wiecej nie pokazali.

Nie wyzywaj ich ani nic.

Zapros do srodka , zamknij drzwi , i zacznij im namolnie i psychopatycznie opowiadac jaki to ty chrzescijanin nie jestes.

Zadziałało jak balsam na jajka , spierolila ekipa G , a ten koles to prawie zawału dostał słyszac moje darcie "KOCHAM CIE JEZU"

To sa pizdy pokaz im ze c**j im w dupe i nie wroca.

Drużyna aktimela xDDDD haha coś ty chłopie brał? :P

Do mnie nie przychodzą, a jak pukają, to nie otwieramy

Opublikowano

wooow k***a nieźle ja bym się wkurwił gdyby mi tak wbili. Mi kiedyś dzwonili 15 minut jak sobie grałem!!! Się wkurwiłem to wydarłem sie na nich żeby wypierdalali gdzie indziej. Jakieś 3 babcie k***a. Jprdl

BTW. Puść im Jestem Bogiem XDDDDD 

Opublikowano

Najlepiej to powiedzieć, że jest się wojskowym i założyć jakieś żołnierskie stroje, zasalutować im dwoma palcami przy czole i będą uciekać jak antylopa przed gepardem. Członkiem Jehowych nie może być wojskowy.

Opublikowano

Gdzieś coś takiego przeczytałem. Jehowi przychodzą do faceta a on im mówi że jest ateistą. Baba mówi " Pan to jest głupi,jak tak można?". Facet spytał " A gdyby miała pani dziecko i tylko transfuzja krwi mogłaby je uratować, zrobiłaby pani to?" "No nie, to wbrew bogu i pismu", na to facet " No to tak naprawdę to pani jest głupia i popierdolona bo jak inaczej można nazwać kobietę, która skazuje na śmierć swoje dzieci?" I po tym trzasnął drzwiami. Kto wie ile w tym prawdy, jednakże ukazuje to jacy oni są. Niech sobie siedzą w domach i odmawiają sobie różańce. Jak przyjdą do mnie to mówię do widzenia i tyle. A że nie potrafią zrozumieć prostego NIE to już jest ich problem, bo mają coś z głowami. Nie obchodzi mnie to całe " bo im religia nakazuje", c**j mnie ich religia obchodzi. To nie daje im prawa to ciągłego nachodzenia i wkurzania innych

Opublikowano

Cóż. Ja im mówię, że jestem nieletni, a rodziców nie ma w domu. Zazwyczaj pomaga, ale raz to już mieli to gdzieś i mi prawie do chaty wbili. Taka ich natura, nic z tym nie zrobisz.

Opublikowano

Ja zazwyczaj mi do nich przez telefon, żeby opuścili mą posesję.

Jak to nie zadziała, to idę do mojego sąsiada, który jest dzielnicowym.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Jeśli to prawda że się tak dobijają to zrób tak z rodzicami.

Pukają otwiera twoja mama (lub kto inny) i ucina krótką pogawędkę, ty wbiegasz z siekierą (trochę zakrwioną dla efektu) i mówisz przyszli z jehowy? Mamo ja jeszcze się nie pozbyłem poprzednich zwłok jehowców... Reszte zaimprowizujce ale na 100% nigdy potem nie przyjdą

wojownik024_gameplay.png

Opublikowano

Jeśli to prawda że się tak dobijają to zrób tak z rodzicami.

Pukają otwiera twoja mama (lub kto inny) i ucina krótką pogawędkę, ty wbiegasz z siekierą (trochę zakrwioną dla efektu) i mówisz przyszli z jehowy? Mamo ja jeszcze się nie pozbyłem poprzednich zwłok jehowców... Reszte zaimprowizujce ale na 100% nigdy potem nie przyjdą

Tak tak,ale jesteś niedojebany.

@top

Powidz grzecznie zeby wypierdalali :)

Opublikowano

Zacznij do nich nawijać w innym języku.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

Witaj ziomeczku - pomogę Ci - bo mam 730 postów ponad i od tego jestem.

NO CO TO K***A MA BYĆ CZY JA MOGĘ TYCH FANATYKÓW ZGŁOSIĆ NA POLICJE? ZA WLAMANIE ALBO COŚ?

Tak, jeśli Twoja mama nie zamkła drzwi tego dnia, a Ci (oni) wbili Ci do domu bez pukania // pozwoleństwa, to sprawę można zgłosić na policję za to, że weszli bez pukania i do twojego pokoju - i tam Ci siedzieli do czasu obudzenia się przez Ciebie.

bez gif

Opublikowano

+oni codziennie od kilku dni, nawet w sobotę/niedziele wbijają Ci o tej 8smej rano do chaty? Jeśli Ty spisz do 14, 6 godzin dłużej?

A co na to rodzice na te pukanie o 8 rano?

i + jeszcze: Od kiedy to się zaczęło takie coś, że wbijają Ci te kur**y z księgą?

bez gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...