Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

świadkowie jehowy

Gość l4ndiago

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siema

od kilku dni na moją chate wbijają  te kurwiska z jakąś księgą mnie to wkurwia bo śpie do 14 a oni dryndają k***a w dzwonek o ósmej rano mówiłem żeby spierdalali a ci dalej swoje...

jest ich troje jedna baba dwóch chłopów i pies jakiś i tak k***a

no ale dzisiaj to k***a przeszło moje największe oczekiwania

moja matka ma klucz do domu, zostawiła otwarte, a te k***y latynoskie wpierdoliły mi się do domu bez pukania, NIC.

BUDZE SIĘ KURWA A OBOK MNIE STOJĄ 3 OSOBY I PYTAJĄ SIĘ "MOŻEMY ZAJĄĆ CHWILE?"

NO CO TO KURWA MA BYĆ CZY JA MOGĘ TYCH FANATYKÓW ZGŁOSIĆ NA POLICJE? ZA WLAMANIE ALBO COŚ?

Opublikowano

Możesz za naruszenie prywatności czy coś w tym stylu.

a te k***y latynoskie wpierdoliły mi się do domu bez pukania, NIC.

Made my day xDDDD

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

Haha. Jeżeli to prawda to nie myślałam, że do tak niskiego poziomu zeszli. Fakt jest jeden - są strasznie irytujący.

Skoro ciągle Cię na chodzą to zgłoś to na policję, powinni się tym zająć. 

Opublikowano

było wziąć podręczną siekierę i wyskoczyć z tekstem "to teraz się k***a zabawimy ! " i po sprawie xD

Opublikowano

Powiedz im, że jesteś gorliwym katolikiem szanującym papieża i że maja 5 sekund, żeby wyjść, bo inaczej poczują smak inkwizycji w XXI wieku.

Możesz też zadzwonić po policje i przestawić sprawę.

Opublikowano

Weź tasak pod poduszkę, podetnij sobie wargi jak jeff the killer i zabaw się z nimi (na 1 ostrzał weź psa, tnij mu powoli gardło na ich oczach).

@AV

Policja może im coś tam zrobić za naruszenie prywatności i wtargnięcie na cudzą posesję.

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

Mój znajomy zaprasza ich do domu, proponuje herbatkę, po czym przynosi siekierę i wbija ją w stół :p Przyniosło oczekiwane efekty, już nie przychodzą.

@Powiedz, że jesteś wierzącym chrześcijaninem i problem zniknie ;)

Idę na przód, lecz niedługo spojrzę wstecz.

Opublikowano

Następnym razem zastaw pułapki i przygotuj strzelbe a najlepiej zrób bunkier .

Dzwoń po gliny i tyle ale przywiąż ich czymś zamknij w zamkniętym pomieszczeniu i wtedy dzwon

Opublikowano

Ale wiesz co , u mnie kiedys tez tacy chodzili , natretne k***y ze ja p******e.

I co gorsza były dwie ekipy trzyosobowe. Jedna to dwie babki kolo 40 i facet kolo 50 , a druga jakas druzyna aktimela , dwie grube 25-30 i dziewczynka z 10 lat.

Z trzy razy zastali moja starsza , ktora nie potrafi sobie z takimi poradzic , ale jak trafiło na mnie , to juz sie wiecej nie pokazali.

Nie wyzywaj ich ani nic.

Zapros do srodka , zamknij drzwi , i zacznij im namolnie i psychopatycznie opowiadac jaki to ty chrzescijanin nie jestes.

Zadziałało jak balsam na jajka , spierolila ekipa G , a ten koles to prawie zawału dostał słyszac moje darcie "KOCHAM CIE JEZU"

To sa pizdy pokaz im ze c**j im w dupe i nie wroca.

Opublikowano

To co mi kiedyś odjebali świadkowie jehowy to przechodzi najśmielsze oczekiwania. O 23 w jesień (bardzo ciemno było) siedzieli mi pod domem i pukali w okna żebym ich wpuściła, rozbili mi szybę kamieniem za to, że jestem bezbożnicą, rozpierdolili cały ogródek nad którym harowałam parę lat i wydałam na niego kilkaset złotych, zniszczyli studnię na podwórku, rozwalili skrzynkę pocztową i domofon. Koniec końców zabrała ich policja i odszkodowanie musieli płacić. 2 typów poszło do więzienia z tego co się orientuję. Po prostu szkoda gadać xD chorzy ludzie.

Opublikowano

Bo to jest nowy styl Jehowych! Niepozorny Kowalskii spi sobie do 14 a oni o osmej wbijaja sie bez pukania na chate! Wstajesz a tu BAM stary testament w ryj! 

61093c6efb.png

Opublikowano

Taki słaby troll, a wy k***a jak muchy do gówna.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Panie Best Member, mozna sie przynajmniej posmiac.

No jak kogoś śmieszy jakakolwiek wypowiedź w tym temacie, to gratuluję poczucia humoru.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

No jak kogoś śmieszy jakakolwiek wypowiedź w tym temacie, to gratuluję poczucia humoru.

ALe jesteś zjebany człowieku, ponurak c*****y zajebany wypierdalaj klaunie do cyrku 

Opublikowano

Zagróź im policją ;) jak znowu przyjda to zadzwoń. Mów tez bardziej spokojnie, bo jak przeklinasz mozesz im sie wydawać "grzesznikiem, którego da się nawrócić" :P, zreszta blagam ratujmy nasz jezyk bo za 30 lat przekleństwa beda calym jezykiem ;p

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

jedyny normalny czlowiek w temacie...

szkoda slow na was a pewnie polowa jak nie wiecej to katole kochajacy blizniego..

.

Opublikowano

Ja tam ich lubię. Można sobie z nimi pogadać o byle czym, a i tak nie mają focha. Kiedyś w samych bokserkach siedziałem z nimi, herbaty zrobiłem i im nie dałem. Dręczyło mnie sumienie przez 2 tygodnie 

?????

Opublikowano

od kilku dni na moją chate wbijają te kurwiska z jakąś księgą

reszta nudna :v

cały landiago :v

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...