Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SvS finał

varix91

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja także od pierwszej edycji pająki i nie mam zamiaru nic zmieniać, "bo skorpiony to są prosy i wszystkie wysokie rangi tam som i na pewno mamy wygrana, heuheuheu". :P

Ta gra powinna sprawiać przyjemność, fun, a nie spinać się o parę itemków, czy tam dni danego przedmiotu. :) Więcej luzu w majtach, a jeżeli gra nie sprawia Wam funu to lepiej odinstalujcie i więcej przebywajcie na świeżym powietrzu. :D

Edit. Pozdrawiam i zachęcam do korzystania z tej zajebistej pogody za oknem, narazie! :)

Wybacz mi ale ja codziennie wychodzę i gram tylko rano i wieczorem , korzystam z tej pogody ile się da. Nie każdego może to tak bardzo rusza ale miło coś lepszego wygrać 

@Top 

Nagrody nie zadowoliły mnie tak bardzo lecz jednak zostawię sobie wszyskie przedmioty które nie znikną mi w inboxie i zskorzystam z nich w czarną godzinę 

I takie pytanko żeby nie robić nowego tematu

Jakbym kupił np G36KE to mogę użyć  niebieskiego renewala ?

smite-SkoczekPL , Drejk

Combat Arms-Baxiu11

2i03s51.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...