Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SvS finał

varix91

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a powinno, jeżeli to jest konkurs powinna być dodatkowa zakładka w grze w której możemy sprawdzić ile na ile jest aktualnie ;D 

"Nie ma wakacji, nie ma weekendów, nie ma urodzin, ZERO dni wolnych, bo każdy dzień jest ważny!"

Opublikowano

Też mam taką nadzieję jak @Valze   SCORPIONS MUSZĄ WYGRAĆ! :D

TrevorekS_eqsxspq.jpg

Pomogłem? Daj like. To nic nie kosztuje  B) 

Opublikowano

Też wydaję mi się żę jest ustawiany Nexon po prrostu zmyśla liczby i daje wygrać danej drużynie grając miedzy sobą w karty xD

Miejmy nadzieję że skorpiony wygrają bo bardzo ciekawe rzeczy są ale teraz tak po co jest do wygrania czarny kluczyk jeśli skrzynek juz nie ma ? :O

smite-SkoczekPL , Drejk

Combat Arms-Baxiu11

2i03s51.png

Opublikowano

Znając życie przerypią a w następnym roku dzieciaki wybiorą pająki bo wygrały a i tak  wygrają skorpiony.

1. Flagi sa automatycznie wybierane dla kazdego wiec jak mają wybierac pająki ?? ( pomyśl zanim coś napiszesz ***)

Opublikowano

1. Flagi sa automatycznie wybierane dla kazdego wiec jak mają wybierac pająki ?? ( pomyśl zanim coś napiszesz ***)

Nie. Tydzień przed jest zawsze możliwy wybór. W max 2dni już są miejsca pełne jest ich 6000 na drużynę, a później reszta losowo.

Opublikowano

Ja p******e jaka porażka, ta gra schodzi na psy. 3x Spidery, pewnie znów dzieciaki, które bawiły się hackami tam były jak to rok temu było -,-

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Dzieciaki to właśnie wszyscy ci, którzy spinali majty i dodawali po kilka-kilkanaście 'nieaktywnych' kont do drużyny spiderów tylko po to, żeby oni przegrali. Szkoda tylko, że nie przewidzieliście tego, że cała reszta graczy będzie rozstawiona losowo do poszczególnych drużyn, tak też było w listopadzie, że do pewnej ilości były zapisy, a reszta była wrzucona do drużyn losowo.

Także tego... następnym razem więcej kombinacji odstawiajcie to i więcej powodów do płaczu będziecie mieli. ;)

Opublikowano

NO I <*HUJNIA> znowu przegraliśmy...

TrevorekS_eqsxspq.jpg

Opublikowano

Nie, to było raczej tak że "idioci" (pomijając osoby którzy byli w ich pierwszej edycji SvS w scorpionach) wybierali scorpiony dlatego, że leciało tam najwięcej wysokich rang, no i to że poprzednio wygrywali. Dlatego właśnie jak ktoś wspomniał większość na platku to były scorpiony i qr

ja tam jestem wiernym spiderem od 1szej edycji i nastał czas triumfu:P nawet multi nie robiłem bo wiedziałem że noobki mają większą siłę, wystarczyło zalukać na foxtrota chociażby :D

Opublikowano

Nie, to było raczej tak że "idioci" (pomijając osoby którzy byli w ich pierwszej edycji SvS w scorpionach) wybierali scorpiony dlatego, że leciało tam najwięcej wysokich rang, no i to że poprzednio wygrywali. Dlatego właśnie jak ktoś wspomniał większość na platku to były scorpiony i qr

ja tam jestem wiernym spiderem od 1szej edycji i nastał czas triumfu:P nawet multi nie robiłem bo wiedziałem że noobki mają większą siłę, wystarczyło zalukać na foxtrota chociażby :D

Ja także od pierwszej edycji pająki i nie mam zamiaru nic zmieniać, "bo skorpiony to są prosy i wszystkie wysokie rangi tam som i na pewno mamy wygrana, heuheuheu". :P

Ta gra powinna sprawiać przyjemność, fun, a nie spinać się o parę itemków, czy tam dni danego przedmiotu. :) Więcej luzu w majtach, a jeżeli gra nie sprawia Wam funu to lepiej odinstalujcie i więcej przebywajcie na świeżym powietrzu. :D

Edit. Pozdrawiam i zachęcam do korzystania z tej zajebistej pogody za oknem, narazie! :) 

Opublikowano

Ciekawe czy jak następnym razem wybiorę skorpki to znowu pająki wygrają, hmm... -,-

TrevorekS_eqsxspq.jpg

Opublikowano

Ciekawe czy jak następnym razem wybiorę skorpki to znowu pająki wygrają, hmm... -,-

Najlepiej nie wybieraj wcale, nie będziesz miał potem do siebie pretensji.

Opublikowano

ze tak powiem to nie możliwe dla mnie ;/ jak można 3 razy wygrać pod zad ;/

Po pierwszej rundzie dostali więcej EXP passów, tak samo po drugiej :)

Steam: Worst

W CA od 19.07.2009

Na MPC od 16.08.2009

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...