Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kamer mod na Altros

Fanatic2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak pisze "Zostaniesz połączony z serwerem" to podobno złe pongi, ale kuśwa pytałęm się osobe która ogarnia kamer mody i powiedział że nowe serwery nie używają pongu. Bo ja w serverinfo.exe nie mogę dodać tego pong. PS Skąd ty te ip wziełeś? Mi Proxifier inne pokazuje?

u9253714065764151028027.png

APT_STEAM_GIF.gif?t=1562686070

Opublikowano

Te "ip" co podałeś to do Tibii xDD  "hexana.net"

@ pong możesz zmienić w serverinfo.py ręcznie ale to mi nic nie dało :/   też inne ip mam z profixiera

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

antypatyczny to jak dodac ten pong do serwerinfo? Lub wiesz jak ogarąć tego serwera żeby działał w km?

APT_STEAM_GIF.gif?t=1562686070

Opublikowano

No wiem jak dodać pong.. wchodzisz w serverinfo.py i wpisujesz ten swój zamiast 1234abcd5678efgh . Ale i tak siedzi "zostaniesz połączony" .. pewnie te Login Packet jest zmienione ale nie wychodzi mi znalezienie tego.

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

To nie chodzi o ponga.. a wiem gdyz w cheat engine nie ma pongu jak probuje znalezc, zaraz sprawdze login packet ale moje podejrzenia sa takie, ze po prostu to jest  mod z 2013sf a moda jeszcze nie zrobil kamer na ten rocznik:> juz byl 1 server z 2013 sf ale nie pamietam jak sie nazywal niedawno on wyszedl;p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...