Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Tayen.pl Medium/Hard Start: 02.08 16:00

Zielak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Polecam! Server będzie z*******y. Pompa!

Cały wyraz w gwiazdkach oznacza zjebany? bo tak właśnie to zinterpretowałem. Patrze nawet że forum stoi na nulledzie. GG WP. Nie polecam x2.

1EPZ6G.gif

• Odpowiedzi 64
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Cały wyraz w gwiazdkach oznacza zjebany? bo tak właśnie to zinterpretowałem. Patrze nawet że forum stoi na nulledzie. GG WP. Nie polecam x2.

Jeżeli wg Ciebie z*******y = zjebany to gratulacje, matematyka się kłania. po 2 gdyby pisał zjebany ,a nie zajeb.isty to Twój wyraz też by ocenzurowało.

Tak hejtujesz i hejtujesz innych ludzi a patrze na Twoją sygnature i masz napisane "najlepszy serwer medium" jakim k***a prawem nazywasz to najlepszym? powinienes dopierdolic gwiazdeczke (*) i dopisac ze tylko i wylacznie wg Ciebie idioto.

DO WSZYSTKICH LUDZI CO W KAZDYM TEMACIE METINA NIE MOWIE TYLKO O TYM PIERDOLA ZE TO SA GOTOWCE, KAZDY SERVER TO GOTOWIEC skopiowany od twórców, wyryjcie sobie to w swoich pustych łbach i gówna was powinno obchodzić czy to jest kopia inne czy nie, bo KAZDY to kopia, nikt nie zrobił WSZYSTKIEGO od 0, dziekuje tyle w temacie

Co do samego servera gralem na becie ponad 3 tygodnie i server jest bardzo dopracowany, watpie zeby im padl... Dodajac do tego ze maja reklame rzedu kilukset tysiecy subó na youtubie, czyli najwieksza w swiecie metina, tyle w temacie pis jol

A ty zielak nie spierdol tego, bo Ci jaja ujebie

Opublikowano

Kolejny serwer od zielaka, reklama poszła również od graczola i od miszcza. Czuję że postoi z miesiąc i tyle z tego.

Nie może postać miesiąc bo dostane wpierdol xD

Poszukuję:

- dwóch adminów na forum

- dwóch na tsa

Podania proszę składać na pw, wymagany mikrofon i ts do każdej funkcji.

Zrozumcie osły że to nie gotowiec i nie ma tu żadnych zbroi z invorii o.O

GaimdKk.jpg

Opublikowano

Nie może postać miesiąc bo dostane wpierdol xD

Poszukuję:

- dwóch adminów na forum

- dwóch na tsa

Podania proszę składać na pw, wymagany mikrofon i ts do każdej funkcji.

adres mam to i ja sie przejade :D

wlasnie, tak gadacie na zielaka, a gdyby wylaczyl server to by go zapierdolili Ci co reklamuja xD

Opublikowano

Zielak skończ k***a robić te swoje marne serwery bo gówno z tego wychodzi i wychodzić będzie, jeszcze się nie nauczyłes?

Reklama Ci gówno da jak zawsze, tak jak na mokrym, nitro nitro halo nitro reklama w c**j, j*b 500 online, gg wp.

Nie zagram

Opublikowano

Nitro znow zrobi format dedyka przed startem?

Nitro już nie pomaga i nie ma do niczego dostępu. I daruj sobie zbędne komentarze.

Up na mokrym bylo 1,6k online i to nie raz i to były serwery 4fun.

GaimdKk.jpg

Opublikowano

Nitro już nie pomaga i nie ma do niczego dostępu. I daruj sobie zbędne komentarze.

Up na mokrym bylo 1,6k online i to nie raz i to były serwery 4fun.

Bo ta tzw. JP armia na innych nie dałaby sobie rady ;)

PS: Serwera nie polecam tylko i wyłącznie przez administracje tyle serwerów mieli i każdy kończył po miesiącu max 2 ;) 

Opublikowano

Bo ta tzw. JP armia na innych nie dałaby sobie rady ;)

PS: Serwera nie polecam tylko i wyłącznie przez administracje tyle serwerów mieli i każdy kończył po miesiącu max 2 ;)

Ten serwer wytrzyma dłuuugo. Musi wytrzymać.

Kto ma starego clienta z przed miesiąca musi pobrać nowego, kto miał konto miesiąc temu musi również założyć nowe.

Client:

http://www.tayen.pl/download

http://www.tayen.pl/register

Kto ma problem z pobraniem z mega.co.nz niech kliknie " Import To Your Cloud Drive " lub niech pobierze z drugiego hostingu. Tam również jest duża prędkość.

GaimdKk.jpg

Opublikowano

Mam pytanie, o ile sie nie myle to runy sa na okres 30 minut, tak?

Jezeli tak, to czy nie lepiej bylo by zrobic je na stale pod warunkiem, ze duzo ciezej bylo by je zdobyc / zrobic?

Jesli sie myle to przepraszam. ;_;

Opublikowano

Mam pytanie, o ile sie nie myle to runy sa na okres 30 minut, tak?

Jezeli tak, to czy nie lepiej bylo by zrobic je na stale pod warunkiem, ze duzo ciezej bylo by je zdobyc / zrobic?

Jesli sie myle to przepraszam. ;_;

Tak runy są na 30 minut

GaimdKk.jpg

Opublikowano

Tak runy są na 30 minut

Czy nie lepiej bylo by zrobic je na stale pod warunkiem, ze duzo ciezej bylo by je zdobyc / zrobic?

Opublikowano

Czy nie lepiej bylo by zrobic je na stale pod warunkiem, ze duzo ciezej bylo by je zdobyc / zrobic?

Trochę bez sensu byśmy musieli to strasznie utrudnić i każdemu by się nie chciało.

GaimdKk.jpg

Opublikowano

Nie jestem w temacie serwerów prywatnych, ale nie zagrałbym na tym serwerze ze względu na to, że totalnie rozbawiła mnie ilość błędów/literówek popełnionych w prezentacji. Pierwszy raz spotykam się z prezentacją zrobioną tak lipnie. Czytając ją ma się wrażenie, że serwer jest robiony przez osobę z podstawówki, która nie tak dawno nauczyła się pisać.

Poprawcie to, bo razi w oczy niemiłosiernie.

Opublikowano

Nie polecam ze względu na gotowce + Zielak w TEAM- najgorszy ścierwus w całych ''tych metinach'' Zapewne ostro nastawiony pod is, jak zwykle :D

10616653_1489419637980205_70507861520869

Opublikowano

Gołym okiem widać, że są to pliki revientala(czy jak to się tam pisało) może odbugowałeś itd. 

Ale nie zdzierżę jednej rzeczy, forum na nulledzie. Jak już chciałem to zrobić mogłeś "zabezpieczyć" aby nie było łatwe wykrycie tego.

http://board.tayen.pl/cache/

Opublikowano

Nie polecam ze względu na gotowce + Zielak w TEAM- najgorszy ścierwus w całych ''tych metinach'' Zapewne ostro nastawiony pod is, jak zwykle :D

Pod is zwłaszcza 4fun mokryryszard gdzie był is za free :P

GaimdKk.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...