Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lastivia.eu [Dedyk] [Medium]

MrCogito

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie polecam serwera, Shaggy tylko obiecuje a nic nie robi, Aliosa już ma dawno w dup.. Shaggy nie umie ogarnąć jednego serwera a robi drugi bo leci na hajs i na ilość graczy.

NIE POLECAM

Opublikowano

Nie polecam serwera, Shaggy tylko obiecuje a nic nie robi, Aliosa już ma dawno w dup.. Shaggy nie umie ogarnąć jednego serwera a robi drugi bo leci na hajs i na ilość graczy.

NIE POLECAM

K***a mać jak ja nie lubie takich ludzi jak ty....

AlioS2 od 1,5tyg. nie jest mój i się nim nie zajmuje...

Na co mam lecieć jak nie na ilość graczy? Ty się dobrze czujesz?

vz4tz.jpg

Opublikowano

No co ty kur** nie powiesz człowieku, jeśli to ty Shaggy to ci powiem tylko tyle, że co z tego, że alios nie jest twój jak stoi na twojej maszynie, xMateoo robi dobrze a ty wszystko psujesz bo co zazdrościsz mu że jest lepszym technikiem od Ciebie? Robiąc lastivie mówiłeś, że aliosem też sie bedziesz zajmował a gdy już  zrobiłeś tą srastivie to nawet nie wchodziłeś na aliosa. No tak lecisz na ludzi a z tym samym idzie fakt, że lecisz na kase a tymbardziej tym samym fakt, że jak na lastivi będzie troche mniej ludzi niż na aliosie to sie stanie z tą je**** lastivią to samo co z aliosem. Nie mówiąc o podmienieniu plików z clienta aliosa, po co to robiłeś? Myślałeś, że ludzie z Aliosa będą grać na lastivii? Nikt przez Ciebie nie może spatchować aliosa bo sie włącza ta JEBA*** SRASTIVIA. Masz coś jeszcze do powiedzenia?

Opublikowano

No co ty kur** nie powiesz człowieku, jeśli to ty Shaggy to ci powiem tylko tyle, że co z tego, że alios nie jest twój jak stoi na twojej maszynie, xMateoo robi dobrze a ty wszystko psujesz bo co zazdrościsz mu że jest lepszym technikiem od Ciebie? Robiąc lastivie mówiłeś, że aliosem też sie bedziesz zajmował a gdy już  zrobiłeś tą srastivie to nawet nie wchodziłeś na aliosa. No tak lecisz na ludzi a z tym samym idzie fakt, że lecisz na kase a tymbardziej tym samym fakt, że jak na lastivi będzie troche mniej ludzi niż na aliosie to sie stanie z tą je**** lastivią to samo co z aliosem. Nie mówiąc o podmienieniu plików z clienta aliosa, po co to robiłeś? Myślałeś, że ludzie z Aliosa będą grać na lastivii? Nikt przez Ciebie nie może spatchować aliosa bo sie włącza ta JEBA*** SRASTIVIA. Masz coś jeszcze do powiedzenia?

Nie ''k***a'' na mojej maszynie tylko na maszynie sponsora.

Mateusz nie jest technikiem,serwer zrobiłem ja,a sprawami technicznymi zajmuje się MrLuzer i Flourine.

Patcher to nie moja sprawa :)

Jak nie wiesz kto się czym zajmuje to się nie odzywaj..

Mateusz nawet nie potrafi się zalogować do ftp(maszyny),a wy go za technika macie?

W teamie go nie ma od paru dni.

Wiem,bo sam go wywalilem :)

Jak coś Ci się nie podoba to wypierdalaj z moich serwerów,ale nie rozumiem jednej rzeczy :)

'AlioS2' lepszy od Lastivii,a pliki te same,więc beke mam :p

vz4tz.jpg

Opublikowano

No dokładnie tak jak mówisz, pliki takie same a zrobiłeś drugi taki serwer bo co na aliosie mało graczy było? Na reklame nie stać? Gów** mnie obchodzi kto tam jest i kto co robi, ja wiem swoje. 

A tu jeszcze przy okazji prawda, że Shaggy 15-latek leci na kase. :)

fo746_0105_193941.JPG

Opublikowano

No dokładnie tak jak mówisz, pliki takie same a zrobiłeś drugi taki serwer bo co na aliosie mało graczy było? Na reklame nie stać? Gów** mnie obchodzi kto tam jest i kto co robi, ja wiem swoje. 

A tu jeszcze przy okazji prawda, że Shaggy 15-latek leci na kase. :)

fo746_0105_193941.JPG

Podpisał się jako ja.

Dawałem to w logach 2 dni temu na forum:)

Chciał pokazać jaki to ja zły nie jestem:)

Wiem,że nie uwierzysz,ale masz logi co zrobił,na fanpage/forum :)

Jeśli chodzi o kase,to rób serwer i sobie zarób bolodupcu:)

vz4tz.jpg

Opublikowano

W takim razie jak go wyrzuciłeś to jak mógł to napisać? Już chyba nie wiesz co piszesz i plączesz sie we własnych kłamstwach.. :) PS: Jakbym robił serwer to pod zabawe a nie pod kase.

Opublikowano

W takim razie jak go wyrzuciłeś to jak mógł to napisać? Już chyba nie wiesz co piszesz i plączesz sie we własnych kłamstwach.. :) PS: Jakbym robił serwer to pod zabawe a nie pod kase.

Boże kochany...

Nie miałem dostępu do serwera miał go Flourine...

Dostałem dostęp 3dni temu i go wywaliłem.

Flourine mówił,że go nie ma w team...

Masz logi i ip na fanpage serwera co ci więcej potrzeba?

vz4tz.jpg

Opublikowano

Codziennie na serwerze Lastivia (od poniedziałku) odbywają się eventy.

Są zawsze w godzinach wieczornych.

Więcej dowiecie się na naszym forum.

Podane jest ono na stronie głównej serwera.

vz4tz.jpg

Opublikowano

11linix.png

Event Manwoo:

1. Czym jest Event Manwoo?

Odp: Event Manwoo to wydarzenie polegające na łowieniu wszystkich rybek.

2. Co dostane za rybę i jak ją oddać?

Odp: Rybkę wystarczy przeciągnąć na rybaka,a nagrody są losowe.

3. Czy opłaca się łowić?

Odp: Oczywiście,jeśli chcesz troszkę zarobić to chyba jeden z najlepszych sposobów.

4. Od jakiego Lv. mogę łowić?
Odp: Łowimy od 40Lv.,czyli takiego od jakiego jest wędka.

5. Gdzie mogę łowić ryby?

Odp: Wszędzie gdzie tylko jest to możliwe.

6. Czy mogę bić innych graczy na Manwoo i używać FishBota?

Odp: Nie.

FishBot = Blokada Permamentna (IP)

Bicie Graczy Łowiących = 3 Dni Blokady Konta (bez wyjątków)

Data i godzina rozpoczęcia Eventu: [16.08.14r.] ~ 16:00

Data i godzina zakończenia Eventu: [17.08.14r.] ~ 16:00

http://lastivia.eu/?page=account&subpage=register

Download:

http://lastivia.eu/?page=download

Darmowe Kostiumy:

http://eliteserver.pl/index.php?/topic/986-kostiumy-youtube/

ZAPRASZAMY SERDECZNIE NA SERWER.

GRACZY JEST CORAZ WIĘCEJ!

vz4tz.jpg

Opublikowano

Mało i nie polecam Ci tego serwera ze względu na administracje.

administracja akurat z tego co wiem jest calkiem w porzadku, pytalem tylko o liczbe osob on line. Nie musiales/as dodawac swoich nic nie wartych 3 groszy

Opublikowano

f5

Dzięki,bo każdy wie jak jest,szkoda,że są ludzie których zbanowałem za hacki/zachowanie i się sraja potem pod prezką :)

Ludzi gra +250 cały czas.

Mnie za cheaty zbanowałeś? Co ty znów za bajki będziesz wymyślał?

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...