Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

IngramMT2.pl [Dedyk] [Easy]

IngramMT2

Rekomendowane odpowiedzi

Pomocnik
Opublikowano

53493575385773631389.jpg

18223345960259320855.jpg

Administracja nie ogarnięta, Płaci za tak banalne rzeczy jeśli tego nie potrafią zrobić to życzę powodzenia.

#GIMBMONEY

Janek zawsze na Propsie

Zamówili u mnie grafike, do dzisiaj nie mam zapłaty za nią

• Odpowiedzi 62
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serio będziecie jechać na moich plikach?

Powiem Ci tak, graczy będziesz miał dużo bo pliki nie są dobre ale z*********e się gra bo wiem to z własnego doświadczenia.

Na Aline było bugów od zajebania a grało ponad 660 osób, podczas wyłączenia grało 220 serwer nie miał żadnej reklamy na start a było 660 osób.

Mogę się założyć że serwer zostanie wyłączony po 2 tygodniach bo nie będzie chciało wam się naprawiać błędów, zaraz powiesz "ale my przecież je naprawiliśmy!" taki c**j z cyckami, nie dał byś rady bo ich jest za dużo, za dużo, za dużo. Ja jako właściciel nie podołałem temu zadaniu po prostu bugi były wszędzie.

Od questów do item_proto/mob_proto tego po prostu było za dużo.

Ale i tak życzę powodzenia.

Opublikowano

Siemka:>

Kilka słów odnośnie serwera..

Serwer bardzo porządnie i starannie dopracowany.

Expo sympatyczne i dobrze ustawione. W 3h expienie z full eq wbilem 129lvl. Myślę żę elegancko.

Full eq na dany lvl, nie eq na max lvl.

Drop ulepek yang bomba, bez zarzutów .

Bony maxymalne.  Naprawdę że tak powiem Serwer Z*******y!!..

Więc serdecznie zapraszam. Jak wiadomo serwer stoi dziś od godzinki 12:> Więc każdy smiało zawalczy o topke:)

Jeśli ktos ma potrzebe korzystać z IS to proszę bardzo:) IS dobrze dopracowany.

Większość co dostepne w IS można zdobyć w grze:) Jak to się mówi Żyć nie Umierać.

Lecimy z wielką Pompą i Życzę najlepszego rozwoju  serwera:) :P

Co ty człowieku piszesz tam nic nie jest naprawione chcesz to zaraz zrobię ,że będzie off gówno nie zabezpieczenia... Załadować tam kasę  w is to trzeba być chorym na głowę teraz będziesz się bulwersował ale za tydzień przyznasz mi racje z prostego powodu. Bedzie już po serwerze takie są realia 30 osób na krzyż długo nie postoi. VPS za 50 zł strona darmowa tła logowania darmowe. Serwer typowo pod is zarobić 200 zł zamknąć i za tydzień znowu otworzyć coś takiego... Właściciel tego czegoś nie ma więcej niż 15 lat.  

Opublikowano

Pliki aline, pewnie nie odbugowane. I serwer padnie po miesiącu. Nie zagram.

Jak nie będzie co robić, zagram. Poczekam, może ogarną wszystko i będzie dobrze.

Opublikowano

To nie jest server tylko jedna wielka parodia ...

Same pliki Aline nic nie dadzą ,że będzie ktoś grał na serverze .. Administracja to śmiech na sali i nie życzę  Wam powodzenia  bo daję tydzień temu serverowi .

Jedyne co w miarę fajne to prezentacja które SS'y  są kradzione :)

nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Jeden z lepszych serwerów na jakich grałem. Expi się zaje***cie, yangi i perly ladnie dropia. SERWER WYMIATA, szkoda, że tak mało ludzi.

POLECAM I WBIJAĆ !  ZAPROŚCIE KOLEGÓW, KOLEŻANKI, KUZYNÓW, KUZYNKI, WUJKÓW ITP ITD,

MIŁEGO EXPIENIA,

ZAPRASZAM !

Opublikowano

Serwer zayebisty wbijam!

Co do was to wy musicie zawsze komentować serwer np.

"Piliki aline" "Masa bugow (pliki aline)"

No i co z tego ? Wiekszość teraz serwerów to gotowce badź z plików aline ale to nie znaczy że jest mnóstwo bugów!! :>

Z mojej strony serwer polecam.

Już pobieram :)                                              POZDRAWIAM!

Opublikowano

Serwer zayebisty wbijam!

Co do was to wy musicie zawsze komentować serwer np.

"Piliki aline" "Masa bugow (pliki aline)"

No i co z tego ? Wiekszość teraz serwerów to gotowce badź z plików aline ale to nie znaczy że jest mnóstwo bugów!! :>

Z mojej strony serwer polecam.

Już pobieram :)                                              POZDRAWIAM!

Widać, że nie grałeś na aline ;) 

nie wiem czy naprawili ale na mapkę 165 można wejść od 130 lub 130 któregoś lvl'a 

Opublikowano

Nie wiem jak można się skontaktować z GM, skoro go w grze nie ma więc tutaj napiszę : 

#1 - czarne pola w eq, tzn nie widać nie których rzeczy w eq,
#2 - częste wylogowywanie,
#3-mapa na 165 lvl jest zbugowana, nie da się na nią wejść, przy czym przy ładowaniu tejże oto mapy metin się wyłącza i buguje się nam postać, trzeba przez stronę ją odbugowywać.

Mam nadzieję, że admin weźmie te rzeczy pod uwagę i to naprawi, ogólnie serwer jest bardzo fajny, przyjemnie się gra więc jak najbardziej was zapraszam userzy MPC

Pozdrawiam

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...