Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak odzwyczaić się od grania w tę ch grę

Reph3at

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam już dość tej gry, za dużo raków w nią gra. Tego nie było jeszcze z półtora roku temu no ale cóż, czasy się zmieniają - na gorsze jak widać. chciałbym poznać wasze propozycje, ewentualnie przykłady gier które mogłyby mnie wciągnąć równie dobrze jak zrobiła to przed dwoma laty liga legend, a obecnie liga raków. 

Opublikowano

Robisz tak:

1. Wyłącz gre.

2. Usuń ją.

3. Je*nij młotkiem 10 razy w kompa

4. 2 razy w monitor

5. dokładka komputerowi z 5 razy aby na 100% padł.

6. Nie masz na czym grać = odzwyczaisz się grać.

tak na poważnie to najlepiej poszukaj jakichś nowych MOBA. Będziesz miał jakieś tam podobieństwo do lola a jako że nowe to nie będzie tylu raków.

­azYIWDl.png

Opublikowano

nie bo gram max 3 gry dziennie, resztę spędzam na świeżym powietrzu lub robię coś ciekawszego, ale chcę z tą grą definitywnie skończyć

Skoro nie jesteś uzależniony to co za problem po prostu nie grać? Odinstaluj i po problemie jak nie pomoże to terapia xD Nie musisz wcale grać w gry bo to straszny pochłaniacz czasu :D

Opublikowano

Ale to jest chyba w fazie closed beta obecnie czyż nie? To wgl będzie free2play czy też paid/pay2win?

f2p ale znając blizza będzie coś co będzie można kupić za real hajs :P

@topic

Zagraj sobie w Dota 2, polecam ale z początku trudno ogarnąc.

<3

Koza Gold

Opublikowano

nie przerzucaj sie na inne moba bo tak jak mówisz że w lolu jest tyle raków, to wejdziesz na inne moba i będzie tyle samo raków + ty.

<>

Opublikowano

Margonem, Minecraft, CS:GO, Elder Scrolls Online

Gorąco polecam Skyrima, zakup wszystkie dodatki i zrób se challenge przejść Skyrima na 100%, jak chcesz to od razu na najwyższy poziom trudności ( Legendarny chyba ).

I polecam gre DeathSpank, zobacz se ;P

Stanovitz

Pisze sie Elder, nie ender ;d

Opublikowano

Ja polecam DrakenSang online lub The Ender Scrolls V Skyrim. Może w jakieś strategiczne :D . np: Medieval Total War 2 Lub Rome 2.

Opublikowano

Chcesz przestać grać i oderwać się na zawsze? mam prosty sposób: wyślij mi passy na PW i już nie powinieneś nigdy wrócić :)

A z gier to polecam FIFA World :)

2nbcax2.jpg

Opublikowano

W sumie to popatrz na mmorpg org pl - tam są czasami ciekawe gry. Co polecam, żeby nie grać w tę grę, hm.. Zagraj w coś 2D - czasami pomaga :3

iz857a.png
Jak odpowiadasz mi na posta użyj proszę @tsdek - szybciej ogarnę.

Moje poradniki(ANDROID):

Moje poradniki(Programowanie stron):

Opublikowano

ja się bardzo skutecznie odzwyczaiłem ( a grałem dużo ) jak nie dostałem nic za wygranego rankeda , ani pz ani lp. A riot mi odpisał że nic nie mogą zrobić...

Opublikowano

po 2 tygodniach bez kompa nad morzem nawet nie chce mi sie do tego wracać ;]

polecam ci przerwę, a z czasem gra sama ci zbrzydnie najlepszym rozwiązaniem jest delete.

Podaj mi rękę, zaróbmy hajs... 

eh8pquc.jpg

Core i7- 4960X @ 4.5GHz

Asus P9X79 Deluxe

GTX 780 SC

HyperX Predator 16GB

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...