Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gra/gry waszego dzieciństwa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dużo by wymieniać, ale ok ;D nie bedzie po kolei ;p

Mario, Tomb Rider, Książe i Tchórz, Fifa 199x & 200x, GTA(wszystkie), Jazz Jack Jaccrabit, Worms, CS, Delta Force, Mortal Kombat IV, MU Online, Half Life, Beach Soccer & Volleyball, Skoki Narciarskie 2002, DSJ X, Stronghold Crusader, Suma Wszystkich Strachów, no i gram do dziś w LEGEND OF MIR 3 :) grafika nie powala, ale jest świetny klimat ;)

Ciekawe ile pominąłem ? ;p

Gra ktoś w mira ? :D

Kodeks Karny, Art. 267.

§ 1. Kto bez uprawnienia uzyskuje informację dla niego nie przeznaczoną, otwierając zamknięte pismo, podłączając się do przewodu służącego do przekazywania informacji lub przełamując elektroniczne, magnetyczne albo inne szczególne jej zabezpieczenie, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2.

§ 2. Tej samej karze podlega, kto w celu uzyskania informacji, do której nie jest uprawniony, zakłada lub posługuje się urządzeniem podsłuchowym, wizualnym albo innym urządzeniem specjalnym.

§ 3. Tej samej karze podlega, kto informację uzyskaną w sposób określony w § 1 lub 2 ujawnia innej osobie.

§ 4. Ściganie przestępstwa określonego w § 1-3 następuje na wniosek pokrzywdzonego.

POMYŚL PRZED WYSŁANIEM KEYLOGGERA LUB UMIESZCZENIEM GO NA TYM FORUM :)

• Odpowiedzi 105
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jaki super temacik :D dobra teraz sobie trzeba przypomniec gierki...

Pierwsza "maszyne" do grania jaka mialem do pegasus ^^ na nic pocinalem w contre (chyba wszystkie czesci), mario, tank, i nie wiem jak ta gra sie nazywala chodzilo sie takim jajkiem i nawet nie pamietam co tam sie robilo ale wiem ze zarabista byla :D

Potem byl PSX xD pocianalem na nim chyba we wszystkie gierki z seri crash (po crash bashu to juz nie gralem po sprzedalem ta konsole ;p)

takze w fify, gta 2, tony hawk 2 i jesczze pare jakis shitow...

A potem byl komp w huhu dobry jak na tamte czasy... 700 mhz procek :D 64 ram :D

Na nim to sie pocinalo pierwsza gre jaka odpalilem to byl jazz jack rabbit czy jakos tak ktos juz to wymienial, fajna gierka, potem to pocinalem w gta 2 z 3 razy to przeszlem jak nie wiecej :D potem ciolem w quake 3 arena potem jakos mialem neta i ciolem w to z kumplami.

Gralem tam jeszcze. w przerozne gierki z "clicka" i "play" (takie gazetki) dobre tytuly to disciples (czy jakos tak, u kogos to juz widzialem), red action, mdk. Pamietam ze jeszcze ciolem z kolegami w worms world party, mortal kombat 4 (sub zero rox :D), delta force rozne czesci, kinghts and merchants (zajebioza ze strategi), thps2 i to chyba na tyle z najlepszych tytulow.

Opublikowano

Jakoś się 2 naraz napisały niechcący... Sorry, proszę o usuniecie posta.

A ty czapa sam możesz usunąć swój post
a jest taka opcja? ;o
Opublikowano
ABC (To niejest dokladna nazwa ale pamiętam coś o chodzeniu potworkiem i ratowaniu innych z fabryki)

Abe exoduce moze?? taki zielony alien :)

Opublikowano

ja duzo czasu speadzalem na moim kochanym pegazusku gralem w mario i w taka gierke ( niepamietam nazwy ) pamietam ze chodzilo sie myszka i sie zbieralo rozne rzeczy (np. telewizor) i jakies stworki cie gonily hehe fajne to bylo xD

na kompie to skoki narciarskie (te najstarsze) te co ma sie kwadratowa glowe xD

wiecej nie pamietam :(

W 1968 wystarczyło kilka Mhz żeby posłać rakiete na księżyc, teraz potrzeba pentium 4 3.0 Ghz żeby odpalić Viste...

SPAMOWI powiedz STOP!!

Opublikowano

Ahh te stare gierki :)

aż się łezka w oku kręci :)

Ja pamiętam jak sie cieło w Clasha (teraz mi nie działa a wielka szkoda)

Setlers 1 mało 2 więcej 3 gram do dziś :D

4 średnio 5 podróba warcrafta anisary zjechane

A ty czapa sam możesz usunąć swój post

Szkoda że tak mało osób napisało Fallouta :)

Ja mogę powiedzieć że to gra mojego życia...

Wysyłam zapy na Lockerz !!!

Pisać pw z mailem.

Opublikowano

Za długo pewnie by wymieniali ;D

Jak mam zacząc od najgłupszej to duck hunter a najlepsza z dzieciństwa to chyba sam nie wiem bo za dużo bym musiał myśleć xD ale fallout2 odmienił moje gusta do gier ;D

@Down:

wycięta głowa Tyraela,upadłego anioła z dwoma skrzydłami(Tyrael zamiast skrzydeł ma świetliste macki).Obrazek wziąłem z oficjalnej strony Diablo3.

jeśli interesujesz sie grafiką to zlukaj na tą animacje na stronie oficjalnej ponieważ jest bardzo wysoka jakość wykonania,wspaniały styl,klimat itd ;D Słowem bajer lepszy od gołej pani(zależy jeszcze jakiej ;D)

Opublikowano

Ohh tak Fallout to jest coś :)

Ale inne gry z black isle studio też są niezłe :)

Baldur's gate czy icewind dale też fajne gry :)

PS: co przedstawia twój avatar?

wygląda to jak jakaś szata lub biały headcrab bez rączek;p

Pisać pw z mailem.

Opublikowano

Neverwinter nights była moją pierwszą gra kiedy kupiłem "nowy pc" xD Siedziałem przy tym jak zahipnotyzowany xD

Opublikowano

never także jest grą wartą polecenia ale przyznam że ja nie przeszedłem całej :)

Pisać pw z mailem.

Opublikowano

dla mnie to jeszcze heroes 3 warcraft ale to chwile fifa 2003 wormsy tony hawk 2

tiger.jpg~~|~~tiger.png

--------------------------------------------------------------------------------------

Czapa thx za sygne.

Opublikowano

mniej wiecej w takiej kolejnosci

-mario,CONTRA! itp. gierki z pegasusa

-potem pierwszy lap top z Windowsem 3.11 i gierki jak prehistoryk, kulki xD

-pierwszy komputer - Simsy :/ simcity, neverhood, carmagedon 2, i oczywiście GTA, mimo, że było w 2D mama nie pozwalała grać ze względu na brutalność. Potem w ręce wpadały niezapomniane tytuły jak Diablo II, Half life

i nie tak stare jak Max payne, twierdza.

o i jeszcze tony hawk 2

Opublikowano

Zagadki lwa Leona

Settlers 3

Faraon

Duke Nukem 1, 2, 3D

W te głównie. Wciąż uważam, że to fajne gry ;)

Opublikowano

Abe Exoddus

Oddysee

Duke Nukem 1

2

3D

Quake 1

2

3

Starcraft

Broodwar

Heroes 1,2,3,4 :)

JazzJackRabbit

Deluxe Ski Jumping 1,2

Crash Bandicoot wszystkie wersje(również teraźniejsze)

Opublikowano

Widzę,że dużo osób gra w crasha,a możecie mi podać jak sie nazywa gra gdzie mam do wyboru całą ekipę z crasha(tą wczesną) i sie ścigało,zbierało różne bronie i były bardzo trudne wyścigi z bosami bo bardzo lubiłem tą gre na play station 1 ale tytułu nie pamiętam.

Specjalista
Opublikowano

-Worm's

-Battle Realms ( ciekawa strategia)

-Sim's

-szachy :)

-MOHAA

JH

Jebać Hydraulików! JH Na 300% Tylko Bóg może mi naprawiać rury! Only God can repair my pipes...

Dziś jest JP , jutro będzie JSP , a pojutrze JH!

Opublikowano

no ja gralem w Mario, Czolgi i inne gierki na pegazusa :D a poza tym to w Sacred, cof2 i inne :P

ISRO:

Nick: Lily_Rose

Lvl: 79

Build: Pure int Nuker s/s: fire/light/cold (reskill fire-->bicheon)

Farm mode: 3/200k sp (gap -6)

---------------------------------------------------------

Nick: Grosz

Lvl: 59

Build: Pure str Bowman: pacheon/fire/light

Farm mode: 16.2/160k sp (gap -6)

6082.png

29305.jpg

Opublikowano

Najpierw miałem pegazusa ... o to mario i jacyś comadosi ... i nie zapomnę nigdy mojej rodziny admsow.

Potem dostałem PSX ... ile było radochy! Najpierw: Spyro The Dragon -> Crash 2 -> Crash CTR -> gta 2 na PSX :D -> i ukochany Bugs Bunny: Lost in Time .... <- nie takie dziecinne :D

Ach dostałem kompa ... to się zaczęło AirFirx:Dokfitaiter czy jakoś tak ;/ następnie Kangurek Kao -> Doom2 -> Rayman 2

Potem już było tego full ...

Opublikowano

moja pierwsza gra jak miałem 2 lata to tarzan na peceta pierwszy raz grałem a po 1 misji wszystko załapałem później to już robin hood <ścinało sie jak nie wiem co>

potem to maple story gothik 1,2 w 3 nie grałem jeszcze

GTA 3 , vice city i san andreas

28503u.gif

18004.jpg

18002i.jpg

Opublikowano

Swoją przygodę z grami zacząłem jakieś 12 lat temu :D kiedy starszy będąc za granica kupił PC :D

First PC mojego życia Bomberman i jakieś inne pierdoły odpalane z dyskietki - Dysk twardy 110 MB :D grafika ojojo z 2MB :D nic ważne że gry były :D

Comodora64 jakieś różne fajne gierki na taśmachj magnetofonowych

Amiga nie pamietam jakie ale jakieś z dyskietek

Pegasus - Mario Comandos

PC tej już miał CD :D to juz wszystko co wychodziło

Opublikowano

Dangerous Dave ^__^

Paint (wciąąąąąągająca :D polecam)

Saper (Przechodzę tryb profesjonalny w niecałe 3 minuty)

Na pegazusa:

Mario

Zmutowane Mario

Jeszcze jakieś inne mario

Turtles ninja 2

złota czwórka i piątka

A z tych nowszych

Robin Hood

Planescape Torment (po wyjściu z kaplicy do Sigil i rozmowie z pierwszą osobą spodobała mi się bardzo :D [Witam. A ty to tu ****a czego?. Masz dziwny ogon. Sp*** k**** dziadu cośtam cośtam cośtam] pierwsza moja RPG.

Potem MU... i MU...... I ciągle MU xD

NIL:

[||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||] = 0%

Cytat miesiąca nr1

- Poproszę lody
- Jakie?
- No takie normalne
- Czyli?
- No te w takim kształcie *staruszka rysuje palcem w powietrzu coś na wzór jajka*
- Co to za kształt?
- No... yyy... apokalipsy

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Tzar

Duke Nukem

Hype:Time Quest

Need For Speedy stare

Mario i inne gry na pegazusa

Tekken 3 i wiele więcej (jestem graczem od wieku 4 lat gdy na laptopie starszego w wolfensteina pykałem xD)

And more... :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...