Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]nowy dział: Heroes of Might and Magic Online

Majkel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W Might & Magic: Heroes Online po raz kolejny trafimy do krainy Ashan, w której ścierają sie interesy różnych frakcji. Gra jest kanoniczną kontynuatorką poprzedzających jej wydanie dwóch części regularnej serii (Heroes of Might & Magic V i Might & Magic: Heroes VI). W momencie rynkowej premiery firma Blue Byte Software zaoferowała nam do wyboru dwie strony konfliktu: Przystań i Nekropolis.
Might & Magic: Heroes Online należy do gatunku gier strategiczno-taktycznych, a jej akcja rozgrywa się w fantastycznej scenerii krainy Ashan. W zmaganiach o dominację nad światem biorą udział antagonistyczne frakcje potężnych, niemal boskich sił, których wojska ścierają się ze sobą w wielkich bataliach. Twórcy położyli duży nacisk na sferę fabularną, oferując tym samym dziesiątki questów do wykonania.
W grze wyraźnie oddzielono warstwę strategiczną od taktycznej. Ta pierwsza, toczona w czasie rzeczywistym, rozgrywająca się przede wszystkim na mapie świata i w miastach, które kontroluje gracz, polega na eksploracji świata, rekrutacji wojsk i zdobywaniu surowców niezbędnych do rozbudowy frakcji. Warstwa taktyczna skupia się na toczeniu serii starć w instancjonowanych lokacjach pokrytych heksagonalną siatką, po której w trybie turowym gracz oraz jego oponent przemieszczają własne jednostki. Produkcja niemal w każdym aspekcie nastawiona jest na mikro płatności.

Gra w zamkniętej becie. Klucze łatwo dostać: http://www.acidcave.net/   http://www.heroes3.eu/

394591421101183179764.jpeg
Opublikowano

Oczywiście że nie. Jako GM powinieneś wiedzieć że gra jest w becie i nie wiadomo co z tego wyrośnie. A z tego co widzę nie ma szans wybicia.

udyr_signature_2_by_janitsu-d82aykp.png

Opublikowano

Słyszałem o tej grze, do tego sugestie napisał Majkel. Jestem na tak.

Opublikowano

Ale ten dział będzie miał taki miesięczny hype a potem odejdzie w zapomnienie jak

Might & Magic: Duel of Champions

To są tylko spekulacje. Jeśli będziemy podchodzić tak do wszystkiego na forum zostanie tylko mc i metin.

Nowy dział to okazja do powiększenia teamu, do zachęty rejestracji nowych użytkowników, itd.

Nie widzę ani jednego sensownego argumentu, który przemawiałby za tym, żeby nie dodać działu na miesięczny test.

394591421101183179764.jpeg
Opublikowano

To są tylko spekulacje. Jeśli będziemy podchodzić tak do wszystkiego na forum zostanie tylko mc i metin.

Nowy dział to okazja do powiększenia teamu, do zachęty rejestracji nowych użytkowników, itd.

Nie widzę ani jednego sensownego argumentu, który przemawiałby za tym, żeby nie dodać działu na miesięczny test.

Proszę Cię, Majkel... Wiem co mówię znam się na mmorpg jak nikt inny i wiem co ma szanse się wybić a co nie. Gra jest zbyt świeża i chce się wybić tak jak Rise of Metin na tytule. Zobaczysz sam co będzie i przypomnisz sobie moje słowa :)

udyr_signature_2_by_janitsu-d82aykp.png

Opublikowano

Również jestem na tak :)

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...