Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

,swiadomy sen pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

łoo k***a, czli w moim śnie moge isc do kogos do domu i cos mu zrobic?

Jeśli chodzi Ci o świadomy sen to tak, jest taka możliwość. Ale na początku ta świadomość nie jest taka wysoka i kontrola snu jest ciężka. 

XrgAYyk.png

Opublikowano

Czy moge ten stan osiagnac za 1 razem ?przykladowo dzis w nocy ?

Mi się czasami udaję wejść w takie coś. Zupełnie przypadkowo. W nocy, kiedy śnie to zaczynam myśleć i uświadamiam sobie, że to jest świadomy sen, no i wtedy idę do koleżanki...

Miałem tak tylko kilka razy, według mnie jest to strasznie trudne do ogarnięcia.

Opublikowano

To nie jest bezpieczne, będziesz miał różne schizy w nocy i to będzie się uruchomiało bez twojej woli.

Lepiej się w to nie bawić.

Opublikowano

Jest to bezpieczne, nie możesz się sam obudzić podczas snu, metoda liczenia nie jest skuteczna, jedyna jaka skutkuje to wstawanie i kładzenie się spać o innych godzinach, aby zachwiać swój rytm, wtedy pojawiają się świadome sny (przynajmniej u mnie)

Opublikowano

Można też spróbować taki sposób: Położyć się o dość później godzinie (tak, aby organizm był baaardzo zmęczony) i położyć się w wygodnej pozycji, zrelaksować i starać się myśleć o rzeczach błahych i nie obciążających jednostki myślącej. Potem co kilka minut otwierać i zamykać oczy (aż do skutku, kiedy otworzysz oczy będąc na np: dachu :D)

Metoda sprawdzona przeze mnie. Dość skuteczna, ale wymagająca treningu i opanowania umysłu.

Ghost1225.gif                               

Pomogłem? To cud! Daj lajka, by uczcić to niecodzienne wydarzenie.

ale papieża to ty szanuj

Opublikowano

Doświadczysz raz paraliżu sennego to ci się odechce zabawa

Jest taka sama szansa, ze go doświadczy bez trenowania swiadomego snu

XrgAYyk.png

Opublikowano

Bo możesz rozszczepić duszę i wirować między dwoma światami ew. nigdy się nie obudzić lub dostać paralizu sennego :)

Bo możesz rozszczepić duszę i wirować między dwoma światami ew. nigdy się nie obudzić lub dostać paralizu sennego :)

To chyba wtedy, kiedy umrzesz i masz oobe. To wtedy nie budzisz się i chodzisz po astralu

Opublikowano

To chyba wtedy, kiedy umrzesz i masz oobe. To wtedy nie budzisz się i chodzisz po astralu

ale gdy umrze  ciało fizycznie czy duch w astralu ? 

Deus vult

Opublikowano

ZROZUM NIE D SIE WYJSC DUSZĄ Z CIała!! OOBE daje ci po prostu takie realistyczne wrażenia

XrgAYyk.png

Opublikowano

ZROZUM NIE D SIE WYJSC DUSZĄ Z CIała!! OOBE daje ci po prostu takie realistyczne wrażenia

Są różne opisane doświadczenia że osoba umierajaca na stole operacyjnym miała oobe i po udanej operacji opisała  z bardzo dużą dokładnością wszystkie narzędzia i lekarzy itd. 

Deus vult

Opublikowano

Są różne opisane doświadczenia że osoba umierajaca na stole operacyjnym miała oobe i po udanej operacji opisała  z bardzo dużą dokładnością wszystkie narzędzia i lekarzy itd. 

Tylko, ze przy momencie śmierci mózg działa inaczej, silniej. To najprawdopodobniej byly halucynacje

XrgAYyk.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...