Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

,swiadomy sen pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy to bezpieczne?

Czy moglbym sie nie obudzic?

Da sie odroznic sen o realu ?

Mozna w kazdym momencie sie obudzic?

Czy ta metoda odliczanie do 30 sekund i otworzenie oczu na 2 s jest dobra ?

I czh moge wszystko robic i w jaki sposob

Deus vult

Opublikowano

1.Jest to bezpieczne.

2.Istnieje możliwość, że będziesz w stanie paraliżu sennego, świadomego. Przez kilka minut nie będziesz mógł otworzyć oczu i sie ruszać, bedziesz widział zjawy, duchy, upiory, cokolwiek co miałoby cie przestraszyć. Szansa na to jest bardzo mała, tylko niektóre metody wymagają przejscie przez to. Poczytaj o tym tu: http://swiadomy-sen-senny-swiat.blogspot.com/2012/12/paraliz-senny.html

3. Da się odróżnić sen od realu. Na początku będziesz miał słabsze świadome sny niż np. po roku trenowania. Ale nawet po tym roku gdy nie będziesz pewny, czy to sen, czy prawdziwe życie , bo istnieje coś takiego jak fałszywe przebudzenie wystarczy, że zrobisz test rzeczywistości, czyli np. spojrzysz na godzine, ile masz palców itp.

4. Każda metoda na swój sposób jest skuteczna. Te prostsze metody są mniej efektywne, ale łatwiejsze. 

5. Poczytaj o tym na tej stronie: http://swiadomy-sen-senny-swiat.blogspot.com/

XrgAYyk.png

Opublikowano

Czy moge ten stan osiagnac za 1 razem ?przykladowo dzis w nocy ?

Wątpie, aczkolwiek jest taka możliwość. 

XrgAYyk.png

Opublikowano

Mam rozumieć iż doradzając - sam się uczysz o tym śnie?

W teorii się na tym znam, w praktyce próbowałem kilka razy i sobie odpusciłem, bo nie mam tyle cierpliwości. Nie działa też na mnie tak łatwo autosugestia itp.

XrgAYyk.png

Opublikowano

Czy to bezpieczne?

Spójrz na zegar, jeśli wskazówki się nie obracają albo robią to dziwnie, to znaczy ,że śnisz.

Opublikowano

Czy to bezpieczne?

1. Tak

2. Nie.

3. Niestety tylko biedronka.

4. Tak

5. Na każdego działa co innego...

6. Możesz wszystko robić w wyobraźni...

Opublikowano

Czy moge ten stan osiagnac za 1 razem ?przykladowo dzis w nocy ?

Zależy mi się udało za 2 lub 3dniem jak zaczynałem.

Czy to bezpieczne?

1. Tak

2. Nie

3. Tak

4. Tak

5. Osobiście próbowałem ją kilka razy i tylko raz udało mi się tą techniką. Na każdego, każda technika działa inaczej.

6. Sprecyzuj bardziej...

Opublikowano

Spróbuje dzisiaj może się uda, ale znając moje szczęscie i głowę to pewnie się nie uda tak samo jak z dosami. 

Deus vult

Opublikowano

siemka. 
Spróbowałem w pierwszą noc i po odliczaniu miałem kilku sekundowy paraliż ale przeszedł, po pewnym czasie zacząłem sie gubić w liczeniu i chyba zasnąłem ale po chwili coś jakby świadomość się obudziła a ciało spało no i zauważyłem że nie liczę no i chyba usnąłem. miałem sen ale nie mogłem go kontrolować, ale zapamiętałem sen.
W 2 noc było podobnie liczeniu i utrata świadomości i sen.

Długo to trzeba liczyć czy po kilku powtórzeniach powinno działać ? 

Deus vult

Opublikowano

siemka. 

Spróbowałem w pierwszą noc i po odliczaniu miałem kilku sekundowy paraliż ale przeszedł, po pewnym czasie zacząłem sie gubić w liczeniu i chyba zasnąłem ale po chwili coś jakby świadomość się obudziła a ciało spało no i zauważyłem że nie liczę no i chyba usnąłem. miałem sen ale nie mogłem go kontrolować, ale zapamiętałem sen.

W 2 noc było podobnie liczeniu i utrata świadomości i sen.

Długo to trzeba liczyć czy po kilku powtórzeniach powinno działać ? 

Tu nie chodzi o to do ilu trzeba liczyć ale o to, że musisz się koncentrować na każdej liczbie.

Opublikowano

Świadomy sen jest jak najbardziej bezpieczny, ale OOBE (wychodzenie z ciała nie jest) więc próbuj tą techniką zamykasz oczy liczysz i otwierasz i nie rób coś takiego, że udajesz że się wspinasz po linie z ciała lub próbujesz wyjść bo to niebezpieczne i podchodzi już pod OOBE

Opublikowano

Świadomy sen jest jak najbardziej bezpieczny, ale OOBE (wychodzenie z ciała nie jest) więc próbuj tą techniką zamykasz oczy liczysz i otwierasz i nie rób coś takiego, że udajesz że się wspinasz po linie z ciała lub próbujesz wyjść bo to niebezpieczne i podchodzi już pod OOBE

czemu to jest niebezpieczne ? 

Deus vult

Opublikowano

czemu to jest niebezpieczne ? 

Bo możesz rozszczepić duszę i wirować między dwoma światami ew. nigdy się nie obudzić lub dostać paralizu sennego :)

Opublikowano

Bo możesz rozszczepić duszę i wirować między dwoma światami ew. nigdy się nie obudzić lub dostać paralizu sennego :)

Ale co to ma wspólnego z świadomym śnieniem ? Czy to też jest niebezpieczne ?

jak się mogę nigdy nie obudzić ? Przecież to tylko sen. 

Deus vult

Opublikowano

co to ten swiadomy sen? moge w nim dymac fajna laske? 

tak.

Czy to nie jest przejaw satanizmu ? Bycie własnym bogiem itd, może LD nie tyle ale OBE ? Opuszczenie ciała i opętanie ? 

Deus vult

Opublikowano

tak.

Czy to nie jest przejaw satanizmu ? Bycie własnym bogiem itd, może LD nie tyle ale OBE ? Opuszczenie ciała i opętanie ? 

tylko, ze ty nie opuszczasz ciala, tylko móżg daje ci takie wrażenia. 

XrgAYyk.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...