Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Burn Yellow eu powraca i to w wielkim stylu ;]

BestHooks

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ty jesteś jbn fx'em?To największe g*wna tego forum wybacz taka prawda... Aha czyli nie masz nawet 16 pewnie tak jak większość tutejszych userów, takie życie!

@topic

Na pewno go już ktoś nagrał tylko minie 2 tygodnie zanim Rito zareaguje...

Kolego wiesz co to ironia? I jeżeli chcesz kogoś oceniać względem wieku, to proszę Cię spójrz najpierw na profil, a później na siebie :)

Nagrywać to sobie go mogą, Ritto tylko banuje po znajomości jeżeli ktoś 'większy' to zgłosi.

Pomijam fakt, że WSZYSTKIE osoby które o niego płaczą, i tak nigdy w życiu go nie spotkają, bo nigdy nie wbiją diamentu XDDDDD

+1

Opublikowano

ŁOOO K***A

BURN YELLOW POWRÓCIŁ XDDDDDDDDDD

Dzisiaj pewnego słonecznego dnia, loguje sie na lola, chce popykać sobie Evką na bolu no i widze jakegoś rankeda. Zainteresowałem sie bo ktoś grał Cass o.O

Wchodze w profil a tam Cass/Syndra only. Kolega po fachu :3

BTW autorowi tematu polecam maść na ból dupy.

Czyją Evelinką? 697911404511515753872.png

Ty jesteś jbn fx'em?To największe g*wna tego forum wybacz taka prawda... Aha czyli nie masz nawet 16 pewnie tak jak większość tutejszych userów, takie życie!

@topic

Na pewno go już ktoś nagrał tylko minie 2 tygodnie zanim Rito zareaguje...

Nawet nie rozumiesz o co chodzi w fx assassinku 697911404511515753872.png Nikt nikogo nie zbanuje.

Opublikowano

Kolego wiesz co to ironia? I jeżeli chcesz kogoś oceniać względem wieku, to proszę Cię spójrz najpierw na profil, a później na siebie :)

Nagrywać to sobie go mogą, Ritto tylko banuje po znajomości jeżeli ktoś 'większy' to zgłosi.

+1

A co ma profil do tego?o.O To że ktoś siedzi cały dzień przed kompem? Że nie ma życia? Niestety to nie u mnie ja bardzo mało czasu spędzam na kompie w porównaniu do cb, radze wyjść na dwór i się przewietrzyć...

@Marcoly

Wiem o co chodzi, to jest hołota max 16 lat którzy myślą że wszystko im wolno...

Opublikowano

Niema to jak hejtować BOLowców na forum z tak rozbudowanym działem BOLa haha.

A czy widzisz żeby to było umieszczone w jednym z "rozbudowanych działów bol-a " ? Forum jest o cheatach więc również o osobach które ich używają dla niektórych ten post jest zbyteczny lecz dla innych ta osoba jest tą którą naśladują i pędzą na skryptach po challengera ;]

Mój plays zaczyna się od twojego błędu

~BestHooks

BestHooks_eune_412_2_nozg.png

Opublikowano

I dobrze. Ja pluję w twarz wszystkim cebulakom, których spotkam w YOLOQ. Gdy tylko picknę węża to już od pierwszej minuty enemy polaczky plują jadem, że na BoLu jadę i mam bana xD

Pomijam fakt, że exploitów nie odpalam więc mogą mi usmażyć pierożki na cebulce xD

A co ma profil do tego? o.O To że ktoś siedzi cały dzień przed kompem? Że nie ma życia? Niestety to nie u mnie ja bardzo mało czasu spędzam na kompie w porównaniu do cb, radze wyjść na dwór i się przewietrzyć...

@Marcoly

Wiem o co chodzi, to jest hołota max 16 lat którzy myślą że wszystko im wolno...

Haha hołota? XDDD. To są trolle, po prostu trolle. A że nie doceniasz piękna trollingu to wina tego, że twoje życie to trolling i to marny trolling. Ja to bym wziął rewolwer i wiesz co zrobił na twoim miejscu.

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Bo dla niego to zabawa a dla was szpan w szkole. ELO WYSZEDŁEŚ Z BRĄZU???

Niech sobie wraca, jak wyłączy exploit to możecie mu na chuja naskoczyć, bo dowodów nie będzie.

@Marcoly

lel zabawa? Ile razy on wbił d1 na skryptach? 10? 15? A ile razy zrobił to uczciwie? 0... K***a, możliwe, że jestem innym człowiekiem, ale ja nie potrafiłbym cieszyć się z nabitej dywizji z wspomagaczami, bo tak naprawdę nie zrobiłem tego ja, tylko skrypt. On nigdy nie osiągnął poziomu challengera, a mimo to nie ma zamiaru spróbować osiągnąć tego. Nie masz czasem takiego wrażenia, że to co osiągnąłeś jest tylko tysiącem linijek kodu, a nie prawdziwym skillem? Nie masz takiej świadomości? Czy może po prostu Ci to wcale nie przeszkadza?  Każdy z was, użytkowników bola prawdopodobnie rozegrał już ok. 300 rankedów w tym sezonie.. I każdy z nich był grany na bolu.. W 80% gier cały skill włożony w wygranie gry to było zapłacenie za VIP-a i skrypt... Tyle czasu zmarnowanego na trzymanie spacji, żeby potem napisać na mpc forum uczciwemu graczowi, że jest jebanym cebulakiem (nie znając jego stanu majątkowego) i nigdy nie wyjdzie z golda xD . Przykro mi to stwierdzić, ale jesteście zwykłymi looserami, bo jeśli moglibyście osiągnąć wysoki poziom bez skryptów, to nigdy byście po nie nie sięgneli. Łatwo to zobaczyć po nowych osobach zakładających temat w dziale "Boty itd." . Cytuje " jaki skrypt to kerowania polecacie, jestem w silverze i chce wyjść z tego gówna bo same nooby mi dobiera" - właśnie taki typ osób ucieka się do bola, nie potrafisz pogodzić się z faktem, że jesteś c*****y? Zapraszamy do pobrania BOT OF LEGENDS :D 

185101413585933840951.png

Lecze raki w soloq <3

Opublikowano

@Marcoly

lel zabawa? Ile razy on wbił d1 na skryptach? 10? 15? A ile razy zrobił to uczciwie? 0... K***a, możliwe, że jestem innym człowiekiem, ale ja nie potrafiłbym cieszyć się z nabitej dywizji z wspomagaczami, bo tak naprawdę nie zrobiłem tego ja, tylko skrypt. On nigdy nie osiągnął poziomu challengera, a mimo to nie ma zamiaru spróbować osiągnąć tego. Nie masz czasem takiego wrażenia, że to co osiągnąłeś jest tylko tysiącem linijek kodu, a nie prawdziwym skillem? Nie masz takiej świadomości? Czy może po prostu Ci to wcale nie przeszkadza?  Każdy z was, użytkowników bola prawdopodobnie rozegrał już ok. 300 rankedów w tym sezonie.. I każdy z nich był grany na bolu.. W 80% gier cały skill włożony w wygranie gry to było zapłacenie za VIP-a i skrypt... Tyle czasu zmarnowanego na trzymanie spacji, żeby potem napisać na mpc forum uczciwemu graczowi, że jest jebanym cebulakiem (nie znając jego stanu majątkowego) i nigdy nie wyjdzie z golda xD . Przykro mi to stwierdzić, ale jesteście zwykłymi looserami, bo jeśli moglibyście osiągnąć wysoki poziom bez skryptów, to nigdy byście po nie nie sięgneli. Łatwo to zobaczyć po nowych osobach zakładających temat w dziale "Boty itd." . Cytuje " jaki skrypt to kerowania polecacie, jestem w silverze i chce wyjść z tego gówna bo same nooby mi dobiera" - właśnie taki typ osób ucieka się do bola, nie potrafisz pogodzić się z faktem, że jesteś c*****y? Zapraszamy do pobrania BOT OF LEGENDS :D

Bardzo mądra wypowiedź ;]

~BestHooks

Opublikowano

I dobrze. Ja pluję w twarz wszystkim cebulakom, których spotkam w YOLOQ. Gdy tylko picknę węża to już od pierwszej minuty enemy polaczky plują jadem, że na BoLu jadę i mam bana xD

Pomijam fakt, że exploitów nie odpalam więc mogą mi usmażyć pierożki na cebulce xD

Haha hołota? XDDD. To są trolle, po prostu trolle. A że nie doceniasz piękna trollingu to wina tego, że twoje życie to trolling i to marny trolling. Ja to bym wziął rewolwer i wiesz co zrobił na twoim miejscu.

No a nie? Jak was pobanowali to plakaliście na twitchu jak jakieś dzieci taka prawda... Weź zbierz tych wszystkich fx'ów na ts zobaczymy ile lat macie!

@topic

I tak mu kolejno konto zbanują więc po co on gra na kolejnych na bolu?;d

Opublikowano

No a nie? Jak was pobanowali to plakaliście na twitchu jak jakieś dzieci taka prawda... Weź zbierz tych wszystkich fx'ów na ts zobaczymy ile lat macie!

@topic

I tak mu kolejno konto zbanują więc po co on gra na kolejnych na bolu?;d

Właśnie z tym pytaniem przyszedłem tutaj bo nie mam pojęcia ;/

~BestHooks

Opublikowano

Bardzo mądra wypowiedź ;]

XDDDDDDDDD

Zajebał płacz na 10 linijek (zapewne po serii przegranych gier w LoL'u), wyzywa kompletnie obcych sobie ludzi bez żadnego powodu, za to powinno z 10 punktów polecieć. Ból dupy po przegranych, inaczej tego płaczu wyjasnić sie nie da.

Opublikowano

XDDDDDDDDD

Zajebał płacz na 10 linijek (zapewne po serii przegranych gier w LoL'u), wyzywa kompletnie obcych sobie ludzi bez żadnego powodu, za to powinno z 10 punktów polecieć. Ból dupy po przegranych, inaczej tego płaczu wyjasnić sie nie da.

Zapewne ty wyglądasz jak ból dupy czy ja gdziekolwiek pisze o czymkolwiek że przegrałem w tym poście nie znajdziesz słowa nie uczciwe przegrana lub coś podobnego ten temat jest założony tylko żeby was doinformować że taka osoba jest i w tej chwili gra na najwyższym poziomie jeżeli nie obchodzi cie ten post i chcesz napisać o bólu dupy bo jesteś mega kozakiem i ryzem doszedłeś do golda 1 to nie pisz wcale bo to nie wnosi niczego do tematu 

~BestHooks

Opublikowano

jest jebanym cebulakiem (nie znając jego stanu majątkowego)

No tak, polaczki bogacze.

Nawet jak dostanie bana, to Burn wszystko przemyślał. Lidera teamu ma ich Jungler, który nie zostanie zbanowany.

Burn zrobi sobie po prostu nowe konto, dodadzą go do teamu, i i tak wezmą udział w Coca-Coli czy Wam się to podoba czy nie. :)

Oni i tak myślą, że po zbanowaniu Burna coś sie zmieni. Liczę na jego udział w CC.

Opublikowano

XDDDDDDDDD

Nie ma sensu dyskutować z ludźmi, którzy konstruktywną krytykę uważają za płacz po serii przegranych w LoL'u ... Brakuje argumentów? Nazwij to bólem dupy, sprawdzony sposób.

Nawet jak dostanie bana, to Burn wszystko przemyślał. Lidera teamu ma ich Jungler, który nie zostanie zbanowany.

Burn zrobi sobie po prostu nowe konto, dodadzą go do teamu, i i tak wezmą udział w Coca-Coli czy Wam się to podoba czy nie. :)

Nawet jeśli wezmą udział, to i tak wątpie, że uda im się tam cokolwiek ugrać. Zresztą jak nie wyłączy exploitów to zostaną zdyskwalifikowani i sam burn dostanie bana na kolejne konto. Nie wiem w jaki sposób ten człowiek chcę wkroczyć na scenę e-sportową z bolem ._.

Lecze raki w soloq <3

Opublikowano

Nie ma sensu dyskutować z ludźmi, którzy konstruktywną krytykę uważają za płacz po serii przegranych w LoL'u ... Brakuje argumentów? Nazwij to bólem dupy, sprawdzony sposób.

"Bolowcy to zjeby, ofermy życiowe, nie mają satysfakcji z gry, bo ja jej bym nie miał jak bym grał na bolu, więc oni k***a też, wspominałem, że bol ssie a bolowcy-c**jowcy to gówna, które nie wyjdą same nawet na silvera?" - Bardzo konstruktywna krytyka, tak bardzo zaznaczyłes w niej ułomnoci grania na skryptach.

Swoją drogą, czemu TYLKO I WYŁĄCZNIE w podforum o LoL'u, ludzie maja tak absurdalny butthurt o cheaty? W innych pod forach osoby, które spróbują zwyzywać kogo grającego na cheatach, są momentalnie cisnięte przez wszystkich, i często warmowane i mają usuwane posty, czyli tak jak powinno być na MPC. Tylko tutaj jakas dziwna ninja-spina.

Opublikowano

"Bolowcy to zjeby, ofermy życiowe, nie mają satysfakcji z gry, bo ja jej bym nie miał jak bym grał na bolu, więc oni k***a też, wspominałem, że bol ssie a bolowcy-c**jowcy to gówna, które nie wyjdą same nawet na silvera?" - Bardzo konstruktywna krytyka

COOOOOO? xD

Wskaż mi gdzie pisałem, że "bolowcy to zjeby, ofermy życiowe, a bolowcy chujowcy to gówna które nie wyjdą same z silvera"  Przeczytaj proszę to jeszcze raz, bo chyba nie uważałeś na lekcjach polskiego z analizy tekstu

@Marcoly

lel zabawa? Ile razy on wbił d1 na skryptach? 10? 15? A ile razy zrobił to uczciwie? 0... K***a, możliwe, że jestem innym człowiekiem, ale ja nie potrafiłbym cieszyć się z nabitej dywizji z wspomagaczami, bo tak naprawdę nie zrobiłem tego ja, tylko skrypt. On nigdy nie osiągnął poziomu challengera, a mimo to nie ma zamiaru spróbować osiągnąć tego. Nie masz czasem takiego wrażenia, że to co osiągnąłeś jest tylko tysiącem linijek kodu, a nie prawdziwym skillem? Nie masz takiej świadomości? Czy może po prostu Ci to wcale nie przeszkadza?  Każdy z was, użytkowników bola prawdopodobnie rozegrał już ok. 300 rankedów w tym sezonie.. I każdy z nich był grany na bolu.. W 80% gier cały skill włożony w wygranie gry to było zapłacenie za VIP-a i skrypt... Tyle czasu zmarnowanego na trzymanie spacji, żeby potem napisać na mpc forum uczciwemu graczowi, że jest jebanym cebulakiem (nie znając jego stanu majątkowego) i nigdy nie wyjdzie z golda  xD . Przykro mi to stwierdzić, ale jesteście zwykłymi looserami, bo jeśli moglibyście osiągnąć wysoki poziom bez skryptów, to nigdy byście po nie nie sięgneli. Łatwo to zobaczyć po nowych osobach zakładających temat w dziale "Boty itd." . Cytuje " jaki skrypt to kerowania polecacie, jestem w silverze i chce wyjść z tego gówna bo same nooby mi dobiera" - właśnie taki typ osób ucieka się do bola, nie potrafisz pogodzić się z faktem, że jesteś c*****y? Zapraszamy do pobrania BOT OF LEGENDS  :D

Swoją drogą, czemu TYLKO I WYŁĄCZNIE w podforum o LoL'u, ludzie maja tak absurdalny butthurt o cheaty? W innych pod forach osoby, które spróbują zwyzywać kogo grającego na cheatach, są momentalnie cisnięte przez wszystkich, i często warmowane i mają usuwane posty, czyli tak jak powinno być na MPC. Tylko tutaj jakas dziwna ninja-spina.

Zrozum jedną rzecz.. Dział League of Legends ma podforum o cheatach i tam możesz sobie pisać co chcesz na temat BoLa.. działy z innych gier po prostu nie mają czegoś takiego jak podforum o skryptach, więc takie rzeczy trzeba pisać w gównym dziale danej gry. Dodatkowo LoL jest grą MOBA gdzie liczy się głównie skill, a cheaty do niego sprawiają, że mimo braku jakichkolwiek umiejętności grania w LoLa możesz osiągnąć wysoką dywizję, co często wywołuje negatywny odzew graczy uczciwych, którzy na swoją dywizję pracują skillem. Zresztą League of Legends to świetna gra, a ludzie twojego pokroju używający cheatów ją zwyczajnie niszczą. Jeśli tak bardzo boli cię to, że ktoś mówi Ci szczerą prawdę o BoLu w dziale LoLa, to idź sobie do podforum "Boty, skrypty itd." i nigdy z niego nie wychodź, bo reszta tego działu wcale nie jest związana z cheaterami i ludzie mają zwyczanie dość takich ludzi jak ty. Nie mam zamiaru marnować klawiatury na dalszą dyskusje z Tobą. 

Lecze raki w soloq <3

Opublikowano

chuja pojedize burn wasz burn to p********y grubas i z domu sie nie rusza pozdro jak go nie znacie to wypierdalać.

zycie burna=lol kadafer jest już chory psychicznie od grania w league of legends nie potrafi żyć bez tej gry.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...