Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Burn Yellow eu powraca i to w wielkim stylu ;]

BestHooks

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Słynny uzytkownik bot of legends powrócił pod nowym nickiem TWN Summer osoba czuje się na tyle bez karnie że założył kolejne konto i idzie mu dosyć dobrze ;] Jak stwierdził jego team będzie top1 ;]

Tutaj kilka ssów mam nadzieje że w końcu coś zrobicie tej osobie bo pluje wam w twarz ;]

http://scr.hu/2aow/yd5z7

http://scr.hu/2aow/sw6xv
Osoba była znana ze słynnego rammusa 

Post został tylko i wyłącznie skopiowany jest mojego autorstwa i znajduje się również na głównym forum league of legends

Mój plays zaczyna się od twojego błędu

~BestHooks

BestHooks_eune_412_2_nozg.png

Opublikowano

Nikogo to nie interesuje. Niech se gra

Jeżeli ciebie to nie interesuje to poco piszesz tego posta ?

~BestHooks

Opublikowano

Jeżeli ciebie to nie interesuje to poco piszesz tego posta ?

Po to, żeby napisać, ze go to nie interesuje?

Mógłbyś więcej napisać o co chodzi z tym gościem? Bo nie rozumiem o co takie halo.

Opublikowano

HAHAHAAHAHHAHAHAHAHHAAHAHAHHAHAH OD SELEXA XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

"Burn Yellow EU powraca" XDDDDDD On miał więcej kont w d1/challengerze niż Ty włosów na głowie.

To nie jest forum do wypłakiwania się.. nawet jak go zbanują to zrobi kolejne.. co to niby za problem ?

QUhIR7.png

Opublikowano

Pomijajac ze to forum wspierajace hackerow i pokazujace jak dokladnie oszukiwac i nawet skad pobrac cheat ... Szczerze co ci to da ze go zbanuja? zrobi sobie nowe konto 

Uwielbiam gre na serwerach SkyBlock

Masz fajny serwer SkyBlock? Napisz do mnie!

Na serwerach jestem pod nickiem Aridion 

Opublikowano

Nie zbanują go dopuki nie ma no to dowodów. Piszesz ten temat bo przegrałeś mecz ?

Nikt nie będzie spał spokojnie

Opublikowano

Nie zbanują go dopuki nie ma no to dowodów. Piszesz ten temat bo przegrałeś mecz ?

acha

Nikogo to nie interesuje. Niech se gra

Prawdopodobnie siedzisz w brązie lub w innej lidze, w której nie masz szans na trafienie takiej osoby w soloq albo sam używasz nikczemnego programu gówno of legends, więc nie widzisz powodów w zbanowaniu tej osoby. Tak więc nie rozumiem dlaczego wypowiadasz się w imieniu wszystkich użytkowników tego forum nie znając ich zdania na ten temat.

@topic Dostanie z pewnością bana za parę dni.. ale raczej się tym nie zrazi i będzie kupował kolejne konta wbijając je do diamentu na bolu i dh... Serio nie rozumiem tego człowieka.. Tyle razy wbił wysokie elo na wspomagaczach i tyle razy dostał banicję, a mimo tego dalej to robi.. Jaki jest sens ?

185101413585933840951.png

Lecze raki w soloq <3

Opublikowano

acha

Prawdopodobnie siedzisz w brązie lub w innej lidze, w której nie masz szans na trafienie takiej osoby w soloq albo sam używasz nikczemnego programu gówno of legends, więc nie widzisz powodów w zbanowaniu tej osoby. Tak więc nie rozumiem dlaczego wypowiadasz się w imieniu wszystkich użytkowników tego forum nie znając ich zdania na ten temat.

@topic Dostanie z pewnością bana za parę dni.. ale raczej się tym nie zrazi i będzie kupował kolejne konta wbijając je do diamentu na bolu i dh... Serio nie rozumiem tego człowieka.. Tyle razy wbił wysokie elo na wspomagaczach i tyle razy dostał banicję, a mimo tego dalej to robi.. Jaki jest sens ?

Bo dla niego to zabawa a dla was szpan w szkole. ELO WYSZEDŁEŚ Z BRĄZU???

Niech sobie wraca, jak wyłączy exploit to możecie mu na chuja naskoczyć, bo dowodów nie będzie.

Opublikowano

BTW, Niedługo Coca-Cola, burn chce się wbić do Top1 i wziąć w niej udział.

Jeżeli im się uda, to zobaczycie go na LCS.

GL.

Selex ty jesteś największym idiotą jakiego można tutaj spotkać zagra na coli na bolu pozdrawiam :>

~BestHooks

Opublikowano

Selex ty jesteś największym idiotą jakiego można tutaj spotkać zagra na coli na bolu pozdrawiam :>

Wielu grało już odpalonych na lanach LoLa więc nie odzywaj sie.

nie pozdrawiam.

Opublikowano

Wielu grało już odpalonych na lanach LoLa więc nie odzywaj sie.

nie pozdrawiam.

Podaj mi na którym lanie grał ktoś odpalony ty wiesz wogóle co to jest kretynie lan ? na lanie stoi nad tobą 300 osób i ogląda jak grasz ty lepiej nie mów głupot ;/

~BestHooks

Opublikowano

Podaj mi na którym lanie grał ktoś odpalony ty wiesz wogóle co to jest kretynie lan ? na lanie stoi nad tobą 300 osób i ogląda jak grasz ty lepiej nie mów głupot ;/

Kup vipa i poczytaj dział VIP Offtopic, były przypadki gry Ryze na BoLu ze zbindowanymi funkcjami pod QWER.

Chłopcze, siedzę na scenie esportowej ponad 6 lat i wiem o niej nieco więcej niż ktoś Twojego pokroju. Płacz bo przegrał mecz z cheaterem, prawie smutłem.

Opublikowano

I dobrze że Cię zaorał, chcesz chusteczkę? fx_jechanko kolego, nikogo to nie interesuje, niech se gra na czym chce, a screenami nic nie udowodnisz.

Opublikowano

i c**j, ja wczoraj grałem sobie normala lee sinem to przez to że ogrywałem typa to ten do mnie że na bolu, a ja j*b w śmiech

<>

Opublikowano

BTW, Niedługo Coca-Cola, burn chce się wbić do Top1 i wziąć w niej udział.

Jeżeli im się uda, to zobaczycie go na LCS.

GL.

xDD

To ja ci powiem, że im się to nie uda.. w tym całym ich teamie więcej jest skryptów niż prawdziwych graczy i jak wyłączą exploity to gówno zrobią. Zresztą jeszcze przed całym turniejem burn dostanie bana. Chciałbym jeszcze panu przypomnieć, że przed LCS-ami trzeba jeszcze wygrać CS ._.

185101413585933840951.png

Lecze raki w soloq <3

Opublikowano

I dobrze że Cię zaorał, chcesz chusteczkę? fx_jechanko kolego, nikogo to nie interesuje, niech se gra na czym chce, a screenami nic nie udowodnisz.

Ty jesteś jbn fx'em?To największe g*wna tego forum wybacz taka prawda... Aha czyli nie masz nawet 16 pewnie tak jak większość tutejszych userów, takie życie!

@topic

Na pewno go już ktoś nagrał tylko minie 2 tygodnie zanim Rito zareaguje...

Opublikowano

ŁOOO K***A

BURN YELLOW POWRÓCIŁ XDDDDDDDDDD

Dzisiaj pewnego słonecznego dnia, loguje sie na lola, chce popykać sobie Evką na bolu no i widze jakegoś rankeda. Zainteresowałem sie bo ktoś grał Cass o.O

Wchodze w profil a tam Cass/Syndra only. Kolega po fachu :3

BTW autorowi tematu polecam maść na ból dupy.

Opublikowano

o k***a, jakby typek przez bola wszedl na lcsy XDDDD to jakbym koleś napluł w twarz każdemu z riotu

Gdyby gość dostał się na LCS, to stawiał bym browary i Vipy do BoL'a do końca życia XDDD

Opublikowano

Nie wiem po co tak płaczecie bo jakiś ziomek znowu na nowym koncie na bolu wbił d1. Przecież takich ludzi jest milion, na forum mamy tego przykłady.

Zrobił sobie team, wygrał kilka meczy, i co z tego ? Jak gra na bolu to na LCS się nie dostanie ani żadnych konkretnych, dobrze zorganizowanych turniejów nie wygra, a streamować też nie zacznie bo byłoby widać, że gra na bolu. Więc gość nic z tego nie ma, żadnego zarobku z tego ani nic. Jedynie jest o nim głośno na forach. Jak się mu nie nudzi to niech robi 100 kont, kto mu zabroni ? :D On tak na prawdę marnuje czas, bo wszystko co poświęca na grę nie czyni go w żadnym stopniu lepszym graczem, nie poprawia jego mechaniki, nie poprawia refleksu, decision makingu, a i tak konta mu banują. Jedynie się pośmieje z uczciwych graczy że są niskimi platynami na eaście, i nic więcej.

Opublikowano

Nie wiem po co tak płaczecie bo jakiś ziomek znowu na nowym koncie na bolu wbił d1. Przecież takich ludzi jest milion, na forum mamy tego przykłady.

Pomijam fakt, że WSZYSTKIE osoby które o niego płaczą, i tak nigdy w życiu go nie spotkają, bo nigdy nie wbiją diamentu XDDDDD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...