Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dyskusja - Wakacyjna seria konkursów z działem Last Chaos

Pan Neoś

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Aby wziąć udział w losowaniu polub ten temat, polub ten post - nie lepiej w statusie napisać "Kto 20/20?"?

Uważaj, bo ktoś Ci uwierzy.  :rolleyes:

Opublikowano

Aby wziąć udział w losowaniu polub ten temat, polub ten post - nie lepiej w statusie napisać "Kto 20/20?"?

Nie, to nie o to chodziło. Po prostu jest łatwiej. Kopiuję sobie listę osób, które polubiły, dodaję podział na wiersze i mam gotowe numerki.  :) Oczywiście przy postach też mam, ale nie będę musiał skakać po stronach.

zSCFQrN.png

Opublikowano

Bez sensu ze na pw, wyczuwam tutaj jakies przekrety.

Ty zawsze wszystko wyczuwasz... Daruj sobie takie komentarze. Zrobione jest tak z kilku powodów, m.in.:

- możliwości plagiatowania

- możliwości łatwiejszego poukładania prac

Poza tym po konkursie wstawię wszystkie prace kategoriami.

zSCFQrN.png

Opublikowano

Po co komu byłyby przekręty? Gdyby mieli dać np. Gold Membera koledze to by pewnie dali bez konkursu. Poza tym wypisywanie np. historii gry w LC, reszta miałaby małą ściągę, dlatego na pw jest wg. mnie lepiej.

Pozdrawiam, Majdan12 : )

592041432922042226939.jpeg

Odkrywca
Opublikowano

Moim zdaniem, powinno to byc rozeslane na PW jak i wstawione w post konkursu przez Was w raz z nickiem uczestnika. To jest konkurs na forum to ludzie powinni miec tez mozliwosc wypowiedzenia sie co do prac. Ostatni event pokazał że prawie wszyscy nie zgadzali sie z wynikiem konkursu (chodzi o slogan LC). 

Pozdrawiam :)

Opublikowano

Moim zdaniem, powinno to byc rozeslane na PW jak i wstawione w post konkursu przez Was w raz z nickiem uczestnika. To jest konkurs na forum to ludzie powinni miec tez mozliwosc wypowiedzenia sie co do prac. Ostatni event pokazał że prawie wszyscy nie zgadzali sie z wynikiem konkursu (chodzi o slogan LC). 

Pozdrawiam :)

Hmm... Można zrobić w formie ankiety. Opublikować w jednym temacie prace, wstawić ankietę, ale... Każda osoba, która ocenia daną pracę musi podać argument/y, dlaczego akurat ta praca. Chociaż tak też można po "znajomości", bo przecież najłatwiej jest napisać do znajomych i poprosić o głos. Albo wyliczyć średnią z tego, co ocenili użytkownicy + ocena jury.

Prace są przesyłane na PW, co wg mnie jest dobrą opcją, ponieważ tak najłatwiej jest uniknąć plagiatów :)

Opublikowano

Hmm... Można zrobić w formie ankiety. Opublikować w jednym temacie prace, wstawić ankietę, ale... Każda osoba, która ocenia daną pracę musi podać argument/y, dlaczego akurat ta praca. Chociaż tak też można po "znajomości", bo przecież najłatwiej jest napisać do znajomych i poprosić o głos. Albo wyliczyć średnią z tego, co ocenili użytkownicy + ocena jury.

Prace są przesyłane na PW, co wg mnie jest dobrą opcją, ponieważ tak najłatwiej jest uniknąć plagiatów :)

Unikanie plagiatow? Wszyscy wiemy ze Moderatorzy z tego dzialu sa leniwi do szukania, i musza to robic uzytkownicy jak juz nie raz tak bylo wiec  ja nie wiem czy to wlasnie jest najlepszy sposob..

Opublikowano

Unikanie plagiatow? Wszyscy wiemy ze Moderatorzy z tego dzialu sa leniwi do szukania, i musza to robic uzytkownicy jak juz nie raz tak bylo wiec  ja nie wiem czy to wlasnie jest najlepszy sposob..

Mógłbyś sobie darować tekst o "leniwych moderatorach" bo akurat nikt z teamu nie jest leniwy. Ktoś musi pilnować Was kiedy się obrzucacie płotem w tematach i akurat to nie świadczy, że nie chce nam się nic robić. ^^ I nie przypominam sobie sytuacji żeby był grany gdzieś jakiś plagiat. 

Jest to najlepszy sposób między innymi, że prace będą "świeżo" pisane, a nie wzorowane na poprzednich. I nie wiem dlaczego takie wielkie halo robisz z tego, zawsze wszyscy muszą wszystko krytykować? o.O 

Opublikowano

Mógłbyś sobie darować tekst o "leniwych moderatorach" bo akurat nikt z teamu nie jest leniwy. Ktoś musi pilnować Was kiedy się obrzucacie płotem w tematach i akurat to nie świadczy, że nie chce nam się nic robić. ^^ I nie przypominam sobie sytuacji żeby był grany gdzieś jakiś plagiat. 

Jest to najlepszy sposób między innymi, że prace będą "świeżo" pisane, a nie wzorowane na poprzednich. I nie wiem dlaczego takie wielkie halo robisz z tego, zawsze wszyscy muszą wszystko krytykować? o.O

To poszukaj sobie konkursu z opisem postaci, gdzie pierwsze miejsce bylo plagiatem.

Plotem?? wtf?

Opublikowano

To poszukaj sobie konkursu z opisem postaci, gdzie pierwsze miejsce bylo plagiatem.

Plotem?? wtf?

Nie udawaj większego debila niż jesteś w rzeczywistości, serio. Każdy chyba zauważył, że to literówka. 

Opublikowano

Konkurs dobry, Jury jest od oceny. Co Wy tacy jesteście na te plakietki?

Może jeszcze sami nagrody wybierzmy?

@ColdHeart nie bądź taki cwany z tą literówką.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

Plotem?? wtf?

To akurat mnie nie dotyczy bo wtedy jeszcze w teamie nie byłam. ^^

Ciebie to tylko chyba płotem można. :P 

Ja nie rozumiem dlaczego zrobił się taki wielki szum wokół sposobu wysyłania prac, tak zdecydowaliśmy i naszym zdaniem jest to najlepsze wyjście i koniec... 

Opublikowano

Plotem?? wtf?

Fakt, była to moja pomyłka, przez pewne niedopatrzenie (sprawdzałem, czy to plagiat, akurat w tamtej sytuacji nie występował on w 100%). W każdym bądź razie wtedy jeszcze nie miałeś żadnych "ale", bo się dogadywaliśmy. Teraz oczywiście naskakujesz, bo jakże inaczej... Ach te twoje nieobiektywne zdanie... Jednak wracając do tematu, to było i już minęło. Nikt nie jest doskonały, a każda pomyłka uczy, także nie na miejscu jest wytykanie starych, drobnych brudów. Liczy się ten konkurs, a powody wysyłania prac na PW masz powyżej.

zSCFQrN.png

Opublikowano

Wyniki będą podane dnia ... ? :)

@Karyvlea

@Slasher_

Konkurs został przedłużony o kilka dni ze względu na ilość prac + Neoxyh jest na wakacjach a jako że jest w jury to fajnie by było poczekać na niego z wynikami. Więc podejrzewam 13-go lub 14-go sierpnia wyniki zostaną ogłoszone. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...