Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Zagralibyście Nietypowy eHardcore/Harcore?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Brawo dla ciebie jeżeli od dziesięciu miesięcy tworzysz takie gówno, prawdopodobnie na hostingu z 20 slotami,  które albo wcale się nie pojawi lub padnie po miesiącu z powodu braku graczy.

@av

Nie zagram bo opisałeś zwyczajny survival z frakcjmi.

@Mine1998a

Uprzedzam, że tego tekstu jest trochę jednak taki bystry 16-latek jak ty powinien przeczytać go w całości. Jednak jeżeli nie dasz rady to rozłóż sobie ten tekst na kilka części bo się przemęczysz i nie będzie serwera jedynego w swoim rodzaju, numeru jeden w galaktyce.

Tak bo nie mam co robić z pieniędzmi tylko sponsorować gówno na kółkach, które niczym się nie różni od innych survivali. Powiedz mi czym różnią się frakcje od gildii prócz nazwą. " Jesteś mądry i się mądrzysz" słowa, które odmieniły moje życie. Proponuje popracować nad budową zdać bo to aż razi w oczy, a jeżeli ty masz te 16 lat jak to można wywnioskować z nicku to nie wiem co ty na polskim robiłeś przez te 9 lat. Survival z cobblex to nie survival to w takim razie co? Dla mnie to dalej survival, w którym łączy się dużą ilość kamienia aby dostać jakiś item, który wypada ze stworzonej kostki. Różnica jest taka, że PSPMagster prowadzi kanał na yt, który ma trochę tych subów więc nie porównuj siebie- jakiegoś randoma ze słabym serwerem, słabą reklamą do kogoś co może postawić największe gówno, a i tak będą na tym grać bo to fejm. Odnośnie rankingu to co z tego, że ten nędzy survival z frakcjami jest najwyżej notowany skoro większość głosów prawdopodobnie została oddana przez osoby w wieku 11-14 lat, które w żaden sposób nie potrafią się przystosować do rozgrywki innej niż kopanie kamienia za surowcami i nie ogarniają modyfikacji w najmniejszym stopniu. 

Opublikowano

Brawo dla ciebie jeżeli od dziesięciu miesięcy tworzysz takie gówno, prawdopodobnie na hostingu z 20 slotami,  które albo wcale się nie pojawi lub padnie po miesiącu z powodu braku graczy.

@av

Nie zagram bo opisałeś zwyczajny survival z frakcjmi.

Jesteś pewny że to gówno i 20 slot [Napweno bloka dostane] Jesteś madry i się mądzysz to załatw mi maszyne 32GB ram z 8 rdzeni prockiem to tylko ...zł na 1 mies a po 2 to żande frakcje [nie stac mnie na plugin na gildie (żadem Fusherka i UC i UC2] tylko na gildie jak mchc ma lub skaf po 3 [reklama serva] zom***hc.pl PSPmagistra ma factions i co ma HC z factions i ma jakoś ludzi.Po 4 survival z cobblex to nie survival po 5 rankinmg serverów i definicja Wojna gildii. @1361622928-U485574.pngMathew.

Teleportacja blazerodem [tylko w cobblex]

CPU i5 6600k 4,1GHZ | RAM HyperX SAVAGE 16GB RAMGPU ASUS GTX 1070 ROG STRIX 8GOC |

SSD1 Samsung EVO 850 120GB| SSD2 ADATA SP600 120GB |HDD Toshiba 1TB

Reklama serwera minigames w starym stylu Kliknij tutaj

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngNibo chociaż 1 szczery

CPU i5 6600k 4,1GHZ | RAM HyperX SAVAGE 16GB RAMGPU ASUS GTX 1070 ROG STRIX 8GOC |

Opublikowano

@Mine1998a dodam HerobrineAI

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngNibo chociaż 1 szczery

Szczery? Bo ocenił pozytywnie? xD

Dziecko, tutaj każdy jest szczery, a dla Ciebie szczerość to pozytywna opinia? :O

Nie zagram, kolejny szajs z frakcjami..

Opublikowano

To nie musisz grać. a po 2 docenia moją ciężka prace.po 3 tu link do luginy pokazuje trekt https://www.youtube.com/watch?v=nYlv5GMxHNM&list=UUXwzDk_1rxb8B9cEsKbaCCw

+autologowanie premek

Opublikowano

Jeśli to ma być kolejny serwer sv+frakcje lub hardcore (hardcore bez banów to nie hardcore :P) to nawet nie zastanawiaj się, żeby robić serwer tego typu. Serwery tego typu już dawno się przejadły... Nie lepiej stworzyć coś oryginalnego, dobrego i nowego? Stworzyć coś czego jeszcze nie było? Zastanów się dobrze jaki serwer chcesz stworzyć. 

Opublikowano

Masz rację.. Przecież ściągnąć plugin to jest tak wyczerpująca praca, żebyś się tylko nie przemęczyła. xD

Po 1 Przemęczył.

Po 2 Jesteś taki wazniak napisz mi plugin na gildie [taki jak skaf lub mchc ma]

Po 3 Mądry jesteś to poszukasz mi pluginów które ledwo znależć [możesz zastąpić skryptem min 250 linijek]

Po 4 Ja tworze server 10,5 miesiąca [dodawanie usuwanie confing update szukanie skryptów (ok 2 mies)]

Po 5 Zrobimy paczke pluginową bez confingu itd [ja swojej pracy nie daje za free] i niech ocenią która lepsza ok.ale po 15.08 bo od 3 do 13 jestem na morzem

@XXrexonXX tak ale ja robie mieszankę survivala+hardcore to nie survival+frakcje i hardcore [survHard+Factions] lub jak inaczej nazwiesz tą krzyżówke typów [ale nie hamskie] 

Opublikowano

Po 1 Przemęczył.

Po 3 Mądry jesteś to poszukasz mi pluginów które ledwo znależć [możesz zastąpić skryptem min 250 linijek]

Po 4 Ja tworze server 10,5 miesiąca [dodawanie usuwanie confing update szukanie skryptów (ok 2 mies)]

Po 5 Zrobimy paczke pluginową bez confingu itd [ja swojej pracy nie daje za free] i niech ocenią która lepsza ok.ale po 15.08 bo od 3 do 13 jestem na morzem

W górnej mierze jak czytam twoje posty to sądzę, że ty się tu mądrujesz, a nie inni. Dodatkowo wydajesz mi się taki nerwowy (wydaje mi się albo tak jest :D). Zaparz sobie herbatkę na uspokojenie i będzie git. :)

@Mine1998a

Skoro to SurvHard z frakcjami to czemu nie ma banów za śmierć? Wtedy to nie jest hardcorowy survival.

Opublikowano

Ustawie może za Ded ban na 1 dzien i git [ale mam prosby o UB] [to tylko wyzwiska itd]

ToDo

Znaleść maszyne 100% [w niemczech]

Kasa 20%

Server uszykowany [pluginy] 85-90%

Server mapowo [70%]

Nauka [lepiej bez kom.] bo nie dostane wsparcia finansowego potem

Można kupować rangi jak kiedyś u oth**.pl magistra jak sie nie myle.

Opublikowano

Po 1 Przemęczył.

@XXrexonXX tak ale ja robie mieszankę survivala+hardcore to nie survival+frakcje i hardcore [survHard+Factions] lub jak inaczej nazwiesz tą krzyżówke typów [ale nie hamskie]

Gramatyka, to jest coś co się przydaje w życiu.

Ja mam Ci pluginów szukać? To ty tworzysz serwer, nie ja.

Pozatym, pouczasz mnie, że napisałem "przemęczyła", ten cytat jest ciekawy:

Zmieniłam na survival+frakcje

Ogarnij się dziecko, może obojniakiem jesteś?

Opublikowano

Koleś ja to pisałem pożno więc nie patrzyłem juz na ortografie

Opublikowano

A ty dalej swoje? Trujesz ludziom, że jak tacy mądrzy to niech ci zrobią to i to. To ty stawiasz ten żałosny, nie wyróżniający się niczym serwer nie ktoś inny. Będzie dla ciebie lepiej jeżeli ty tego serwera nie stworzysz, skoro ty mało nie zabijasz wzrokiem za to, że ktoś napisze coś nie zgodnego z twoją opinią o tym serwerze.

Btw. Godzina, o której piszesz nie zwalnia cię z przestrzegania zasad ortografii.

@Aw

Dalej podtrzymuje swoje zdanie i nie zagram między innymi z powodu gównianego trybu i dziecinnego admina.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...