Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Zagralibyście Nietypowy eHardcore/Harcore?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zagralibyście na eharcorze gdzie nie ma bana. Są sklepy. Factions za ity [jak u pspmagistra] .Mozliwość kupna rang. cobblex jest. Teleportacja za pomocą blazerooda i wyłaczony neter [all ity są w cobbleX] żeby nie zaśmiecał serva

CPU i5 6600k 4,1GHZ | RAM HyperX SAVAGE 16GB RAMGPU ASUS GTX 1070 ROG STRIX 8GOC |

SSD1 Samsung EVO 850 120GB| SSD2 ADATA SP600 120GB |HDD Toshiba 1TB

Reklama serwera minigames w starym stylu Kliknij tutaj

Opublikowano

To nie zaden denny serverJak by co tylko połaczene hardcore z survivalem po 2 juz 10 mies siedze nad nim

CPU i5 6600k 4,1GHZ | RAM HyperX SAVAGE 16GB RAMGPU ASUS GTX 1070 ROG STRIX 8GOC |

Opublikowano

Nie. Nie lubię serwerów tego typu, dlatego nie zagram.

Opublikowano

To ehardcore z iconomy

@1361622928-U485574.pngMacsch15 to nie pisz hejterze

Opublikowano

Zmieniłam na survival+frakcje

Opublikowano

Jeżeli nie zobaczę czegoś co powali od razu przy wejściu na serwer to nie masz po co stawiac serwera. Do tego bez programisty i dobrego budowniczego nawet już nie mówie :>

@topic 

serwery hardcore , sv+gildie są już nudne . Zaglądałeś może w dział Publikacje Serwerów ? Jest ich od groma o.O

00768247823007970726.jpg

Opublikowano

@Mine1998a

Osoba o nicku "Mac.." wyraziła tylko swoją opinie, radzę nauczyć się odróżniać "hejt".

PS. Nie, takie serwery już wyszły z mody. ;)

Myśle hardcore/easyHardcore/Survival+frakcje[może odejde od tego]

Ja pier*ole kolejne dziecko sv + gildie. Myśli że zamieni gildie z autorskich na factions i ma unikalny serwer.

Jestem na Nie.

Sam jesteś dziecko ja mam lepiej dopracowany server niz te z surv+frakcje.Jeżeli jesteś taki mądry napisz mi taki sam skrypt na gildie jak ma M*HC lub skaf.To wtedy pogadamy

Hardcore bez banów za śmierć to nie hardcore.

W takim przypadku, jaki ty opisujesz, jest to zwykły survival.

Nie zagram.

To zmienie z banami Ded=ban na 2 dni.Ale mam prośby o UB jak u MY*G pomyśle i przerobie [tylko 20 minut roboty]

Jak by co zombiehc.pl to pspmagistra ma też factions. 

Ale iConomy zostawiam szukam i próbuje zrobić taki nowy nietypowy tryb

@KashtanPL ehardcory jak dedniesz nie masz też bana. Jak by co.Zwie sie easy hardcore

Opublikowano

Albo zrobie życie za diax i bedzie do ehardcore 

Opublikowano

Nie rozumiesz, że to jest już nudne? Jeżeli tak bardzo Ci na tym zależy to twórz serwer, ale licz się z ilościa graczy ~10-15...

"Nie dyskutuj z idiotą! Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu,

a potem pokona doświadczeniem..."

Opublikowano

To będzie Wojny gildii

Opublikowano

Jest już ogrom serwerów tego typu, myślę że nie wypali wymyśl coś innego.

Opublikowano

Hardcore sie przejadły ;P Od groma już ego było, i jak dla mnie, te co są WYSTARCZĄ w zupełności.

graphic.png

Jeśli ten niesamowity post, Ci się spodobał, kliknij "Lubie To! ", to naprawdę motywuje do lepszej pracy ;)

Opublikowano

Zagralibyście na eharcorze gdzie nie ma bana. Są sklepy. Factions za ity [jak u pspmagistra] .Mozliwość kupna rang. cobblex jest. Teleportacja za pomocą blazerooda i wyłaczony neter [all ity są w cobbleX] żeby nie zaśmiecał serva

Czyli surv+gildie, a nie żaden hardcore.

Nie zagram, nic nowego - kolejny niedosmażony kotlet.

733761405517115815990.png

"To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia" ~Jonathan Carroll

Opublikowano

kto w ogóle wymyślił jakiegoś easy hardcora na którym nie ma bana za śmierć? przecież to nie hardcore tylko survival. Od samego początku na hardcorze chodziło o to że za śmierć ma się bana i dzięki temu ten tryb stał się popularny. Co do serwera to nic ciekawego znowu to samo cobblex teleport różdżką. Nic nowego może i będzie dopracowany ale będzie na nim  to samo co na innym serwerze :|

Moje Pluginy!

1.Cobble Drop

Jak Możesz To Daj Lajka,Życie To Nie Bajka :D

Ciekawostka Minecraft możesz mieć max 32767 Lvl ponieważ przy 32768 Lvl znika ci napis z twoim aktualnym LVL`em

Potrzebujesz jakiegoś spigota,craftbukkita lecz nie możesz go znaleźć(DMCA)? Wejdź Tutaj!!

Opublikowano

Bosz, skkf oraz m***c nie mają skryptów tylko pluginy, a po za tym nie potrafię pisać skryptów tylko pluginy, nupku :)

To poco się mądżysz

Ja nie wiem jak mozna stawiac serwerze na skryptach -.- Skrypty to jedno wielkie gowno...

Skrytpny nie gówno tylko trzeba mieć dobrze napisane to nie sama nawet 15MB ram

Jest już ogrom serwerów tego typu, myślę że nie wypali wymyśl coś innego.

Wojny gildii

Czyli surv+gildie, a nie żaden hardcore.

Nie zagram, nic nowego - kolejny niedosmażony kotlet.

Nioe koltet ale 10 miesieczna praca

Opublikowano

Wojny gildii

Wojny gildi - jeszcze więcej niż hardcorów   :) Ale jak zrobisz serwer  na skryptach to będzie niedosmażony kotlet ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...