Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Łucznik

Gość myworld

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć! Mogę otrzymać rozpiskę jakie sp jest do expa? I jak podporządkować zwiadowce do expa? Proszę mi nie mówić że on niema lastów bo o tym wiem. Czy kryształowa tunika doskonała +5 i oblech +5 doskonały utrwalony starczą mi na 70lv bo taki mam. I teraz jedno pytanie gdzie dropić pióra (mam małe resy i mało kasy) pytania będe jeszcze dodawał

Opublikowano

Na słabe szopy dam rade na lur sinem i krzakiem łado - bomba - 8 skill sina. Ale z szopów tych słabo dropią pióra ; ). Poproszę o rozpiskę kart jeszcze

Opublikowano

Na słabe szopy dam rade na lur sinem i krzakiem łado - bomba - 8 skill sina. Ale z szopów tych słabo dropią pióra ; ). Poproszę o rozpiskę kart jeszcze

To idź na gołębie 

A co do SP do expa to WK 

do pvp dobry jest zwiad i myśliwy sin też jest dobry pod pvp co do desa to nie wiem

Opublikowano

Łuk ma tylko wk do expa ew. sin a tak to to dupa ;> Reszta to pvp, a piora to mozesz na yakach, gołębiach czy jaszczurkach.

tumblr_o1840uKrwV1tv0tovo2_r1_400.gif

Opublikowano

Z kart łucznika każda oprócz zwiadowcy nadaje się do expa.

Sp1- exp na starcie, często przydaje się w misjach, drop piórek, w pvp przeciw holkom i warkom niezastąpiony.

Sp2 - karta głównie pod pvp, przydatna w wykonywaniu misji można nią expic ( ja na 85 bije na lod po 11k spacją, jest też raschid)

Sp3 - warto posiadac że względu na rajdy, na arenach 3v3 też sprawdza się dobrze.

Sp4- tu nie trzeba dużo mówić karta nadaje się wszędzie

Sp5 - przydatna w misjach aktu 3 oraz na glacernonie

Sp6- niezastąpiony w pvp z kartami walczącymi w zwarciu, genialna na glacernon.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...