Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie dot. multiclienta

PanPim

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam 

Wiem że multiclient jest banowany ,ale  czy ktoś z was został za to kiedyś zbanowany ?

Opublikowano

Nigdy nie słyszałem żeby ktoś dostał bana za multiclienta, nie chwal się nikomu to nie dostaniesz.

Opublikowano

Napisane jest w logach czyli po ip ? Ale na przykład jak z 1 wifi 2 kompy korzystają to będą miały te same ip . Czyli jak ktoś zgłosi to ban ? ( GM odbierają zgłoszenia czy jak ? ) Czy po zgłoszeniu do supporta jest to do wykrycia ?

Opublikowano

po zgłoszeniu do supportu całkiem możliwe.Sam używam multi clienta bardzo długo nie chwale się nikomu  i bana dostać nie dostałem.

874831456689708709857.jpeg

Tyle Wygrać.

Opublikowano

Napisane jest w logach czyli po ip ? Ale na przykład jak z 1 wifi 2 kompy korzystają to będą miały te same ip . Czyli jak ktoś zgłosi to ban ? ( GM odbierają zgłoszenia czy jak ? ) Czy po zgłoszeniu do supporta jest to do wykrycia ?

Jak ja grałem na pc i laptopie na tym samym Wifi to miałem to samo ip. Jeśli np. się przyznasz, ze używasz multiclienta (ostatnio często to się zdaża) zrobi ktoś ss, wyśle do spportu to masz szanse dostać bana. W innym wypadku raczej nie dostaniesz...

giphy.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...