Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Linki do tutoriali do photoshopa xD

SiwyTM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Jako że dawno nie robiłem czegoś na PS'ie to chciałbym was poprosić o kilka linków do poradników do typografii sygnaturek foto-manipulacji oraz najważniejszych teorii. Z góry dziękuję dam kilka limitów za najciekawsze linki.  

@Edit

Jeszcze jak można to chciałbym poradnik jak robić prezentacje takie jak robi wredna :) a dokładniej to ramki :< 

Opublikowano

Oglądaj sobie najlepiej Video tutoriale na Youtube, będziesz widział krok po kroku gdzie są różne narzędzia itd.

Opublikowano

Możesz tez pisać w google to co cię interesuje. Nie wiesz jak dodać skalę szarości ? Wpisz w google photoshop skala szarości ;)

Nikt nie będzie spał spokojnie

Opublikowano

Oglądaj sobie najlepiej Video tutoriale na Youtube, będziesz widział krok po kroku gdzie są różne narzędzia itd.

Co gdzie jest wiem aż tak początkujący to nie jestem xD wolę bardziej zdjęcia xD filmy ewentualnie jak oglądam jak smużyć czy coś w ten deseń 

@Neoxyh Wiem że nie trzeba daleko szukać lecz większość fajnych poradników albo mają powygasane obrazki albo nie ma tego co szukam :P

PS: 

Możesz tez pisać w google to co cię interesuje. Nie wiesz jak dodać skalę szarości ? Wpisz w google photoshop skala szarości ;)

:/ jakbym miał pisać w google to nie robiłbym tutaj tematu mimo tego dziękuję za pomoc :) 

Wszystkim piszącym w tym temacie dam limity lecz 1 limit dostanie Gxt ponieważ dał dosyć fajne linki :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...