Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co kupić za 1000 zł

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No pewnie,bo takie gimbusy twojego pokroju wolą napierdalać po 15 godzin dziennie w LoLa,a jedyny kontakt z książkami mają przy przepakowywaniu plecaka.

Nie odzywaj się Ty pier*olony lewaku i jak Ci się coś nie podoba możesz iść sobie czytać książki. Ciekawe skąd wiesz, że nie czytam książek, przeczytałem dużo książek i czytam teraz Snajpera Stephena Templina. Jeśli twierdzisz, że gram w lola to się grubo mylisz, aktualnie programuję w Ruby.

Czytam pierwsza strone tematu i widze pytanie, "co kupic za 1000zl?". Wchodze na ostatni page, i widze grupke zakompleksionych dzieci klocacych sie ktore z nich zostalo lepiej wychowane : D community na tym forum gorsze niz gdziekolwiek indziej

Właśnie pogorszyłeś to community.

Daj lajka.

Piszę poprawnie po Polsku.

Opublikowano

Czytam pierwsza strone tematu i widze pytanie, "co kupic za 1000zl?". Wchodze na ostatni page, i widze grupke zakompleksionych dzieci klocacych sie ktore z nich zostalo lepiej wychowane : D community na tym forum gorsze niz gdziekolwiek indziej

No tak, powinniśmy doradzać 14stolatkowi jakie prochy ma kupić. good idea.

76561198001815076.png
Opublikowano

po 300 mg kodeiny było fajnie, a mt-45 jest o wiele tańsze wiec tylko to mi pozostaje. Myslalem tez na butyr-fentanylem, ale łatwo przedawkować. Według ciebie co jest lepsze, MT-45 czy AH-7921? a i daj namiary na dobrego giebla jak możesz, dzięki

@1361622928-U485574.pngGGALIN1488 - Według regulaminu nie mogę Ci dać na tym forum namiarów ani do niczego Cię namawiać a nawet prezentować jakiekolwiek narkotyki (mam tutaj na myśli listę substancji zakazanych w Polsce). Według opinii na hajpie i nie tylko to AH-7921 jest lepszy chociaż jak pewnie już wiesz każdy organizm inaczej reaguje na to co zażywasz od strony psychicznej i wątróbki, itd. Z butyr-fentanylem nie chciałbym odbyć nawet jednorazowej zabawy i Tobie też nie polecam. Bardzo łatwo można przedawkować i wylądować w szpitalu. Jeśli chcesz więcej na ten temat porozmawiać czy powymieniać się spostrzeżeniami odezwij się na PM a zapodam kontakt.

Świetlanej przyszłości Ci nie wróże.

Ach te bezstresowe wychowanie

Co do autora tematu to raczej wątpie aby do 30 dociągnął.

No jeśli jest mocno wkręcony w opioidy to może  być trudno. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...