Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co kupić za 1000 zł

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka wszystkim.

Mama dała mi w te wakacje 1000 zł i nie bardzo wiem jakie odczynniki chemiczne zamówić na zapas, bo niedługo delegalizacja. Co moglibyście mi polecić? myślałem nad MT-45 na zime żeby się trochę ogrzać albo 25 gram etylofenidatu do nauki zmixować z noopeptem, bo ledwo zdałem (mam 14 lat i idę do drugiej klasy gimnazjum).

Pozdrawiam i mam nadzieję, że mi pomożecie w wyborze

Opublikowano

Kup sobie zestaw wizyt u psychologa :D

A tak serio to ja kupiłbym sobie lepszy sprzęt do ćwiczeń na strych ;)

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

MT-45 (IC-6) to opioid. Nie moja sprawa ale jeśli to nie jest prowo i masz stycznośc z opioidami w wieku 14 lat to ja bym się grubo zastanowił czy na pewno warto się w to bawić. Zaczynasz od MT-45, po AH-7921 i inne rc opioidy a potem kończysz na zbieraniu maków i jebaniu helupy.

Opublikowano

Za naukę się weź,a nie za noopept,który używają ludzie 2x starsi od ciebie pracując na stanowiskach,które wymagają od nich nienagannej jasności umysłu.

Opublikowano

Chloroform, przy okazji coś zaruchasz :)

Moja dziewczyna póki co nie chce, też uważam że na to jeszcze za wcześnie. Nie potrzebuję do tego chloroformu. Może ty potrzebujesz, nie wnikam.

Pentedron

Mój kolega to brał, bo ma konto u gienka i mowi ze nie warto. Podobno straszny zjazd.

Zrób zapas akodeinek

Wolę MXE

MT-45 (IC-6) to opioid. Nie moja sprawa ale jeśli to nie jest prowo i masz stycznośc z opioidami w wieku 14 lat to ja bym się grubo zastanowił czy na pewno warto się w to bawić. Zaczynasz od MT-45, po AH-7921 i inne rc opioidy a potem kończysz na zbieraniu maków i jebaniu helupy.

po 300 mg kodeiny było fajnie, a mt-45 jest o wiele tańsze wiec tylko to mi pozostaje. Myslalem tez na butyr-fentanylem, ale łatwo przedawkować. Według ciebie co jest lepsze, MT-45 czy AH-7921? a i daj namiary na dobrego giebla jak możesz, dzięki

Kup sobie zestaw wizyt u psychologa :D

A tak serio to ja kupiłbym sobie lepszy sprzęt do ćwiczeń na strych ;)

byłem u psychologa to kazal zmienić dietę. Nie polecam. A sprzęt do ćwiczeń mam, ćwiczyłem pół roku lecz sterydy źle na mnie wpływają, więc odpuściłem sobie.

Opublikowano

Wiesz co sobie kup? Może raczej znajdź? Zainteresowanie czymś normalnym.

A później sobie kup coś co sprawdzi, że będziesz jeszcze bardziej tym zainteresowany.

Opublikowano

Przecież to prowokacja, po c**j się tu udzielacie. NIE KARMCIE TROLLA

Jaka prowokacja? nie chcesz to sie nie udzielaj. Chcę po prostu wiedziec co warto kupic przed delegalizacją, bo potem bedzie trudno dostac. Polećcie mi dobre odczynniki z eleganckim uzasadnieniem i tyle, będę bardzo wdzięczny i dam lajki.

To w gimbie aż taki trudny materiał jest, aby brać odżywki?

No teraz to są jakieś ułamki na matmie, nie jest tak łatwo. Wgl po co to komu, nie przyda mi sie w zyciu. A jak tu sie uczyc bez wspomagaczy? energetyki juz nie dzialają ;/

No po pentku ciężki zjazd. Ale jak walisz mixy to nie powinno byc tak źle.

mam dużo benzodiazepin z oglaszamy24, juz zjadlem łącznie 6 opakowań (najbardziej lubię klony i alpre), myślisz że to dobry mix? ale kurcze, ta cena ;/ może lepszy będzie gbl. Trochę śmieszna sytuacja, bo mam dostęp do wszystkich dragów (tak, również do DMT), ale najtrudniej mi zdobyć alkohol xD

Opublikowano

Wiesz co sobie kup? Może raczej znajdź? Zainteresowanie czymś normalnym.

A później sobie kup coś co sprawdzi, że będziesz jeszcze bardziej tym zainteresowany.

Ale ból dupy, ała uuu, ale boli. :/

To w gimbie aż taki trudny materiał jest, aby brać odżywki?

Właśnie przeszedłem do 3 gimnazjum z ciężkim trudem. Od 2 miesięcy zażywam dziennie 70mg Noopeptu 40mg Etylofenidatu i 100mg Kofeiny przez głupią matmę.

Wracając do tematu Kup 5-apb nie pożałujesz. 

Daj lajka.

Piszę poprawnie po Polsku.

Opublikowano

Ale ból dupy, ała uuu, ale boli. :/

Właśnie przeszedłem do 3 gimnazjum z ciężkim trudem. Od 2 miesięcy zażywam dziennie 70mg Noopeptu 40mg Etylofenidatu i 100mg Kofeiny przez głupią matmę.

Wracając do tematu Kup 5-apb nie pożałujesz.

Świetlanej przyszłości Ci nie wróże.

Ach te bezstresowe wychowanie

Co do autora tematu to raczej wątpie aby do 30 dociągnął.

76561198001815076.png
Opublikowano

Świetlanej przyszłości Ci nie wróże.

Ach te bezstresowe wychowanie

Co do autora tematu to raczej wątpie aby do 30 dociągnął.

Hejtujesz mnie bo moja mame i tate nigdy mnie nie bili tylko Ciebie tak i mi zazdrościsz bezstresowego wychowania? Polecam wizytę u dobrego psychologa.

Daj lajka.

Opublikowano

Hejtujesz mnie bo moja mame i tate nigdy mnie nie bili tylko Ciebie tak i mi zazdrościsz bezstresowego wychowania? Polecam wizytę u dobrego psychologa.

Jak Ci się stres kojarzy z od razu z biciem to chyba coś z tobą jest nie tak. Za moich czasów jak czegoś się nie umiało to siadało się do ksiazek i brało za naukę a nie chemię brało.

76561198001815076.png
Opublikowano

Jak Ci się stres kojarzy z od razu z biciem to chyba coś z tobą jest nie tak. Za moich czasów jak czegoś się nie umiało to siadało się do ksiazek i brało za naukę a nie chemię brało.

Widzisz, czasy są teraz inne i trzeba sobie radzić.

Daj lajka.

Opublikowano

Widzisz, czasy są teraz inne i trzeba sobie radzić.

No pewnie,bo takie gimbusy twojego pokroju wolą napierdalać po 15 godzin dziennie w LoLa,a jedyny kontakt z książkami mają przy przepakowywaniu plecaka.

Opublikowano

Czytam pierwsza strone tematu i widze pytanie, "co kupic za 1000zl?". Wchodze na ostatni page, i widze grupke zakompleksionych dzieci klocacych sie ktore z nich zostalo lepiej wychowane : D community na tym forum gorsze niz gdziekolwiek indziej

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...