Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Info: Nowe fajne gry w biedronce

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co kupić na xbox360 zamierzam z 200 zł wydać na 100% kupię DMC Devil May Cry i Darksiders II. Podajcie jakieś ciekawe tytuły z tej listy.

XBOX 360 METRO LAST LIGHT LIMITED EDITION

76561198001815076.png
  • Odpowiedzi 55
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czemu same gówna na ps3? Polećcie jakąś dobrą gierke na tą platforme. ( żadnych no namów plox i lost planet 3, nie chcę bić się tym kontrolerem żeby postać poruszyć )

f1a327ea2f.png

Opublikowano

XBOX 360 DEUS EX: BUNT LUDZKOŚCI

XBOX 360 DEVIL MAY CRY HD COLLECTION

XBOX 360 METRO LAST LIGHT LIMITED EDITION

XBOX 360 REMEMBER ME

Będzie granie :D Fajne promocje ;)

Idę na przód, lecz niedługo spojrzę wstecz.

Opublikowano

GTA San Andreas za 40 dychy? O kur** :D Wiem ze ta gra jest uwazana za klasyk ale bez przesady .. 

Poza tym wiele z tych gier mozna bylo zgarnac na HumbleBundle za 1 dolara tak wiec nic nie kupie.

61093c6efb.png

Opublikowano

GTA San Andreas za 40 dychy? O kur** :D Wiem ze ta gra jest uwazana za klasyk ale bez przesady .. 

Poza tym wiele z tych gier mozna bylo zgarnac na HumbleBundle za 1 dolara tak wiec nic nie kupie.

Za tyle to można było całą paczkę GTA na steama zgarnąć^^

76561198001815076.png
Opublikowano

DMC <3.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

A ten... w każdej biedronce będą te gry? 

pewnie nie w każdej jak był ten wielki giermasz gdzie był dirt u mnie nie było gier.

amqou1.png

Azb3sT^

Opublikowano

pewnie nie w każdej jak był ten wielki giermasz gdzie był dirt u mnie nie było gier.

U mnie też nie, oby teraz było inaczej.

Idę na przód, lecz niedługo spojrzę wstecz.

Opublikowano

Ja mam blisko biedronkę - tuż za rogiem - 200 metrów od mojego domu w Jastrzębiu-Zdroju.

A JA SIĘ ZAPYTAM - jakie te gry mają być?

bez gif

Opublikowano

Ja mam blisko biedronkę - tuż za rogiem - 200 metrów od mojego domu w Jastrzębiu-Zdroju.

A JA SIĘ ZAPYTAM - jakie te gry mają być?

Na pierwszej stronie masz wypisane....

@topic

ktoś już był? bo nie wiem czy już mają to powykładane i warto już teraz się wybrać czy jakoś popołudniu.

819531478353821175209.gif

Opublikowano

Na pierwszej stronie masz wypisane....

@topic

ktoś już był? bo nie wiem czy już mają to powykładane i warto już teraz się wybrać czy jakoś popołudniu.

U mnie już wczoraj były.

Opublikowano

U mnie lipa, byłem w dwóch biedronkach...

W pierwszej nie ma wcale żadnych gier/filmów w promocji, a w drugiej praktycznie same filmy na BR + 3 gry na PS3, które akurat mnie nie interesują albo w nie grałem :/

819531478353821175209.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...