Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Domincraft

MrEat

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 119
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwerek nawet fajny, chociaż pierwsze wrażenie było kiepskie. Strasznie dużo informacji jest nawalone na spawnie, wszędzie hologramy, na górze infobar. Strasznie tego nie lubię, ale to jest moja opinia, każdy ma swoje gusta. Ogólnie, serwer jest dopracowany, dużo osób gra. Sam na nim nie będę przebywać, ale polecam :)

ezgif.com-add-text1ee3bf.gif

Opublikowano

Serwerek nawet fajny, chociaż pierwsze wrażenie było kiepskie. Strasznie dużo informacji jest nawalone na spawnie, wszędzie hologramy, na górze infobar. Strasznie tego nie lubię, ale to jest moja opinia, każdy ma swoje gusta. Ogólnie, serwer jest dopracowany, dużo osób gra. Sam na nim nie będę przebywać, ale polecam :)

Dziękujemy za opinie ! :) Staramy się by serwer był przyjazny dla każdego gracza, jednak masz rację że każdy ma swoje gusta i ciężko zadowolić wszystkich. 

Opublikowano

Serwer jest najlepszy na jakim grałem,  graczy nie brakuje i to mi się podoba. Czekamy na więcej eventów ! :D
Pozdrawiam i polecam Grappa ! :D

Opublikowano

Serwer jest najlepszy na jakim grałem,  graczy nie brakuje i to mi się podoba. Czekamy na więcej eventów ! :D

Pozdrawiam i polecam Grappa ! :D

Dziękujemy za opinie ;) 

Opublikowano

Pisze to sam od siebie.

Polecam serwer jest on przyjazny dla graczy, najlepsze jest to ze rangi sa nie takie drogie. Zachecam do kupna rangi svip.

McHard to do ciebie i do TuraL'a zakladam swoj serwer i potrzebuje administracji czy byscie chcieli?

Wszystko jest juz ogarniete CobbleY, Generator Stone/obsydianu, jest tez mozliwosc porozmawiania z administracja na osobno tzw. AdminChat, lagow nie bedzie poniewaz jest raptem z 7 plg, w przyszlym czasie chcem usprawnic moj plg na gildie poniewaz ostatnio napisalem versie beta a teraz pisze oficjalna.

Jakbyscie byli zaiteresowani to pisac na pw lub skype piter3419

Pozdrawiam i zachecam do zagrania na DominCraft

----------za bledy przepraszam. Wyslano z Samsung galaxy ace 2----------

51699703966406469916.gif

Opublikowano

Dziękujemy za propozycje lecz nie skorzystamy ;/ Co to "ddosa" To takiego nigdy serwer nie dostał chyba że dostal ale nic nie poczuł :P 

Aktualizowaliśmy pliki i jeden plik generował błąd który wywalał serwer . Teraz jesteśmy online 24/7 :) a ten kto chce robic ddosa to nie polecam bo serwer nawet nie poczuje :) Pozdrawiam i dziekuje wszystkim za opinie :)

Dodam jeszcze że zostało nam kilka gier do rozdania :) 2 już rozdaliśmy :) oraz kilka rang . Zapraszam do brania udziału w konkursach ! 

<Akrualnie exp x2>

Opublikowano

Pisze to sam od siebie.

Polecam serwer jest on przyjazny dla graczy, najlepsze jest to ze rangi sa nie takie drogie. Zachecam do kupna rangi svip.

McHard to do ciebie i do TuraL'a zakladam swoj serwer i potrzebuje administracji czy byscie chcieli?

Wszystko jest juz ogarniete CobbleY, Generator Stone/obsydianu, jest tez mozliwosc porozmawiania z administracja na osobno tzw. AdminChat, lagow nie bedzie poniewaz jest raptem z 7 plg, w przyszlym czasie chcem usprawnic moj plg na gildie poniewaz ostatnio napisalem versie beta a teraz pisze oficjalna.

Jakbyscie byli zaiteresowani to pisac na pw lub skype piter3419

Pozdrawiam i zachecam do zagrania na DominCraft

----------za bledy przepraszam. Wyslano z Samsung galaxy ace 2----------

Dziękujemy za opinię jednak nie skorzystamy z pańskiej propozycji 

Opublikowano

Nie polecam serwera, właściciel jest nieogarnięty, cały dzien poswieca na spamowanie na innych serwerach reklamą swojego i wyzywa od śmieci. :D

właściciel wyzywa od śmieci ? ciekawa kwestia macie może jakieś ss'y ?

Opublikowano

Na serwerze raczej nie zawitam głównie z administracji, oraz dropu. Wszyscy już latają w diax. setach... 3/10

Ty również szybko możesz zrobić set i iść się ,,klepać". Na tym polega ten serwer by akcja była szybka ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...