Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Domincraft

MrEat

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Domincraft

Domincraft jest to serwer tworzony z pasją z prawie roczną historią.Z każdym dniem staramy się poprawić rozgrywkę na serwerze. Wzorujemy się od najlepszych, a swój czas poświęcamy graczom.Dążymy do tego by serwer mógł stale się rozwijać i być bardziej przyjazny dla gracza. 

Ip serwera: Domincraft.pl

PvP: Tak

WhiteList: Nie

Moby: Tak

Lagi: 0

Ts3: Domincraft.pl

Nether: On

Sloty: 60 (będą powiększane )

Drop 

Diament - 7.5 %

Szmaragd - 5.0 %

Proch - 4.5 %

Villager - 2.5 %

Slime - 2.5 %

Złoto - 9.5 %

Żelazo - 4.5 %

Węgiel - 4.5 %

Redstone - 2 %

Lapis - 5.7 %

Perła - 2.2 %

Staramy się codziennie organizować eventy. Wiadomości o eventach/konkursach pojawiają się na serwerze bądź na fb serwera ;) 

Ss'y z serwera 

d1bGBTa.jpg

eR5XFQg.jpg

Domincraft.pl:25565.png

• Odpowiedzi 119
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

prezka ok, są w niej potrzebne informacje, + za screeny

co do serwera fajnie się gra, bardzo często pełen serwer więc wszystko na + 

Polecam :)

Jeśli chcesz abym odpisał w temacie, oznacz mnie @Manna;3

;-)

Opublikowano

prezka ok, są w niej potrzebne informacje, + za screeny

co do serwera fajnie się gra, bardzo często pełen serwer więc wszystko na + 

Polecam :)

thx za opinie ;) zapraszam do gry ;)

Opublikowano

Polecam serwer. Pierwszy raz wbiłem od razu mi się spodobał.

Pytanie do Właściciela, Kiedy będzie rekrutacja. Chciałbym startować na jakąś rangę która pilnuje chatu lub coś w tym stylu.

51699703966406469916.gif

Opublikowano

Polecam serwer. Pierwszy raz wbiłem od razu mi się spodobał.

Pytanie do Właściciela, Kiedy będzie rekrutacja. Chciałbym startować na jakąś rangę która pilnuje chatu lub coś w tym stylu.

Jeżeli będzie rekrutacja to na helpera i poinformujemy o niej ;)

Opublikowano

Słaby serwer.

Osobiście nie polecam ;d

Czy mógłbyś uzasadnić swoją opinię ;)? pomoże nam to w rozwinięciu się ;)

Opublikowano

Serwera nie polecam jest gówniany nieogarnięci admini kompletna porażka a nie serwer . Gdyby nie Dominik to gówno byście mieli . Moje reklamy dużo dały a wy odpłaciliście mi się banem , wiec pełen ogar na tym serwerze ^^.

Taka moja opinia nq .

Lajk za Lajkiem xD

Opublikowano

Serwera nie polecam jest gówniany nieogarnięci admini kompletna porażka a nie serwer . Gdyby nie Dominik to gówno byście mieli . Moje reklamy dużo dały a wy odpłaciliście mi się banem , wiec pełen ogar na tym serwerze ^^.

Taka moja opinia nq .

Wierzyliśmy że pańskie hejty dobiegły końca ale jednak nie . Nie dostał pan bana za reklamowanie naszego serwera bo było by to niedorzeczne. Pańska osoba sama wie co zrobiła i jeżeli pan taką opinie wystawia, to nie powinien być zawarty fragment związany z przygodą z naszym serwerem. Warto wspomnieć że nie grałeś na nowej edycji naszego serwera i możesz ocenić tylko serwer z poprzednich edycji. Zachowanie pańskie pozostawia również wiele do życzenia przykład:

Ws5IdOL.png

Opublikowano

bardzo fajny serwer miła administracja oraz ogarnięte pluginy serwer easy może nie pasować każdemu, jednak dla mnie jest on bardzo fajny polecam serwer

Opublikowano

Serwera nie polecam jest gówniany nieogarnięci admini kompletna porażka a nie serwer . Gdyby nie Dominik to g****o byście mieli . Moje reklamy dużo dały a wy odpłaciliście mi się banem , wiec pełen ogar na tym serwerze ^^.

Taka moja opinia nq .

Ziomek ma rację - polać mu. Gdyby nie Dominik to byście mieli lekką lipę. To on postawił serwer, zrobił pluginy wraz z mapą, stworzył dobrą prezentację serwera a Wy przyszliście już na gotowe. Dostaliście wszystko a samego Dominika potraktowaliście jak g****o, chociaż bez niego nie byłoby tego całego serwera. Każdego znajomego Dominika, który wbija na serwer i próbuje Wam co nieco wytłumaczyć od razu mutujecie lub banujecie. Serwer jest dobry nie powiem, że nie lecz Administracja to zwykłe ścierwo. I możecie się teraz tutaj wypowiadać na temat mojej opinii cytując ją ale i tak mam to głęboko w dupie. Z resztą ten kto siedział bliżej starej ekipy i ten zna prawdę. Tyle w temacie. Zachowaliście się jak dzieci, które ledwo oderwały się od suta matki a już kombinują. Amen.
Opublikowano

Ziomek ma rację - polać mu. Gdyby nie Dominik to byście mieli lekką lipę. To on postawił serwer, zrobił pluginy wraz z mapą, stworzył dobrą prezentację serwera a Wy przyszliście już na gotowe. Dostaliście wszystko a samego Dominika potraktowaliście jak g****o, chociaż bez niego nie byłoby tego całego serwera. Każdego znajomego Dominika, który wbija na serwer i próbuje Wam co nieco wytłumaczyć od razu mutujecie lub banujecie. Serwer jest dobry nie powiem, że nie lecz Administracja to zwykłe ścierwo. I możecie się teraz tutaj wypowiadać na temat mojej opinii cytując ją ale i tak mam to głęboko w dupie. Z resztą ten kto siedział bliżej starej ekipy i ten zna prawdę. Tyle w temacie. Zachowaliście się jak dzieci, które ledwo oderwały się od suta matki a już kombinują. Amen.

Pan również jest ciekawym okazem, wszedł pan na nasz serwer,  i grał na nim dosłownie pare minut. Czemu pan dostał muta ? bardzo proste , pierwsza pana wiadomość na czacie obrażała serwer.  Nie przyszliśmy na gotowe do Dominika,  towarzyszyłem  mu prawie od grudnia ;). Sam Dominik oddał serwer, osoby od Dominika póki co otrzymują bany za to że reklamują serwer ;) dokładnie jego serwer. Nie ulega też wątpliwości że pan zna powierzchownie administracji , i wie pan tyle o nas co panu powiedziano. Dziękujemy za opinie i życzę panu wielu sukcesów.

Opublikowano
cytując ją ale i tak mam to głęboko w dupie. Z resztą ten kto siedział bliżej starej ekipy i ten zna prawdę. Tyle w temacie. Zachowaliście się jak dzieci, które ledwo oderwały się od suta matki a już kombinują. Amen.

Powiedz mi kto jest w tej lub był w tej starej ekipie ? Z Dominikiem koleguje się od dawna ani razu ciebie nie widziałem na ts lub gdzie indziej . Ps to wy zachowujecie się jak to co opisałeś :) Takich bajek nawet Tuwim by nie wymyśił 

Opublikowano

cytując ją ale i tak mam to głęboko w dupie. Z resztą ten kto siedział bliżej starej ekipy i ten zna prawdę. Tyle w temacie. Zachowaliście się jak dzieci, które ledwo oderwały się od suta matki a już kombinują. Amen.
Powiedz mi kto jest w tej lub był w tej starej ekipie ? Z Dominikiem koleguje się od dawna ani razu ciebie nie widziałem na ts lub gdzie indziej . Ps to wy zachowujecie się jak to co opisałeś :) Takich bajek nawet Tuwim by nie wymyśił

Widocznie masz słabą pamięć ;) Na TS miałem nick EnterBlocker, robiłem Wam TS'a a Ty się mnie wypytywałeś o DDoS ;D Do Ciebie akurat nic nie mam ale ten McHard zachowuje się bardzo nie ładnie ;) Nie będę tutaj z Wami dyskutował bo to i tak nic nie da, nic nie zmieni ani nie cofnie czasu. Chciałem tylko wyrazić swoją opinię :P

Pan również jest ciekawym okazem, wszedł pan na nasz serwer, i grał na nim dosłownie pare minut. Czemu pan dostał muta ? bardzo proste , pierwsza pana wiadomość na czacie obrażała serwer. Nie przyszliśmy na gotowe do Dominika, towarzyszyłem mu prawie od grudnia ;). Sam Dominik oddał serwer, osoby od Dominika póki co otrzymują bany za to że reklamują serwer ;) dokładnie jego serwer. Nie ulega też wątpliwości że pan zna powierzchownie administracji , i wie pan tyle o nas co panu powiedziano. Dziękujemy za opinie i życzę panu wielu sukcesów.

Skończ z tą oficjalną gadką... Nikomu oczu nie zamydlisz ;)

Tak dla Twojej wiadomosci to mój staż na serwerze jest większy niż parę minut :) Zazwyczaj gram na innym Nicku aby przyjrzeć się serwerowi z "drugiej strony medalu". I właśnie jak sobie grałem grałem to wyszło szydło z worka ;) Nikt mi nic o Was nie mówił - wszystko co napisałem wcześniej także nie jest wyssane z palca. Nie mam zamiaru się z Wami wykłucać. Elo.

Opublikowano

Widocznie masz słabą pamięć ;) Na TS miałem nick EnterBlocker, robiłem Wam TS'a a Ty się mnie wypytywałeś o DDoS ;D Do Ciebie akurat nic nie mam ale ten McHard zachowuje się bardzo nie ładnie ;) Nie będę tutaj z Wami dyskutował bo to i tak nic nie da, nic nie zmieni ani nie cofnie czasu. Chciałem tylko wyrazić swoją opinię :P

Skończ z tą oficjalną gadką... Nikomu oczu nie zamydlisz ;)

Tak dla Twojej wiadomosci to mój staż na serwerze jest większy niż parę minut :) Zazwyczaj gram na innym Nicku aby przyjrzeć się serwerowi z "drugiej strony medalu". I właśnie jak sobie grałem grałem to wyszło szydło z worka ;) Nikt mi nic o Was nie mówił - wszystko co napisałem wcześniej także nie jest wyssane z palca. Nie mam zamiaru się z Wami wykłucać. Elo.

Nie jesteśmy na Ty, bo nie jest pan moim kolegą, więc jeżeli mam przejść na Ty to spełnię twoje życzenie. W serwer wkładam dużo czasu i staram się by rozwijał. I zapewniam Tobie że poświęcam zbyt wiele czasu by potem graczy traktować źle. Staram się jak mogę , i staram się również jak mogę pomagać graczom. Każdy gracz jest przeze mnie traktowany równo , nie wyróżniam i nie faworyzuję żadnych graczy. Więc jeżeli twierdzisz że źle spełniam funkcję administratora, to taką opinie powinien mieć cały serwer o mnie lub chociaż 80% ;) 

Opublikowano

Nie jesteśmy na Ty, bo nie jest pan moim kolegą, więc jeżeli mam przejść na Ty to spełnię twoje życzenie. W serwer wkładam dużo czasu i staram się by rozwijał. I zapewniam Tobie że poświęcam zbyt wiele czasu by potem graczy traktować źle. Staram się jak mogę , i staram się również jak mogę pomagać graczom. Każdy gracz jest przeze mnie traktowany równo , nie wyróżniam i nie faworyzuję żadnych graczy. Więc jeżeli twierdzisz że źle spełniam funkcję administratora, to taką opinie powinien mieć cały serwer o mnie lub chociaż 80% ;)

Starasz się żeby się rozwijał? Spamowaniem po innych serwerach opinii sobie nie poprawisz. A jak już spanujesz to użyj trochę szarych komórek i zmień chociaż nick... Bez odbioru.

Opublikowano

Szczerze mówiąc serwer był spoko jak prowadził go dominik, gdyby nie on to byś cie nic nie mieli, administracja totalny nie ogard, dominik był sam i ogarniał, a wy? Brak słów -.-.

Opublikowano

Maro spoko :) to ja ci kupie serwer 40 slotów i poreklamuje go tak aby grało 15-20 graczy  i ci go oddam zobaczymy czy ty doprowadzisz swój serwer do możliwości kupna 200 slotów własnej domeny . I dobrej relacji z ludźmi ogólnie stworzysz klimat . Prawda jest taka że nikomu by się nie udało chyba że ktoś jest bardzo ambitny i wkłada dużo pracy :) dominik zostawił nam serwer z własnej woli bo miał myśl zrobienia drugiego a to że jesteś graczem 'fastcraft' to odrazu widać :) Do serwera nic nie mam :) z Dominikiem dalej sie koleguje jak by ktoś chciał napisać bajke że pokłuciłem sie z nim lub coś :)

Opublikowano

Starasz się żeby się rozwijał? Spamowaniem po innych serwerach opinii sobie nie poprawisz. A jak już spanujesz to użyj trochę szarych komórek i zmień chociaż nick... Bez odbioru.

Dziwne że grasz na 2 kontach, authme twierdzi coś innego ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...