Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

EasySurvival

fagasxd321

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@REFF. 

serwer bardzo slaby, gadalem z admistratorem na priv, nic mi nie pomogl, co najzywej mnie splawial, serwer nieogarniety spawn 2/10 SLABY

Wyjdz dziecko jak masz hejtowac. Spamowales ze lagi lagi lagi! Bylo 40/40 a nowa edycja wystartowala...

Opublikowano

administracja wyzywająca od dzieci? nie zawitam a juz przepisywałem IP. :)

Kto powiedzial ze jestem adminem? Jestem vipem na serwerze...  Dobrze ze nie wbiles tak jak poprzedni . Zasmiecaja serwer tacy ludzie. Bardzo sie ciesze z tego powodu.

Opublikowano

Kto powiedzial ze jestem adminem? Jestem vipem na serwerze...  Dobrze ze nie wbiles tak jak poprzedni . Zasmiecaja serwer tacy ludzie. Bardzo sie ciesze z tego powodu.

Nie wymigaj się, może dlatego, że pisałeś prezentacje? Może dlatego, że sam napisałeś (UP2) "spamowales mi ze lagi lagi lagi" - wnioskując do tego, serwer po wejściu wydaje się mało ciekawy.. zresztą jak jego reklama -_- zero zachęcająca.. po woli tracę wiarę w takich dzieci robiących serwery z dropem diamentowych bloków.. gdzie jest tutaj zabawa? To zwykłe gówno z frakcjami kur*a i spawnem, który ma drzewo ściągnięte z neta.. -_- zresztą.. co nie mogło mnie już zaskoczyć to

fly u vipa.. bo jak zarobić? hajs musi być :3 kolejne gówno wyrastające na serwer dla dzieci. Pełno pizdeczek z aurami i 4/3 latającymi koło spawna.. jakieś 20 kratek od spawna bardzo intrygujące budowle przedstawiające to co admin ma między nogami.. ale dobra, dość tego, serwer gówno. Słaby, tak jak większość survivali z frakcjami. ;3 Nie hejtuję, wyrażam opinie.

+ latając chwile po spawnie, jebłem. 

fbc3d8e611c80cffgen.jpg

PC spec: MONITOR: 1. ASUS 27' 2. BenQ 24'
PHONE:   LG G3/G4  | CPU; Intel i7 |  RAM; KINGSTON 16GB HypX (2x8GB)         |  PSU; Corsair AX1200i              |  GPU; GeForce GTX 980  |  CASE; SilentiumPC Gladius X80 Pure Black
MOUSE;  Zowie FK2  |  KEYBOARD; SS APEX #fnatic edition & Qpad MK-85 Pro Gaming  |  HEADPHONES; Qpad QH-85  |  MOUSEPAD; Razer Goliathus

Opublikowano

Nie wymigaj się, może dlatego, że pisałeś prezentacje? Może dlatego, że sam napisałeś (UP2) "spamowales mi ze lagi lagi lagi" - wnioskując do tego, serwer po wejściu wydaje się mało ciekawy.. zresztą jak jego reklama -_- zero zachęcająca.. po woli tracę wiarę w takich dzieci robiących serwery z dropem diamentowych bloków.. gdzie jest tutaj zabawa? To zwykłe gówno z frakcjami kur*a i spawnem, który ma drzewo ściągnięte z neta.. -_- zresztą.. co nie mogło mnie już zaskoczyć to

fly u vipa.. bo jak zarobić? hajs musi być :3 kolejne gówno wyrastające na serwer dla dzieci. Pełno pizdeczek z aurami i 4/3 latającymi koło spawna.. jakieś 20 kratek od spawna bardzo intrygujące budowle przedstawiające to co admin ma między nogami.. ale dobra, dość tego, serwer gówno. Słaby, tak jak większość survivali z frakcjami. ;3 Nie hejtuję, wyrażam opinie.

+ latając chwile po spawnie, jebłem. 

fbc3d8e611c80cffgen.jpg

Z ta tabliczka to prawda. Zapewne ty nalezysz do takich osob  Drzewo i spawn robilismy razem. Widze ze jestees taki hejter mpc forum jak kazdy uzytkownik... Jak nikt by nie kupil vipa to serwera by nie bylo ? Nic sie nie znasz.

Opublikowano

Z ta tabliczka to prawda. Zapewne ty nalezysz do takich osob  Drzewo i spawn robilismy razem. Widze ze jestees taki hejter mpc forum jak kazdy uzytkownik... Jak nikt by nie kupil vipa to serwera by nie bylo ? Nic sie nie znasz.

Ohh, drogi przyjacielu, nie pisz do mnie na 'Ty', bo nie jesteśmy kolegami. Cieszę się, że podważyłeś moje niektóre rzeczy które opisałem Ci w opinii serwera. Dobra dobra, może i spawn budowaliście sami, ale ch*j, że jest słaby, zero tutaj jest profesjonalizmu, zero autorskich rzeczy, serwer to zwykłe gówno z frakcjami. Akurat.. prawdę masz, bo żaden serwer nie utrzyma się bez VIP'a, bo Wasz serwer jest słaby, jeśli masz serwer to powinieneś w niego włożyć trochę pracy, a nie wgrać jakąś paczkę i połowa Waszego serwera jest po angielsku. Jest sporo serwerów na których nie ma VIP'ów a jakoś się utrzymują, bo mają stałych graczy, który cieszą się z gry i to lubią, a Wasze chu*owe gówno z frakcjami nic takiego nie prezentuje, elo. I nie jestem hejterem, po to zrobiłeś prezentacje, żeby ludzie wyrażali opinie, nie denerwuj mnie swoim zachowaniem żałosny dzieciaku.

PC spec: MONITOR: 1. ASUS 27' 2. BenQ 24'
PHONE:   LG G3/G4  | CPU; Intel i7 |  RAM; KINGSTON 16GB HypX (2x8GB)         |  PSU; Corsair AX1200i              |  GPU; GeForce GTX 980  |  CASE; SilentiumPC Gladius X80 Pure Black
MOUSE;  Zowie FK2  |  KEYBOARD; SS APEX #fnatic edition & Qpad MK-85 Pro Gaming  |  HEADPHONES; Qpad QH-85  |  MOUSEPAD; Razer Goliathus

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...