Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[WIDEO] Wywiad - Mike

Wilczek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zapowiada się ciekawie, zobaczymy co wyjdzie w praniu. ;)

Opublikowano

Posłuchałem 30 minut. Przerwy pomiędzy pytaniem a odpowiedzią powinny być skrócone (z 10 sekund trwa jedna .-.) i te dopowiedzenia "to się wytnie przy montażu" także. Najwidoczniej NIKT tego nie obrabiał, co mnie bardzo smuci.

Wywiad przez ten czas ciekawy, ja niestety dalej nie chcę słuchać, za długie.

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Wywiad interesujący, ale to co mówią poprzednicy - za długi. 

Opublikowano

wytrwałem do końca ;d mimo failu z montażem, wywiad jak najbardziej udany. ciekawie i zabawnie ; )

Opublikowano

Przesłuchałem całość, ogólnie przyjemnie, trochę faili które nadały temu smaczek. Mi się podobało, lecz można by też przerzucić to na tekst, bo nie każdy ma tyle czasu co taki Digzu. ^^

Opublikowano

Obejrzałem do końca :O

Ogólnie całość wygląda tak, jakby to było nagrane i od razu wrzucone. Niepoucinane przerwy, momenty w których niektóre rzeczy powinny być wycięte a nie są, jakość też leży.

I takie tam

MPC Express: 300tyś. userów na forum - 8k odwiedzin pierwszego podcastu 
MPC News: Niemalże milion userów - Żaden film od dodania (4 miesiące) nie przebił 1k wyświetleń, hehe.

A co do upadłych @Mostro pozdrowionka :)

Opublikowano

yyyyyy yyyyyyyy yyyyyy yyyyy yyyyyy yyyyyyyy yyyyyyyy yyyyyyyyy yyyyyyyy yyyyyyyy yyyyyyyyyy yyyyyyyyyy yyyyyyyyyyyy yyyyyyyy yyyyyy yyyyyyy yyyyyyy yyyyy yyyyyyyyyy yyyyyyy yyyyy yyyyyyyy yyyyyyyyyyyyy

Nie liczać  :rolleyes: całkiem spoko, chociaż przerwy wkurwiające ;d

• 6 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...