Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]Nowy temat Dark Blood Online

4sweet

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie słyszałem o niej ani teraz, ani wcześniej. Nie.

@wlatca Serio? Takie mechanizmy są w wielu grach, zwłaszcza F2P - a chodzi w nich o to aby ludzie wydali kasę na płatną potkę ją odnawiającą. Nawet jeśli tego nie ma, to dodadzą za kilka tygodni/miesięcy.

@kotkowski Przez cenzurę nie wiem co chciałeś powiedzieć. Jak słaby system anty-bot to źle, a jak dobry to i tak nic to nie zmienia.

A jak gra jest od mniej niż tygodnia, to naprawdę trudno oceniać jej popularność. To jeszcze za wcześnie.

Opublikowano

@Fireho

chodziło mi że dobry, ale ten system cenzury MPC jest zły :C

A co do popularności, gra została zamknięta przez to, że została powierzona chujowemu wydawcy, została zamknięta mimo wielkiej popularności.

Co do odnawiającej potki, nie będzie. Jest kilka sposobów że ją odnowić, wszystkie darmowe.

a co do IS, są tam tylko przedmioty typu powiększony magazyn, czy zbroje kostiumowe, które nie dodają statów. Magazyn co prawda może dać przewagę, jednak wciąż niewielką :D

Mimo że nie ma nic, co pozwalałoby na łatwe zwycięstwo, widziałem mnóstwo osób, które kupiły DLC ( dostają kostium  + 2 potki XP, co prawda mają dzięki temu przewagę, jednak wciąż niewielką), oraz mnóstwo osób które jeżdzą na premiowych wierzchowcach (szybkość, ale tylko poza dungeonami, czyli po prostu nic ci nie daje)

76561198044975849.png

Best Member

Opublikowano

Nie słyszałem o niej ani teraz, ani wcześniej. Nie.

@wlatca Serio? Takie mechanizmy są w wielu grach, zwłaszcza F2P - a chodzi w nich o to aby ludzie wydali kasę na płatną potkę ją odnawiającą. Nawet jeśli tego nie ma, to dodadzą za kilka tygodni/miesięcy.

@kotkowski Przez cenzurę nie wiem co chciałeś powiedzieć. Jak słaby system anty-bot to źle, a jak dobry to i tak nic to nie zmienia.

A jak gra jest od mniej niż tygodnia, to naprawdę trudno oceniać jej popularność. To jeszcze za wcześnie.

Chodziło mi o słowo Zaje.bisty.

tak jak mówił kotkowski, w IS'ie kupisz tylko wierzchowce, powiększone magazyny czyli w zasadzie nic wpływającego zbytnio na rozgrywkę.

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...