Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]Nowy temat Dark Blood Online

4sweet

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dark Blood to dungeonówka, która przywędrowała do nas w Korei Południowej. 

Nie jest to trójwymiarowy MMORPG, tylko 2D/2,5D.

DB Online nie grzeszy oprawą wizualną, jednak było to celowe zagranie twórców, a nie konieczność wywołana brakiem funduszy. Chcieli oni wrócić do oldskulowych arcade’ów, popularnych w latach 90-tych i to im się chyba udało, bo wszystko jest tutaj nadzwyczaj zręcznościowe i minie sporo czasu, nim ogarniemy wszystkie umiejętności, klawiszologię i kombosy. A to właśnie kombosy są kluczem do zwycięstwa we wszystkim duelach.

Poza tym – standard, jeśli chodzi o instancjonowane MMORPG. Bierzemy zadanie, wchodzimy na dunga (o kilku poziomach trudności) i staramy się jak najszybciej i jak najefektowniej pokonać mobków i końcowego bossa.

źródło mmorpg.org.pl

TRAILER

Gra została otworzona ponownie 22 lipca 2014 roku.

Do wybrania jest 6 klas oraz 12 sub-klas.

Nie jestem pewny ale bodajże do tej gry nie ma jeszcze hacków.

Gra jest dostępna na steam

http://store.steampowered.com/app/267790/

wjub1h.jpg

Opublikowano

W tytule "Nowy temat ...", rozumiem, że chodzi Ci o dział dla tejże gry?

Opublikowano

Jestem za. Gra już kiedyś istniała na rynku i cieszyła się dużą popularnością, jednakże 1,5 roku temu zamknięto ją(nwm czemu) i teraz na nowo powstała, a wydaje ją Nexon. 
Gra jest dostępna za free na Steamie wraz z osiągnięciami i innymi duperelami. 

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Opublikowano

Pfff, nie słyszeliście o grze, bo dopiero w środę "odżyła". To że nie słyszeliście, to nie znaczy że trzeba ją skreślać.

Gra jest wspaniała, choć grafika nie jest najlepsza, to gameplay z*******y. Choć gra jest F2P i jest w niej ItemShop, to nie jest to Pay2Win. W IS'ie można kupić tylko pierdoły typu wierzchowiec gównodajec, fryzury itp.

Fajny w tej grze jest też system Stressu, czyli staminy. Wchodząc na dungeony, powoli zjada nam stamine. Jeżeli nam się skończy, nie można wchodzić na dungeony czyli nie można expić. Oczywiście można zrobić dzienną misję w której nagrodą jest potion dający 20 stressu.

Ja jestem na tak, choć gra jest mało znana, to może dzięki mpc pojawi się na niej więcej osób, a myślę że pytań będzie dużo.

@kotkowski

Opublikowano

To że nie ma hacków ma być powodem?

Gra stała się dość popularna, mimo że odżyła w środę.

Mają z*******y system przeciwko botom.

Co do hacków, przecież administratorzy mówili, że C ma się zmienić z Cheat na Community

@A tak, zapomniałbym, gdybym nie napisał tego, pewnie połowa by hejciła że spam:

WIELKIE POGRUBIONY COMIC SANSOWE TAK

76561198044975849.png

Best Member

Opublikowano

NA TAK

Nie zgadzam się, że gra jest nie popularna.

Pisały o tym różne, mniej i bardziej popularne portale o mmo, z tego względy, że gra jest świetna w swoim rodzaju i grywalna.

Można grać na padzie :D.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...