Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Masakryczny nick na LC PL

Pan Neoś

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wstawię tu SSa, którego mój znajomy zrobił dziś, grając w PLa. Mam nadzieję, że się nie pogniewa, że to tu wstawiłem. O matulu :O z takim nickiem bym nawet nie pojawił się w grze, co wspominając o regularnym graniu. xD

843641406148627922683.png

zSCFQrN.png

Opublikowano

Ja bym się nie pokazał na nicku Neoxyh na PLu i z tego powodu mam wstawiać ss na forum? :)

@ fajna słit foteczka  

Opublikowano

No cóż. Nick jak nick. Niektórzy preferują normalne nazwy, a inni wolą się 'wyróżnić' z tłumu i używać nieco dziwniejsze. :p Ten i tak nie jest jeszcze szczytem możliwości. :P

Opublikowano

Nick jak nick.. Może faktycznie "specyficzny", ale widziałam gorsze - nawet bardzo... Nawet nie chciało mi się SS robić a co dopiero afere o to kręcić.. ;P

Opublikowano

Ojej, wielkie mi halo. Każdy ma dziwny nick, oprócz mnie LOL xD

A ten jakoś się nie wyróżnia specjalnie, jak @Boomwuayash napisała - bywały gorsze, takich ss można by było wstawiać tysiącami codziennie, bo ludzka "twórczość" nie ma granic.

• 3 tygodnie później...
  • 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Serio? Ja się zawsze trudzę zeby dobrać klimatyczny nick i żeby się fajnie prezentował a tu takie coś :O Trudno uwieżyć w takie coś :D

Rly? :v Nikt nie każe Ci się trudzić. Dla niektórych głupie nicki są wizytówką. :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...