Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak sądzicie jak zachowałaby się ludzkość w czasie kataklizmu ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No załóżmy że jest apokalipsa zombie i jak sądzicie jak zachowa się ludzkość ? Każdy weźmie d*** w troki i będzie się martwił o siebie czy zbiorą się w jakimś bunkrze zamku czy coś i będą się chronić ?

Opublikowano

Część pewnie by sama poradziła sobie, część razem ale też zawsze się znajdzie taki typowy przeciwnik(p********y Cerbrerus) który będzie wykorzystywać zombie przeciwko innym aby zdobyć władzę. No a bohaterzy drugoplanowi pewnie by w schronach się schowali tam gdzie policja im każe a służby po prostu by z nimi walczyły.

#joke

Zombie zobaczyłyby Tuska i zaczęłyby uciekać żeby nie zostać opodatkowanym za robactwo.

Opublikowano

Hehehehe xD Tusk dobry na wszystko. Ale jakiej temperatury ? Oni/e nie czują. Mają wyjebane na temperaturę i warunki atmosferyczne (w Polsce nie ma Orkanu Ksawery ani trąb powietrznych) A robactwo ? No może ale po 200 latach dopiero chyba. Polecam świt żywych trupów. Wciąga jak nie wiem co.

Opublikowano

Ja bym opuścił bliskich (byliby przecież kulą u nogi), zdobył drogą kradzieży jakikolwiek pojazd, broń (kij baseballowy, noga od stołu) i przemieszczał się po świecie przebijając się przez zastępy nieumarłych.

Opublikowano

Roboty, wszędzie ku##a roboty. Mordował każdego jak wlezie. Zbierał ekwipunek, odwiedził najszybciej posterunek bo broń palną, granaty i inne gówna.

yiWCsl1.png
Opublikowano

Ja bym opuścił bliskich (byliby przecież kulą u nogi), zdobył drogą kradzieży jakikolwiek pojazd, broń (kij baseballowy, noga od stołu) i przemieszczał się po świecie przebijając się przez zastępy nieumarłych.

ciekawe jak długo.. to nie Dead Rising :p

Opublikowano

ciekawe jak długo.. to nie Dead Rising :p

A co nam z twojego horroru? Przecież to nie realny dokument.

Opublikowano

Ja bym expił w spokoju, bo serwery świeciłyby pustkami. :>

Jeżeli mi odpowiadasz, oznacz mnie:

@Pattern.

Wtedy na pewno odpiszę ;)

Opublikowano

ale żeś dojebau.

Dlaczego zombie? (filmy i gry PC które zjadły Ci muszk) wiem że mózg k*rwa hejterzy za dyche..

Zombie nie istnieje więc podałeś chyowy przykład

Ale dobra..

Ja to bym brał komputer i uciekał.

Tak na poważnie to sądzę że NASA i te sprawy zaczęłyby działać i zombie nie ma szans w pojedynku z bronią XXI wieku.

Podaj inny przykład.

Np. leci kometa i za tydzień pierd*lnie w Ziemie.

Wszyscy by się zapakowali w samoloty i heja w kosmos :D

40922277020460886480.jpg

Opublikowano

Weźmie się wiadomo których na mięso armatnie i jakoś to pójdzie.  B)

Co do zachowań cywilów to myślę, że by uciekali, to chyba jasne.  o.O

Opublikowano

Np. leci kometa i za tydzień pierd*lnie w Ziemie.

Wszyscy by się zapakowali w samoloty i heja w kosmos :D

Sugerujesz, że Ci, których stać na lot w kosmos, zabraliby kogokolwiek bezinteresownie?

Opublikowano

Starał bym się chronić pewną osobę, w zasadzie tyle.

Tak jest.

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

Prawda jest taka, że podczas takiego kataklizmu każdy by myślał o sobie, jak by tu swoją dupe uratować.

Wolałby kogoś innego wydać w zamian za swoje życie, poprostu by sie bał.

Opublikowano

Pojechałbym do Czech się zajebać... daleko nie mam.

Ewentualnie wjebałbym się na najwyższy kopalniany komin w kraju w nadziei, że żaden zombie mnie tam nie złapie :)

^ Do tego też daleko nie mam, bo mam go za blokiem ;p

Opublikowano

Tusk by wykończył ich podatkami, więc nie mamy się czego bać.

Opublikowano

Hehehehe xD Tusk dobry na wszystko. Ale jakiej temperatury ? Oni/e nie czują. Mają wyjebane na temperaturę i warunki atmosferyczne (w Polsce nie ma Orkanu Ksawery ani trąb powietrznych) A robactwo ? No może ale po 200 latach dopiero chyba. Polecam świt żywych trupów. Wciąga jak nie wiem co.

Kur*a koleś czy ty odróżniasz fikcję od rzeczywistości? Ktoś powinien się tobą poważnie zainteresować, może jakiś odwyk od internetu by się przydał.

Opublikowano

Tak na prawdę nikt nie wie jak by się te zombiaki zachowywały, jak ich zabić. Wszyscy gadacie "doświadczeniem" tylko z seriali typu TWD itp...

13759664181.jpg

' To czysty hip-hop, co będzie trwał wiecznie,

Masz tylko moment by go poczuć, więc spiesz się

Prawdziwy hip-hop, co będzie trwał wiecznie.

Do zobaczenia wkrótce u ciebie w mieście! '

Opublikowano

Nie mają prawa przetrwać dłużej niż pół roku. Co z tego, że nie czują? lol. Zombie to żywe trupy, które gniją jak normalne truchło. Wysoka temperatura = szybciej zgniją, niska temperatura - zamarzną, poodmrażają kończyny. Co do robactwa. Znajdź sobie zdechłą mysz/sam zabij (człowiek też może być, ale sąsiedzi się skapną), znajdź jakieś miejsce na podwórku i ją tam zostaw. Daję max tydzień/dwa i zostaną same kości :)

poprawka.png

____________________ 馬鹿は死ななきゃ治らない ____________________

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...