Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte][Sugestia]Usunięcie Banneru w majnkrafcie

Gość Majoreq.

...  

9 użytkowników zagłosowało

1. 1. Twój głos:

• Tak
      6
    • Nie
      3
    • Jestem neutralny
      0

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Majoreq.
Opublikowano

Ja prosto jak drut.

Kto jest za wyjebaniem banneru w diabły?

Opublikowano

Nie wiem czemu, ale coraz bardziej nudne staje się pisanie, że ma być nowy i ma być zmiana w publikacjach - teraz tylko czekamy na realizację przez Lord Makina i chyba Miszcza.

Nie.

BTW. http://www.mpcforum.pl/topic/1250807-obowiazkowy-banner-do-publikacji-serwera-minecraft/

Skoro moderatorzy działu są przeciwni, to nie ma co się spierać. Poza tym zgadzam się z tym Panem.

Nie.

Gość Majoreq.
Opublikowano

Nie wiem czemu, ale coraz bardziej nudne staje się pisanie, że ma być nowy i ma być zmiana w publikacjach - teraz tylko czekamy na realizację przez Lord Makina i chyba Miszcza.

Nie.

BTW. http://www.mpcforum.pl/topic/1250807-obowiazkowy-banner-do-publikacji-serwera-minecraft/

Ale poco Wam nowy lepszy? Ten banner nic nie daje. Chcecie się pochwalić, że coś robicie? Tak samo jak euro-parlament wymyśllił ustawę o "krzywiźnie banana", nic to nie dało, ale za to ludzkość wie, że coś tam robią...

Opublikowano

Ale poco Wam nowy lepszy? Ten banner nic nie daje. Chcecie się pochwalić, że coś robicie? Tak samo jak euro-parlament wymyśllił ustawę o "krzywiźnie banana", nic to nie dało, ale za to ludzkość wie, że coś tam robią...

Na razie bannery wyglądają na zbędne, jak teraz wejdzie w życie mpcforumowy banner i inne dodatki to stanie się przydatny.
Opublikowano

Na razie bannery wyglądają na zbędne, jak teraz wejdzie w życie mpcforumowy banner i inne dodatki to stanie się przydatny. 

To nie lepiej zrobić tak, żeby był on wymagany dopiero gdy miszczu zrobi ten forumowy baner, a teraz tego nie wymagać? Co do sugestii jestem na tak, mimo że w ogóle mnie to nie dotyczy.

Opublikowano

Skoro moderatorzy działu są przeciwni, to nie ma co się spierać. Poza tym zgadzam się z tym Panem.

Nie.

Opublikowano

To nie lepiej zrobić tak, żeby był on wymagany dopiero gdy miszczu zrobi ten forumowy baner, a teraz tego nie wymagać? Co do sugestii jestem na tak, mimo że w ogóle mnie to nie dotyczy.

I bawić się w kilkukrotną edycję regulaminów? Po co.

Lider wypowiedział swoje zdanie, skoro ma być to będzie.

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

Nie.

"Upadli powstaną"

Opublikowano

Nie.

giphy.gif ­

Opublikowano

Nie.

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...