Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Paczka skryptów dla Free userów + przydatny program

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ehhh... Chodzi mi o to że Spierdoliny z Brązu dzięki Bot of Legends  wpierdalają się potem do platyny i kozaków  zgrywają i jeszcze  ci piszą na czacie SKILL po jakieś akcji.

Co racja to racja :) ja mam golda 5 a bylem w brazie 5 w tym sezonie i zeszlym , ale to nie przez bola bo mam go dopiero 3 dni a w sumie to ani razu nim nie zagralem rankeda bo mam bana do dzis xDD

Opublikowano

A co jest najlepszą kontrą na bola? xD poza tym mam pytanie :rolleyes: Kiedyś w grze jak leciałam Yi na Blitza, za cholerę nie mogłam go zautoatakować. Żadneg stuna nie dostałam, cc ani nic takiego, nie miał też żadnego itemu który by takie coś zrobił( ale czy w ogole jest taki item xD ). Byłam wystarczająco blisko, by bez problemu go zabić bo był na LOW HP - czemu nie mogłam w ogóle go uderzyć? :( może taki skrypt też jest? xD

nie mam pojęcia czym mogło to być spowodowane. skryptu takiego nie ma :)

I właśnie tacy ludzie jak ty, psują piękno tej gry. Przez spierdoliny z brązu na skryptach.

AutoSmite - Rly ? nie umiesz kliknąć F czy tam D gdy potworek będzie miał odpowiednią ilość HP ?

EzLastHit - Kolejny problem uderzenia Potworka by zadać mu ostateczny cios ?

FGE - unika skillshoty - To już jest śmiechu warte.

Mam nadzieję że kiedyś was wyłapią i pobanują w pizdu.

tak. sam wbiłem bronze <platyna 3> a dzięki bolowi uciekłem do silvera <diament 2>. no cóż, taki mój los. jestem ciotą, idiotą, zerem. bywa. ale szczerze? mam Twoje słowa głęboko gdzieś. to forum o botach więc piszę coś zwiazanego z botem. nie podoba się ? znajdź sobie inne forum. NQ

rbd2t1.png

Opublikowano

Zrozum to gównie wreszcie .... Co zrobisz w swoim Diamencie jak BOL przestanie działać ?  Będziesz gównem, i będziesz niszczyć mi grę bo nie ogarniesz tego poziomu bez programu wspomagającego. 

A BOL wiecznie istnieć nie będzie. 

Zdaj sobie z tego sprawę.

Opublikowano

Zrozum to gównie wreszcie .... Co zrobisz w swoim Diamencie jak BOL przestanie działać ?  Będziesz gównem, i będziesz niszczyć mi grę bo nie ogarniesz tego poziomu bez programu wspomagającego. 

A BOL wiecznie istnieć nie będzie. 

Zdaj sobie z tego sprawę.

to już jest mój problem, nie Twój. a niszczyć gry Ci nie będę bo do twojego bronzu nie spadnę, przykro mi. 

koniec dyskusji - forum o botach więc mam prawo dawać tutaj to co związane z botami

rbd2t1.png

Opublikowano

Możesz zastąpić ten script menadżer tym, znacznie lepszy :)

http://botoflegends.com/forum/topic/1739-program-sidas-script-manager/

Btw po co robić paczki skoro można sobie pobrać z 'All In One 1st', liby z 'Library Updater' i mieć wszystko zawsze aktualne ?

manager sidy nie jest lepszy. ten jest o wiele wygodniejszy...

a po co paczki? hmm. nazwy są dobre a każdy z nich ma auto updater :)

nie namawiam do pobrania, każdy ma wolną wolę :)

rbd2t1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...