Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Paczka skryptów dla Free userów + przydatny program

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

pewnie już stęskniliście się za swoim kochanym NothemaN'em :D

oks, to co wczoraj z małym minusem (za co miałem bana :<)

paczka zawiera ok 90 skryptów do postaci 

+

FGE - unika skillshoty

AutoSmite - logic

EzLastHit - last hituje :)

liby - aktualne na dzień dzisiejszy

pluginy - potrzebne jest sac:r (jeśli nie wiesz jak zdobyć pisz na gg, nr masz w profilu)

+

program - idealny dla free userów. 5 skryptów to nie problem :)

1. pobierasz paczke :

http://www.speedyshare.com/ntkVy/Desktop.rar

skan :

https://www.virustotal.com/pl/url/96a96359539b2734c1e0ea9230b6c2b72e027b625273c1d2f74b349205f41f10/analysis/1406139754/

2. wypakowujesz ją do folderu BoL'a

3. uruchamiasz Script Manager

4. jeśli chcesz dodać skrypt do BoL'a zaznaczasz skrypt po lewej stronie i klikasz to co na obrazku kolorem zielonym

jeśli chcesz zwolnić miejsce w BoL'u zaznaczasz skrypt po prawej stronie i klikasz to co kolorem czerwonym

5. w custom script (BoL) klikasz ppm na dowolny skrypt i wybierasz ,,reload scripts''

57097556437860719647.png

masz jakieś pytania? wal śmiało :)

postaram się pomóc jak tylko będę mógł :)

W przyszłości paczka dla Vipów :)

liczę na Like

rbd2t1.png

Opublikowano

raczej dla "nie umiem grać" a po za tym ładny  poradnik, ale jakbyś dodał jakieś kolory by był bardziej przejrzysty 

Opublikowano

raczej dla "nie umiem grać" a po za tym ładny  poradnik, ale jakbyś dodał jakieś kolory by był bardziej przejrzysty 

kolory nie zawsze poprawiają przejrzystość :)

zaznaczone jest to co najważniejsze :)

zapraszam do oceny :)

rbd2t1.png

Opublikowano

Dzięki! LOL! :D Wejdź na gg, sprawa. :3 (oczywista)

Szukasz Game Mastera albo Moderatora Forum? Może brak ci Newsów na stronie głownej? Wejdź do mojego tematu. >>CLICK<<

Opublikowano

Masz jakies skrypty co ulatwia gre ? Takie zajebiate zebym sie jak rambo poczol. bo ja kurwa jego mac 2/5 gier przegralem kurwa jego mac

qxlwfo.jpg

Opublikowano

Masz jakies skrypty co ulatwia gre ? Takie zajebiate zebym sie jak rambo poczol. bo ja k***a jego mac 2/5 gier przegralem k***a jego mac

FGE SAC i AutoSmite

mi te 3 wystarczą żeby było spoko. a do postaci? Ryze by @Marcoly lub np. hmmmm syndra by honda7

rbd2t1.png

Opublikowano

A cos zeby uniki mi robiło bo blitzcrankiami teraz nakurwiaja na bocie

Freaking good evade - FGE

jest w tej mojej paczce

dla free ogarnie ale imo i tak to bida :D

przeciętna platyna lepiej unika :D

rbd2t1.png

Opublikowano

Dzięki wielkie :D i również dzięki za wyrozumiałość i pomoc na GG ;)

Nie ma sprawy. Polecam sie na przyszlosc ;)

Zrób jak najszybciej takie coś do VIP'a :D

A tak ogólem spoko paczka dla free userów:)

Jutro po poludniu postaram sie cos takiego zrobic :)

rbd2t1.png

Opublikowano

Pobieram , obczaję , dam edita

@Edit

Pięknie ładnie wszystko śmiga wczoraj bronze IV na smurfie dzisiaj Silver II :D

zgJ0B8x.jpg

Opublikowano

mi Freaking Good Evade unika zawsze grabów Blitza B)

tak, nie jest to aż tak słabe :). unika jeszcze np eza czy lee sina. jednak ma problemy no z cassio czy np syndrą

rbd2t1.png

Opublikowano

no fakt, na Cassio mi nie unikało z tego co pamiętam, ale np. Xeratha omija wszystko. Jego ulti jest bezwartościowe jeżeli ktoś ma FGE w enemy B)

chodzi głównie o prędkość skill shota oraz i jego "wielkość". wiadome jest że bez flasha / dasha dobrze użytego np tibersa annie nie ominiesz, geab blitza wręcz przeciwnie. ezVade unika wszystko... no ale to dla Vipa :(

rbd2t1.png

Opublikowano

tyle co mi ten darmowy skrypt proponuje, tyle mi wystarcza. nie chciałabym by bol robił za mnie wszystko, niech tylko mi pomaga  :D i na Ziggsa jest dobre, ah jo  B)

787741420213763595569.jpeg

Opublikowano

tyle co mi ten darmowy skrypt proponuje, tyle mi wystarcza. nie chciałabym by bol robił za mnie wszystko, niech tylko mi pomaga :D i na Ziggsa jest dobre, ah jo B)

kto jest najlepszą kontrą na ziggsa? BoL. zawsze tak było i zawsze tak będzie. z fge ziggs jest ussales.

tak, jak na darmowy skrypt myślę że nie jest on najgorszy :)

rbd2t1.png

Opublikowano

A co jest najlepszą kontrą na bola?  xD  poza tym mam pytanie  :rolleyes: Kiedyś w grze jak leciałam Yi na Blitza, za cholerę nie mogłam go zautoatakować. Żadneg stuna nie dostałam, cc ani nic takiego, nie miał też żadnego itemu który by takie coś zrobił( ale czy w ogole jest taki item xD ). Byłam wystarczająco blisko, by bez problemu go zabić bo był na LOW HP - czemu nie mogłam w ogóle go uderzyć? :( może taki skrypt też jest?  xD

787741420213763595569.jpeg

Opublikowano

I właśnie tacy ludzie jak ty, psują piękno tej gry. Przez spierdoliny  z brązu na skryptach.

AutoSmite - Rly ?  nie umiesz kliknąć F czy tam D gdy potworek będzie miał odpowiednią ilość HP ?

EzLastHit - Kolejny problem uderzenia Potworka by zadać mu ostateczny cios ?

FGE - unika skillshoty - To już jest śmiechu warte.

Mam nadzieję że kiedyś was wyłapią i pobanują w pizdu. 

Opublikowano

ehhh... Chodzi mi o to że Spierdoliny z Brązu dzięki Bot of Legends  wpierdalają się potem do platyny i kozaków  zgrywają i jeszcze  ci piszą na czacie SKILL po jakieś akcji.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...