Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fishbot - ograniczenie czasowe?

malholn

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szlyszalem plotki ze na globalu ponoc mozna lowic 4h maks dziennie to prawda? bo inaczej dostanie sie bana za botka . ile w tym prawdy ?

Opublikowano

Prawdy w tym jest sporo.

Może nie sztywno 4h, ale nie możesz łowić zbyt długo bo nie dość, że GM'i sprawdzają

to jeszcze client wysyła logi i dostajesz bana prawie z automatu.

Polecam trochę bocić, wyjść, trochę bocić, wyjść itd.

Nie daje to 100% gwarancji na nie dostanie bana, ale zmniejszy prawdopodobieństwo jego otrzymania.

Opublikowano

Zacytuje z jednego forum :

"fishbot – aktualnie na wszystkich serwerach globalnych Metin2 wdrożono system który automatycznie banuje osoby łowiące na fb ponad 4 h dziennie. By uniknąć blokady konta bota można zostawiać na 4h co każde 24 godziny. Puki co nie znane jest żadne skuteczne obejście tego problemu."

Opublikowano

Nwm co to za forum, ale wątpię, że logi są wysyłane sztywno co 4h.

Obstawiam, że coś koło tego, ale dokładnie to się raczej nie dowiemy.

Już pisałem - ja polecam łowić 3-4h, wyłączyć na 1h i znowu odpalić.

Btw. Dobre to forum jak póki przez u xD

Opublikowano

A da się jakoś zablokować wysyłanie logów ? Nie wiem czy ja mam po prostu pecha czy co ale łowiłem na 2 kontach dwie godziny jednego dnia potem wyłączyłem następnego dnia odpaliłem znów i po 10 min dostałem bany w tym samym czasie, dodam że nikt do mnie nie pisał bo patrzyłem co 5 min na nie dotały bany a potem połączyli te fishboty i dostałem perma na koncie głównym 70 lvl więc nie polecam zabardzo ryzykować, chyba że isteje sposób by blokować wysyłanie logów ;/

2hnxutd.jpg
Opublikowano

A da się jakoś zablokować wysyłanie logów ? Nie wiem czy ja mam po prostu pecha czy co ale łowiłem na 2 kontach dwie godziny jednego dnia potem wyłączyłem następnego dnia odpaliłem znów i po 10 min dostałem bany w tym samym czasie, dodam że nikt do mnie nie pisał bo patrzyłem co 5 min na nie dotały bany a potem połączyli te fishboty i dostałem perma na koncie głównym 70 lvl więc nie polecam zabardzo ryzykować, chyba że isteje sposób by blokować wysyłanie logów ;/

Na ten moment nie ma możliwości na zablokowanie wysyłania logów.

Może ktoś kiedyś zrobi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...