Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Koniec z Enforce

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To i tak działa jak g****o xD Włączyłem i wyłączyłem.

zainstalowalem, właczyłem, ustawiłem skrypty i gralem -.-  no tak straszne gówno, bo przecież ty zrobiles lepsze

fjlw0o.jpg

Opublikowano

zainstalowalem, właczyłem, ustawiłem skrypty i gralem -.- no tak straszne g****o, bo przecież ty zrobiles lepsze

Auto Enforce z gamesupport? aha.

Opublikowano

obecnie w sieci krąży +/- 5 działających enforce bądź tipów jak je uruchomić. jedną wielką wskazówką jest @Marcoly

nie dziękuj stary za spam na pw :D

i nie, to nie koniec z enforce. to że osoba z auto installerem mówi o końcu nic nie znaczy

rbd2t1.png

Opublikowano

Jedyne co nowego napotykam o nowym enforcie to to żę pojawiaja sie osoby które chcą go sprzedać, jednak nadal nei wiadomo czy t o faktycznie dziala.

fjlw0o.jpg

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

nie ma spugy czy jak mu tam to nie byle plotka nie da sobie tak po prostu podpierniczac kasy :-) zabezpieczyl sie i to bardzo dobrze wiec trzeba bulic hajsy :D

Opublikowano

nie ma spugy czy jak mu tam to nie byle plotka nie da sobie tak po prostu podpierniczac kasy :-) zabezpieczyl sie i to bardzo dobrze wiec trzeba bulic hajsy :D

Głupi jesteś prawdopodobnie i tyle ;]  Enforce działa i ma się świetnie.

Myślicie, że wy cebule napiszecie z bulu i rzalu "enforce nie działa" bo wam nie działa to ktoś wam to udostępni żeby pokazać, że działa? Ahh no tak chcecie publikacji by potem KRUL (bo jak inaczej nazwać wielebnego Zaraksa) mógł napisać tutorial jak zainstalować Enforca i mógł zgarnąć RISPEKT od Polszy.

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

A niech wypierdalaja z tym enforce (czy jak mu tam) bardzo dobrze. 30 zl na miecha? Co drugi z was od ojca czy matki z portfela na fajki w ciagu tygodnia wiecej bierze. Crackow sie zachcialo... do uzytkownikow BoL'a nic nie mam, a do cweli (bo tak ich trzeba nazywac) napierdzielajacych z enforce to juz tak... ja z tego powodu sie niezmiernie ciesze.

Po 2.

Od kiedy mpcf popiera cracki? Co ten temat tu jeszcze wgl robi?

Opublikowano

A niech wypierdalaja z tym enforce (czy jak mu tam) bardzo dobrze. 30 zl na miecha? Co drugi z was od ojca czy matki z portfela na fajki w ciagu tygodnia wiecej bierze. Crackow sie zachcialo... do uzytkownikow BoL'a nic nie mam, a do cweli (bo tak ich trzeba nazywac) napierdzielajacych z enforce to juz tak... ja z tego powodu sie niezmiernie ciesze.

Po 2.

Od kiedy mpcf popiera cracki? Co ten temat tu jeszcze wgl robi?

Pewien moderator działu LoL wylizał u Miszcza, który ubłagał u Makina zgodę na umieszczenie PIRACKIEGO oprogramowania pieprząc, że to nie jest crack tylko EMULATOR. Wiem, ze to emulator ale taka sama rola jak cracka - nie płacisz a masz.

A "my" czyli Ci, którzy to posiadają nie podzielą się za darmo bo będzie jak wtedy.. Mistrz Zaraksik udostępnił cebulom i BANG po enforcie. Sami szukajcie.

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...