Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Koniec z Enforce

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A wy nadal myślicie, że hyunk jest jedynym dev enforce vipa? ;)

Oni nie wiedzą jak wyciągnąć auth.php z enforce ani po co jest <License isVip='1'/> (packet sniffer op), więc czego się spodziewasz? :)

Opublikowano

Oni nie wiedzą jak wyciągnąć auth.php z enforce ani po co jest <License isVip='1'/> (packet sniffer op), więc czego się spodziewasz? :)

ja nie wiem a co to

ale mi dziala bo mam koleguw hehe

Opublikowano

To nie HuyNK robił enforce także ten gość ma gówno do gadania czy to będzie działać,  czy też nie :D

Opublikowano

To nie HuyNK robił enforce także ten gość ma gówno do gadania czy to będzie działać,  czy też nie :D

Wystarczy porównać jego angielski z tym z enforce xD

Opublikowano

Jeśli się nie mylę to jedyne co HuyNK zrobił to jakiś ujowy programik dla biedaków umysłowych, który paroma kliknięciami robił za nas te wszystkie czynności potrzebne do działanai env. Dzyli instalował Arylica (czy jak to się nazywa) i ustawiał DNS.

Opublikowano

Jeśli się nie mylę to jedyne co HuyNK zrobił to jakiś ujowy programik dla biedaków umysłowych, który paroma kliknięciami robił za nas te wszystkie czynności potrzebne do działanai env. Dzyli instalował Arylica (czy jak to się nazywa) i ustawiał DNS.

To i tak działa jak g****o xD Włączyłem i wyłączyłem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...