Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]Koncepcje projektów

Arkeus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, pragnę poruszyć problem, który dotyczy prawie każdego programisty i możliwość pomocy z rozwiązaniem naszego problemu :)

Chodzi mi o stworzenie działu w Niezbędniku Cheatera o nazwie Koncepcje Projektów, znajdowały by się tam różne projekty, ciekawe wizje, na programy, które można było by zrealizować.

Poważnym problemem wielu programistów, jest nie to jak pisać ale co pisać, co pisać aby podszkolić swoje umiejętności, zrobić coś pożytecznego a zarazem podpatrzeć koncepcje innych programistów, którzy ten sam problem, ten sam projekt mogli rozwiązać, wykonać, zaprojektować w inny sposób. Daję to duże możliwości rozwoju, ten kto piszę, z pewnością zdaję sobie sprawę, że najważniejszym elementem pisania aplikacji jest jej zaprojektowanie krok po kroku.

Mam nadzieję, że spodoba wam się mój pomysł :)

Opublikowano

Można by ustalić jakiś regulamin odnośnie tego działu i jasno sprecyzować reguły odnośnie wstawiania projektów, pomysłów. Między innymi zakaz proszenia o projekty tylko samo dawanie pomysłów (sprawy wyglądają podobnie jednak da się to rozróżnić). Dodatkowo myślę, że zainteresowanie było by na tyle umiarkowane, że lista projektów już opisanych mogła by widnieć w podpiętym temacie, a w regulaminie można dodać punkt, że każdy użytkownik przed napisaniem własnej propozycji ma obowiązek zapoznania się z lista wcześniejszych propozycji.

Opublikowano

Nawet nie musiałem czytać do końca, a już mnie przekonałeś. ;) Naprawdę by się przydało, zamiast jednego tematu gdzie jest jeden wielki syf.

[*]

Opublikowano

Również na tak :)

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Tak, bo to co ludzie dają w tych działach to porażka, same kalkulatory z 2 cyframi i notatniki bez możliwości zapisania.

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

Ogólnie jestem na tak ale dział będzie wyglądał tak "Zróbcie cheata do metina" "zróbcie cheata do minecrafta" :)

giphy.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...