Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rival Online | Cap 90| Automatic Events | Balanced & Longterm | Upgrade System | Amazing Feature | Join Us

rival-online

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

co sciagales nowego clienta czy co

"Gdy boję się stawiać czoła przeszkodom, które są na mojej drodze, zamykam oczy i wyobrażam sobie siebie w wieku 80lat. Czuje się jak starzec, który żałuje wszystkiego czego bał się dokonać w przeszłości, wszystkich niewykorzystanych szans i możliwości jakie miałem. Mowie wtedy do siebie z żalem : "Tak bardzo chciałbym być znowu młody...", wtedy otwieram oczy i magicznie znów jestem młody! "

• Odpowiedzi 127
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

nie w nowym folderze wypakowalem na nowo  i odpalilem

:D

jade po energetyka i siekiere ;D zaraz  bede ;D

Opublikowano

świeże info   " sorry, we are fixing the bugs and the site, today server will be opened again, please be patient, thank you "

"Gdy boję się stawiać czoła przeszkodom, które są na mojej drodze, zamykam oczy i wyobrażam sobie siebie w wieku 80lat. Czuje się jak starzec, który żałuje wszystkiego czego bał się dokonać w przeszłości, wszystkich niewykorzystanych szans i możliwości jakie miałem. Mowie wtedy do siebie z żalem : "Tak bardzo chciałbym być znowu młody...", wtedy otwieram oczy i magicznie znów jestem młody! "

Opublikowano

coraz bardziej mi sie wydaje ze to bd kicha ... juz niewstanie

Opublikowano

k***a dzien porazka...

od 7 rano robota w pelnym sloncu. Po pracy czlowiek szczesliwy biegnie po rower zeby jak najszybciej dojechac do domu i wkoncu odprezyc sie przy silku a tu rower zajebali a server offline ;|

Opublikowano

5h temu napisał ale do tej pory cisza nic zero info .

Opublikowano

ta cały dzień off strona off zero info nic , koniec. ... no chyba ze dacie wiarę ze admin tak ciężko cały dzień pracuje aby nam się lepiej grało

Opublikowano

no pieknie naprawiajcie juz to  pazdzierstwo   ja gram na innym dla zabicia czasu testuje Legend World nick Saper

Opublikowano

Wiadomość z FB:

Server is online now.
Website is working.
Rival - Online Fixed

Drops Sox Item Fixed .
Abys Cave Enter By 2 Silver Coin
increase sox accessory from monster
Uniques Damage Cave Dw Job Fixed .
Arena , Gold , Copper coins untradable .
Auto Equip Fixed .
Silk Per Hour Added 1Silk/H .
Vote4Silk Added 12 Silk Per Day
Limited IP Change To 2 Account Per Compter
Item Sos = Design D9 , Item Som , Sun = Design D10 ..
Reguard ,
Rival-Team

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

znow nie dziala japierdole :D

2h temu server offline for now we are fixing all the bugs. server will be online after 3H at max

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...