Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rival Online | Cap 90| Automatic Events | Balanced & Longterm | Upgrade System | Amazing Feature | Join Us

rival-online

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 127
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

..oraz ogarniają stronę :P szkoda, że tak późno, bo powinno być to dawno zrobione, ale ja mimo wszystko i tak jeszcze pogram, może server się rozkręci, bo nie jest najgorszy.

Opublikowano

server 2h off bo naprawiają kilka bugów spokojnie bd leciał ...

"Gdy boję się stawiać czoła przeszkodom, które są na mojej drodze, zamykam oczy i wyobrażam sobie siebie w wieku 80lat. Czuje się jak starzec, który żałuje wszystkiego czego bał się dokonać w przeszłości, wszystkich niewykorzystanych szans i możliwości jakie miałem. Mowie wtedy do siebie z żalem : "Tak bardzo chciałbym być znowu młody...", wtedy otwieram oczy i magicznie znów jestem młody! "

Opublikowano

dziękuje za odpowiedz server jest fajny mam ogromna nadzieje ze się rozkręci 

Pozdrawiam BlackEvil xD

Jak odpalą server to lecimy dalej expić na wingach. :D

Opublikowano

niespodziewany check ?

"Gdy boję się stawiać czoła przeszkodom, które są na mojej drodze, zamykam oczy i wyobrażam sobie siebie w wieku 80lat. Czuje się jak starzec, który żałuje wszystkiego czego bał się dokonać w przeszłości, wszystkich niewykorzystanych szans i możliwości jakie miałem. Mowie wtedy do siebie z żalem : "Tak bardzo chciałbym być znowu młody...", wtedy otwieram oczy i magicznie znów jestem młody! "

Opublikowano

info z face :  " sorry for restart server we working for setting up a new website. "

Opublikowano

n i e d z i a ł a :)

Opublikowano

to lipton wypajkowalem na nowo i juz nowe okienko jest ;D

WTT   SWORD 85 Sos / Bow 85 Sos :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...