Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 81
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Uczeń
Opublikowano

Mam szczerą nadzieję że server będzie tak dobry jak poprzednie edycje i przynajmniej tak dobry jak jego prezentacja. Życzę powodzenia i tylko czekam ;)

1792069e00b756d8gen.png

"insanity is doing the same thing over and over and expecting different results"

"głupim jest robienie w kółko tego samego i oczekiwanie innych rezultatów"

Kliknij mnie!

Opublikowano

@tirex Tak wszystko jest od tirexa.Nie ważne że prawdziwe gildiie tirexa mają backdoora,tab jest jego wiadomo  bo tirex napisał ! Wszystko jest jego ! Minecrafta przejmuje TIREX //kur* ty jesteś głupi czy tylko to wynika z twoich wypowiedzi ? @Nether Mówisz tak bo wyraziliśmy o twoim serwerze prawdziwą opinię,czyli odwdzięczasz się i wypisujesz głupoty,nie będziemy pisali pluginów które są na necie i są dobre[ehh a do serwerów factions nikt się nie czepia że "factions"] @xGruzlin FajnBoj tirexa ? Tylko mam pytanie 1 a mianowicie skąd to wiesz jeśli nie jesteś adminem i nie masz dostępu do ./pl ani używania"essentialsu" @Temat Piszcie co możemy dodać na serwer

Opublikowano

@tirex Tak wszystko jest od tirexa.Nie ważne że prawdziwe gildiie tirexa mają backdoora,tab jest jego wiadomo  bo tirex napisał ! Wszystko jest jego ! Minecrafta przejmuje TIREX //kur* ty jesteś głupi czy tylko to wynika z twoich wypowiedzi ? @Nether Mówisz tak bo wyraziliśmy o twoim serwerze prawdziwą opinię,czyli odwdzięczasz się i wypisujesz głupoty,nie będziemy pisali pluginów które są na necie i są dobre[ehh a do serwerów factions nikt się nie czepia że "factions"] @xGruzlin FajnBoj tirexa ? Tylko mam pytanie 1 a mianowicie skąd to wiesz jeśli nie jesteś adminem i nie masz dostępu do ./pl ani używania"essentialsu" @Temat Piszcie co możemy dodać na serwer

sa rozne metody ...

ale co takie dziecko jak ty moze wiedziec 

i wlasnie po co blokujecie dostep do sprawdzania pluginow skoro jak macie autorskie to i tak nikt inny by ich nie mial ???

czekaj zaraz wstawie screena z waszymi wszystkimi pluginami 44041421545822528546.png

Opublikowano

@xGruzlin Zakładam że to ss w jakimś notatniku kopiuj wklej i napisz post pod tematem :) ? Ale nie PRZEPRASZAM co takie DZIECKO jak ja mogę wiedzieć nie ?

Opublikowano

@xGruzlin Zakładam że to ss w jakimś notatniku kopiuj wklej i napisz post pod tematem :) ? Ale nie PRZEPRASZAM co takie DZIECKO jak ja mogę wiedzieć nie ?

widac ze gowno wiesz o serwerach 

Opublikowano

Serwer zapowiada się super no i nie trzeba sie męczyc by zalozyc gildie :D ZAGRAM :D

post-1171398-0-20996200-1405711681.png

Opublikowano

Query Pozdrawiam <3

Opublikowano

Uwaga przed napisaniem swojej opinii typu zje*any serwer, nie polecam, ale gówno itd. Chciałbym powiedzieć że już od 2/3 lat prowadzę serwer więc jestem w tym doświadczony. Powiem tyle zaczynaliśmy od prostego 20 slototwego serwera survival+frakcje teraz chcemy pokazać wam właśnie to jeżeli tylko jesteś tu po to by napisać głupi serwer 2/10 nie polecam, pewnie po 2 dniach upadnie lepiej stąd wyjdź :)

Nie polecam.

Na poprzedniej edycji wszedłem na serwer i dostałem bana. Za co? Za to, że grałem.

Q7UQgWE.png

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngref @DemomanHACK Straszysz nas botami ? ciekawe.Pozwolenie na używanie gildii ? Ha.Chcemy mieć gildiie których nie ma na innych serwerach,a to że sobie dorabiasz i każde inne giildie hejtujesz bo wiesz ;)  Ok teraz to wszelkich fanboy tirexa = nie zaśmiecajcie tematu 

Gildie są ukradizone ;)

logo.png

Opublikowano

Taaa napewno wbiłem w nocy do tirexa i je ukradłem... Zazdrość ze strony Tirexa i tyle p.s Nie dawno jeszcze pytał się o rady dot. serwera

Opublikowano

macie +10 za zmienianie nazw pluginow w plugin.yml

ehh trudno sie przyznac ze nie macie autorskich pluginow 

za takie oszustwa nie zagram

mhmm nie potrzebujemy takiego kogoś na serwerze c:

A gildie tirexa no pewnie że tirexa no a jakby nie

Nasze Gildie

Ldcg.png

Gildie Tirexa :c 

Mdcg.png

Opublikowano

mhmm nie potrzebujemy takiego kogoś na serwerze c:

A gildie tirexa no pewnie że tirexa no a jakby nie

Nasze Gildie

Ldcg.png

Gildie Tirexa :c 

Mdcg.png

Jak Widać chamski jak zawsze + pyskaty. Każdy potrafi ukraść plugin i zmienić go na swój ;)

logo.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...