Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Uwaga przed napisaniem swojej opinii typu zje*any serwer, nie polecam, ale gówno itd. Chciałbym powiedzieć że już od 2/3 lat prowadzę serwer więc jestem w tym doświadczony. Powiem tyle zaczynaliśmy od prostego 20 slototwego serwera survival+frakcje teraz chcemy pokazać wam właśnie to jeżeli tylko jesteś tu po to by napisać głupi serwer 2/10 nie polecam, pewnie po 2 dniach upadnie lepiej stąd wyjdź :)

Tutaj 1 reklama naszego serwera, ehh stare dobre czasy :)

https://www.youtube.com/watch?v=4rnBTriDdag&list=UUhHiKubIbxMPPnVtspso6cA

GoldenSurvival

Serwer na, który czekałeś...

374651403432309780650.png

Serwer wystartuję prawdopodobnie 19 sierpnia o godzinie 19:00

(nie chcemy mieć żadnych problemów i chcemy mieć wszystko gotowe w 100%)

Aders IP: s54.mineserv.eu:22045

Typ: Survival+ Gildie

Sloty: 150

Wersja: 1.7.X

783771403432309780650.png

Gildie

Na naszym serwerze posiadamy autorski plugin na gildie.

Postaraliśmy się, aby wszystko było dopięte na ostatni guzik.

Przygotowaliśmy dla Was wiele opcji, zaczynając od tagów przed

nickami, kończąc na systemie sojuszy.

Więcej informacji już wkrótce

Drop

Drop jak drop nic nadzwyczajnego :)

Nie wiemy jednak czy taki wam pasuje, jeżeli chcecie go zmienić piszcie.

Diamenty = 0.75%

Szmaragdy = 0.2%

Złoto = 2.0%

Żelazo = 2.5%

Proch = 0.5% (od 3 do 5)

Redstone = 2.0% (od 3 do 5)

Lapis Lazuli = 1.0% (od 3 do 5)

Perły = 0.1% (od 1 do 2)

Węgiel = 3.5%

Slime Ball = 0.5%

Nowe Craftingi

W tej chwili dokładnie nie wiemy jakie dokładnie dodać nowe itemy jednak myślimy nad

# Stown'iarka

# Obsydian'arka

# Item Spawnujący krowe

(masz propozycje? pisz!)

Tab

Tab robiony był 3 dni, jest w 100% gotowy

(Jednak Jeżeli chcecie by wyglądał inaczej, piszcie)

QLYf.png

Komendy gildii

Specjalnie pomoc gildii zrobiliśmy w prosty i przejrzysty sposób aby każdy mógł łatwo wszystko ogarnąć ;q

YLYf.png

Itemy na gildie

TLYf.png

Na tej edycji nie chcemy abyście siedzieli godzinami i zbierali itm na gildie Chcemy właśnie aby gracze którzy zagrają np tydzień po otwarciu serwera mieli równe szanse jak ci którzy są z nami od początku

Lista itm na gildie:

8 pereł

32 Diamenty

16 TnT

16 złotych jabłek

Według mnie jest to nie wiele itm potrzebnych na gildie więc z dobrą ekipą zbieranie ich może zająć godzinę

Tagi gildii

Tak, na serwerze zostaną dodane również tagi gildii nad głową.

Zmieniają się kiedy osoba jest w gildi jest pokojowo nastawiona lub posiada sojusz gildyjny

cMYf.png

dMYf.png

fMYf.png

Spawn

Noo spawn jest dalej w budowie, ale mamy nadzieje że wam sie spodoba :)

VLYf.png

A tutaj takie tam jedno zdjęcie c:

image.png

• Odpowiedzi 81
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zapowiada się świetnie, ale jak z każdym serverem trzeba poczekać aż wystartuje, a więc czekam. Więcej nie mogę napisać tu ; )

52718291273710441791.jpg

Opublikowano

Autorskie gildie ?. To odpowiedz mi jak pisany jest tab, TabApi, pakiety czy jakoś inaczej.

PS: Na pierwszy rzut oka widać, że są to gildie Tirexa.

Opublikowano

Autorskie gildie ?. To odpowiedz mi jak pisany jest tab, TabApi, pakiety czy jakoś inaczej.

PS: Na pierwszy rzut oka widać, że są to gildie Tirexa.

A teraz ja muszę ci coś powiedzieć ;_; a czy twoje gildie różnią się od gildii tirexa?? :c

Bo ja nie jestem nowy i wiem co się generalnie teraz dzieje i tak btw gwardzista sprzedawał twój "autorski plugin na gildie" ze zmienioną nazwą :c

HPYf.jpg

JPYf.jpg

Nie chce dawać ss bo wiesz :) 

No i jeszcze jedno znam tirexa (gram, grałem na jego serwerze byłem yt itd) i prawie co dziennie z nim pisze na początku chciałem kupić od niego plugin ale gdy pytałem się ile $ to mówił że nie wie -,-

Opublikowano

Serwer wydaję się bardzo dobry ;D 

Czy taki będzie ? Zobaczymy ;D

Powodzenia ;DDD

Zapowiada się świetnie, ale jak z każdym serverem trzeba poczekać aż wystartuje, a więc czekam. Więcej nie mogę napisać tu ; )

Dzięki za opinie :)

Opublikowano

@Heiler Kolejny pseudo fan Tirexa . Amen p.s A do ludzi z serwerami Factions nikt się nie czepia ehhh ;/ P.s czytaj wypowiedz blacka wyżej ten z tymi ss ;),a jeśli ten "Tirex" sprzedaje pl za $$$ a ty je wrzuciłeś do internetu za free to nwm czy to nie zgodne z jego tam jakąś licencją :D

Opublikowano

@Heiler Hahahhahahahah dobre ;-;.Ty chyba się w tirexie zakochałeś tylko miej na uwadze że udostępnianie jego pluginu za free może być niedozwolone tak btw.Plugin jest był i będzie nasz.Prezentacja z lifehard ? To już mnie całkiem rozwaliłeś..... @Temat ref

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngref @DemomanHACK Straszysz nas botami ? ciekawe.Pozwolenie na używanie gildii ? Ha.Chcemy mieć gildiie których nie ma na innych serwerach,a to że sobie dorabiasz i każde inne giildie hejtujesz bo wiesz ;)  Ok teraz to wszelkich fanboy tirexa = nie zaśmiecajcie tematu 

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngref @DemomanHACK Straszysz nas botami ? ciekawe.Pozwolenie na używanie gildii ? Ha.Chcemy mieć gildiie których nie ma na innych serwerach,a to że sobie dorabiasz i każde inne giildie hejtujesz bo wiesz ;)  Ok teraz to wszelkich fanboy tirexa = nie zaśmiecajcie tematu 

"to że sobie dorabiasz(co sobie dorabiam) i każde inne giildie hejtujesz(hejtuje tylko te gildie, który zawierają mój kod...) bo wiesz"  Właśnie nei wiem i takiej głupiej odpowiedzi w życiu nie widziałem. haha to chyba najbardziej śmieszna odpowiedź jaką w swoim życiu dostałem... Ja was nie strasze. Tylko ostrzegam, a co wy już z tym zrobicie to nie moja sprawa <3

Używacie mojej mapy i moich pluginów na własną odpowiedzialność i w dodatku oszukujecie graczy.

@MrBlackV8 to, że robiłeś 3 lata serwery nie nauczyło cię nawet, że jak piszesz, że są autorskie pluginy, a ich nie ma (lub są skopiowane z innych serwerów (xcr)) to automatycznie graczy tracisz. m.in. gracze się kiedyś dowiedzą o tym, że pluginy nie są autorskie. Lub też przez to, że na serwerze są lagi, a przez co spowodowane to już nie powiem... 

Opublikowano

"to że sobie dorabiasz(co sobie dorabiam) i każde inne giildie hejtujesz(hejtuje tylko te gildie, który zawierają mój kod...) bo wiesz"  Właśnie nei wiem i takiej głupiej odpowiedzi w życiu nie widziałem. haha to chyba najbardziej śmieszna odpowiedź jaką w swoim życiu dostałem... Ja was nie strasze. Tylko ostrzegam, a co wy już z tym zrobicie to nie moja sprawa <3

Używacie mojej mapy i moich pluginów na własną odpowiedzialność i w dodatku oszukujecie graczy.

@MrBlackV8 to, że robiłeś 3 lata serwery nie nauczyło cię nawet, że jak piszesz, że są autorskie pluginy, a ich nie ma (lub są skopiowane z innych serwerów (xcr)) to automatycznie graczy tracisz. m.in. gracze się kiedyś dowiedzą o tym, że pluginy nie są autorskie. Lub też przez to, że na serwerze są lagi, a przez co spowodowane to już nie powiem... 

tirex nie oszukuj mnie bo mi smutno :c

na ostatniej edycji też mówiłeś że mamy twój plugin ;_:

wywnioskowałeś to z tego tab'u :) dobrze pamiętam

Ckbg.png

I teraz weź powiedz skąd mamy twoją mapę?

Opublikowano

Chyba robiony przez tirexa w miesiąc ....

Nie kitujcie tak graczy, bo sie niedobrze robi...

Prezentacja takze z lifeharda ...

boże jaki ty jesteś nie dojebany...

1. Czemu niby prezentacja z lifeharda? 0 podobieństwa idioto -,-

2. Tab był edytowany 3 dni a z tym tirexem to wiesz...

3. Czemu niby oni kitują graczy? 

Opublikowano

Dodaliśmy

logowanie premium

osoba wchodząca z non-premium pod nickiem typu JJayJoker nie może wejść na serwer

AntyCheat oraz antykillaure (nie wiem czy bdz dobrze działać)

- na necie

- na necie

- na necie

- Gildie tirexa w 100%.

Oczywiście nie polecam.

Sam hejtowałeś mój serwer więc się odpłacam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...