Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy da się przegrać grę?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z nudów zrobiłem sobie takiego typowego polackiego smurfa do feedowania by odreagować xD. Nick "PiotrekkPLN" czyli łatwo rozpoznać, że z Polszy.

Używałem skryptu Intentional Feeding Script czyli kupowało mi itemki na mov speed, pisało do enemy i biegło do enemy nexusa xD

9066714060302771212358.jpg

Xerath był 20/1 w 15 minucie i nic z tym nie zrobił xD. Może i 25 lvl ale to w c**j śmieszne, że wygraliśmy. Wygrana ofc przez to, że enemy się pchało midem w 5 zamiast brać inne inhiby a w tym czasie Xin i Udyr splipushowali xD.

Edit : Dodam, że mój team to full polack team XDD

Opublikowano

"PolakiSąOP", "epicki kotlet"  :mellow:  :mellow:  :mellow: DOUBLE IE  :mellow:  :mellow:  :mellow:  :mellow:

Udyr pod flare to potwór, nie ma co się dziwić. On sam niszczy cały TF.  :rolleyes:

Opublikowano

a mi się takie coś nie podoba, zamiast ludziom grę psuć lepiej odreaguj sobie w inny sposób. Ciekawy czy takie wesoły jesteś jak Tobie grę ktoś pierdoli ;) 

787741420213763595569.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...