Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy w lolu da się przegrać grę?

ProDesign

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Robiłem wszystko żeby przegrać grę, a jednak nie jest to możliwe.

czyg.png

Niech mi ktoś powie, że w tym bronzie nie da się wygrać wszystkiego to mu przypierdole. (bronze 5-3 poziom prównywalny z levelami do 15)

Opublikowano

Staralem sie przegrać, ale nie wyszło..

Jestem ułomny, bo rozumiem że czasem ciężko wygrać, ale żeby nie umieć przegrać? Trzeba mieć antytalent do wszystkiego.

Opublikowano

Jakim cudem ta lb miala 40 fragow i buildu nie skonczyla? Jezu... 100 farmy w 40 minucie. Co za unskill ;-;

­

809131449509880369478.gif
Opublikowano

Hmm... Całkiem ładnie Ci idzie. Żeby tak było u mnie na rankedach.... <_< LB sama gry nie wygra, chyba, że naprawdę ogarnięty gracz nią gra. WW, Ryze, Lissandra - ulti na LB i leży. Widzę, że w kolejnej rozgrywce już mniej padnięć masz :p

Opublikowano

Bo w twoim teamie pewnie jakieś 5 lv są a w przeciwnym smurfy i dlatego bardzo ciężko jest Ci przegrać... Ale pytanie po co to robisz? Co Ci to daje? Zmarnowane 40 minut jedynie, no chyba że czerpiesz przyjemność z takich rzeczy to gratuluje ułomności :)

Opublikowano

Jakim cudem ta lb miala 40 fragow i buildu nie skonczyla? Jezu... 100 farmy w 40 minucie. Co za unskill ;-;

Gdy sprzedajesz przedmiot traci on na wartosci? Gracz grajacy Le Blanc zmienial przedmioty by sprawdzic jaki bedzie najlepszy przeciwko enemy team ;p ?

518831445005751729602.png

Opublikowano

Problem w tym, że teraz w lola nie zaczyna tak wielu graczy i 80% grających to refki i smurfy. Myślę, że średni poziom tych rozgrywek to dolny brąz. Wybaczcie, że nie udało mi się tego pokazać na koncie z 30lvl, ale nie chce bana wyłapać na głównym.

Cały trolling polega na wygraniu gry w ostatniej chwili, gdy nam wchodzą do bazy ja zaczynam budować tanky itemy i bronie najlepszego w naszym teamie.

Opublikowano

Potem dostawała pewnie max 30 golda za Garena :

Ej gościu chodź zagrasz ze mną rankedy :D  Niezła próba przegrania gier ,rób więcej :D

47990292595971448862.png

Opublikowano

Jesteś taka głupia czy po prostu udajesz?;)

Jakieś 30 razy zabiła tego garena gdy był już mniej więcej wart tyle co zwykły minion, nic dziwnego że nie ma fb.

Opublikowano

Ty masz 5 poziom... Ty wiesz co to jest brąz ?

Ty wiesz co to jest smurf? ;_;

Tak w ogole nie wiem jak to robisz, ale gz, chcialbym aby w moim bronze tak wygladaly rankedy! :P ~tel.

1367996595-U582588.png

Opublikowano

Kurde wez zacznij grac rankedy i wbijesz challenger jak takiego farta masz :D

Grales sam czy brales objektivy z druzyna bo jak brales to sie nie liczy :s

Pomogłem? To dobrze.

Opublikowano

Wystarczy 2 dobrych graczy w drużynie raz wygrałem mając 0-30 trundla z ryzem w 2.. 

Tak był kur*a na bolu ten ryze pewnie

lucyfergif.gif

Opublikowano

Kilka osób mnie wyzywało od gówien i troche mnie to martwi. Ja nie feedowalem żeby przegrać tylko pokazać, że można wygrać każdy mecz. Wiele osób przecież płacze z powodu botlane'u 0/5, a tak naprawdę feedowanie jednej osoby nie jest tak problematycznie jak sie może wydawać. Najważniejsze to abyście wy byli silni, a wtedy nawet sfeedowany przeciwnik może was połechtać...

@ spróbujcie wygrać z takimi statami (przynajmniej te x/20) i dajcie mi SS to wrzucę do tematu :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...