Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie , Płatność

lukas6576

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chciałbym zapytać bo mam taki problem na stronie paypal pisze mi takie co , Twoja Karta Kredytowa lub debetowa została odrzucona podczas próby realizacji tej transakcji: , system PayPal nie mógł zatwierdzić tej karty , Sprawdź poprawność wprowadzonych informacji lub spróbuj użyć innej karty karty kredytowej lub debetowej , chodzi tutaj o płatność na shockservers . Żeby mieć premium.

Opublikowano

kurde zamias tam grac to wbijaj w DO kup sobie premke i lataj...ew jak masz za duzo hajsu to komus kup a nie wywalaj hajs na cos co Ci sie nie przyda wgl :) rob jak chcesz ale szkoda nawet 20 zł :)

Opublikowano

Po co robicie ten spam o tą premkę ?

@mricht Może on nie gra w darkorbit.. Albo ma słabe konto i mu się nie opłaca.. A Ty jakbyś miał wybór: Kupić komuś premke i nie mieć z tego absolutnie nic, albo kupić sobie premke na serwerze pvp i móc sie trochę zabawić to co byś wybrał? mhm? Czemu go tak dobijacie za to, że chce kupić chłopak premke ?

Lubie grać a Ty?

XJ9PcNh.jpg

Opublikowano

Po co robicie ten spam o tą premkę ?

@mricht Może on nie gra w darkorbit.. Albo ma słabe konto i mu się nie opłaca.. A Ty jakbyś miał wybór: Kupić komuś premke i nie mieć z tego absolutnie nic, albo kupić sobie premke na serwerze pvp i móc sie trochę zabawić to co byś wybrał? mhm? Czemu go tak dobijacie za to, że chce kupić chłopak premke ?

na końcu dodałem " rob jak chcesz..." więc zejdź ze mnie :))

Opublikowano

MOzliwe żę podałeś Inne dane niż masz na karcie np. masz na imie Kamil a podałeś na paypalu że masz Bartek,podaj wszystkie dane na paypalu takie jak na karcie,z tego co wiem paypal sprawdza te informacje zeby były zgodne.Mozliwe też ze masz zwykłą karte i nie możesz płacić przez internet,ale na tym sie nie znam wiec się za dużo nie wpowiadam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...