Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cheatowanie

qeers

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam zamierzam kupić sobie na drugim koncie steam cs:go i grać sobie tam na jakichś cheatach, jakbym dostał bana to na tym moim normalnym koncie na którym nie cheatuję też mam bana?

Proszę o pomoc, dzięki; )

Opublikowano

Nie. Z tego co mi się zdaje to nie ma teraz undetected haxów.

Opublikowano

mógłby ktoś podesłać link do jakichś najlepiej niewykrywalnych haxów? :D z góry dzięki

Są dobre ale płatne ja korzystam od Ownera aim + trigger legit 35zł/miech gram z tydzień i nic 0 reakcji z strony Vac 

A jeżeli chodzi o darmowe to podziałają po 3-5dni i lecą bany .

Ale jeśli chcesz jakiegoś darmowego to masz

http://www.cshacked.pl/external-box-esp-triggerbot-aimbot-20140717-revision-2-t55406/

UNDETECTED

Ex Lider Counter-Strike

Opublikowano

Najlepsze cheaty? SKILL, trudno jest je osiągnąć bo pracujesz na nie 2 lata, potem tylko dobre słuchawki i jesteś najlepszym cheaterem.1

- Nie wiesz co to znaczy sarkazm? Nara. :)

~ Polecam 4 letni gracz 1.6 i pół roczny :Global Offensive.

Opublikowano

Dobra nie ważne hack od patryka działa,jeszcze mam pytanie czy jak pocheatuje sobie pierwasze 10 rankedow i mnie nie zlapia za ten czas to pozniej dostane bana czy jak ? bo chce byc przygotowany^^

Opublikowano

Dobra nie ważne hack od patryka działa,jeszcze mam pytanie czy jak pocheatuje sobie pierwasze 10 rankedow i mnie nie zlapia za ten czas to pozniej dostane bana czy jak ? bo chce byc przygotowany^^

dostanisez bana kilka dni po wyjsciuc zita jesli za dlugo bedziesz go mial na kompie VAC skanuje procesyi patrycje C pozdro

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...